Ζωή-Κωνσταντοπούλου:-Άρπαξε-δύο-φορές-το-μικρόφωνο-από-την-πρόεδρο-δικαστηρίου-στο-Βόλο-και-της-ζήτησε-να-ηρεμήσει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ζωή Κωνσταντοπούλου: Άρπαξε δύο φορές το μικρόφωνο από την πρόεδρο δικαστηρίου στο Βόλο και της ζήτησε να ηρεμήσει

Επεισοδιακή και σήμερα ήταν η δίκη των Αριστείδη Φραγκιουδάκη και Θωμά Κλημόπουλου στον Βόλο, με συνήγορο υπεράσπισης τη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Κατά τη διάρκεια της δίκης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου άρπαξε δύο φορές το μικρόφωνο της πρόεδρου, του δικαστηρίου. Την πρώτη φορά το γύρισε, ενώ η πρόεδρος μιλούσε και τη δεύτερη άρπαξε ολόκληρη τη συσκευή. 

Η κυρία Κωνσταντοπούλου, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, κάλεσε την πρόεδρο να ηρεμήσει και μην διακόπτει την απολογία των κατηγορουμένων. Από την πλευρά του, ο μάρτυρας Στέλιος Λημνός αρνήθηκε να καταθέσει, καθώς στη δικαστική αίθουσα υπήρχαν άνδρες της ΟΠΚΕ.

Είχε ζητήσει διακοπή της δίκης για τη δολοφονία στο ΜενίδιΝωρίτερα, η κυρία Κωνσταντοπούλου αιτήθηκε τη διακοπή της δίκης, μόλις άκουσε για τη δολοφονία της 40χρονης στο Μενίδι, με τις αρχές να αναζητούν τον πρώην σύντροφό της, τον οποίο είχε καταγγείλει στο παρελθόν τρεις φορές για ενδοοικογενειακή βία.

Η πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας υποστήριξε στο δικαστήριο ότι η διακοπή εήταν απαραίτητη, προκειμένου να παρέμβει ως πολιτική αρχηγός. Ωστόσο, το αίτημά της απορρίφθηκε από την πρόεδρο του δικαστηρίου.

Να σημειωθεί ότι κατά την προηγούμενη εκδίκαση της υπόθεσης, η Ζωή Κωνσταντοπούλου είχε βάλει «μπλόκο» στην πρόεδρο του δικαστηρίου και την εισαγγελέα και τις εμπόδισε να βγουν από τη δικαστική αίθουσα, με αποτέλεσμα να παρέμβει η αστυνομία.

Αθώοι οι κατηγορούμενοι

Να σημειωθεί πάντως ότι οι δύο κατηγορούμενοι Αριστείδης Φραγκιουδάκης και Θωμάς Κλημόπουλος κρίθηκαν αθώοι με ομόφωνη απόφαση του δικαστηρίου, σε μία δίκη με πολλές διακοπές και αναβολές που επί χρόνια απασχολούσε την τοπική κοινωνία.

Η μήνυση από 22 δημοτικούς συμβούλους είχε υποβληθεί μετά τη διαμαρτυρία των δύο κατηγορούμενων για το νερό σε συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Βόλου, στις 13 Μαρτίου 2017.

Οι Θωμάς Κλημόπουλος και Αριστείδης Φραγκιουδάκης είχαν σηκώσει πανό στη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου κατά της ιδιωτικοποίησης του Βιολογικού Καθαρισμού.

Related posts

Υπουργικό Συμβούλιο: Ο διάλογος Βορίδη – Μητσοτάκη για τα ομόφυλα ζευγάρια – «Δεν θέλω να δημιουργήσω πρόβλημα» – «Χαίρομαι»

timesadmin

Βουλή: Ψηφίστηκε σε πρώτη ανάγνωση το νομοσχέδιο για τον Δικαστικό Χάρτη – Αντιδράσεις από την αντιπολίτευση

timesadmin

Ελληνικά μαχητικά με το αμερικανικό «BONE» πάνω από το Αιγαίο

James Rollner

Νίκος Χαρδαλιάς στην «China Today»: «Η Μητροπολιτική Αττική θα σας εκπλήξει ευχάριστα»

wp-needuser

Μητσοτάκης από Μυτιλήνη: Είχαμε πει ότι θα κάνουμε την χώρα εργοτάξιο και τώρα τα έργα παραδίδονται

wp-needuser

Το μενού στο δείπνο Μητσοτάκη-Ερντογάν: Αρνίσια παϊδάκια, ντολμαδάκια και μπακλαβάς

protothema.gr