Ζερόμ-Καλούτα:-Συνεχίζεται-η-εκπομπή-του-στην-ΕΡΤ1-την-επόμενη-σεζόν
LIFESTYLE

Ζερόμ Καλούτα: Συνεχίζεται η εκπομπή του στην ΕΡΤ1 την επόμενη σεζόν

Media

Ζερόμ Καλούτα: Συνεχίζεται η εκπομπή του στην ΕΡΤ1 την επόμενη σεζόν

Ο παρουσιαστής που κατάφερε να πάρει δυο κύκλους επεισοδίων φέτος ετοιμάζεται δυναμικά για τον τρίτο κύκλο που έρχεται στις οθόνες μας από Σεπτέμβρη.

Νάντια Ρηγάτου

Με ανακοίνωσή της η Ερτ1 ενημερώνει για την ανανέωση συνεργασίας με τον Ζερόμ Καλούτα και την επόμενη σεζόν και την ταξιδιωτική εκπομπή «Φτάσαμε», αποδεικνύοντας ότι οι σχέσεις μεταξύ τους είναι άριστες και μετά την Eurovision.

“Ένας νέος κύκλος περιπέτειας, εξερεύνησης και γνωριμίας με πανέμορφους τόπους και ακόμα πιο υπέροχους ανθρώπους ανοίγει για την εκπομπή «Φτάσαμε» με τον Ζερόμ Καλούτα.

Στον τρίτο κύκλο αυτού του διαφορετικού ταξιδιωτικού ντοκιμαντέρ, ο Ζερόμ ανακαλύπτει νέους μακρινούς ή κοντινότερους προορισμούς και μυείται στα μυστικά, στις παραδόσεις και στον τρόπο ζωής των κατοίκων τους.

Γίνεται θαλασσόλυκος σε ελληνικά νησιά και σε παραθαλάσσιες πόλεις, ανεβαίνει σε βουνά, διασχίζει φαράγγια, δοκιμάζει σκληρές δουλειές ή ντελικάτες τέχνες, μαγειρεύει με κορυφαία προϊόντα της ελληνικής γης, εξερευνά τοπικούς θρύλους, γίνεται αγρότης, κτηνοτρόφος, μούτσος ή καπετάνιος! Πάντα με οδηγό τη διάθεση να γίνει ένα με τον τόπο και να κάνει νέους φίλους, πάντα με το γιουκαλίλι στο χέρι και μια αυτοσχέδια μελωδία κι ένα στίχο, εξαιρετικά αφιερωμένο στους ανθρώπους που δίνουν ζωή και ταυτότητα σε κάθε περιοχή. Κι αν κάπου τον συναντήσετε αυτό το καλοκαίρι, απλώς ακολουθήστε και μπείτε στο ρυθμό: «Φτάσαμε», είμαστε εδώ!”

Related posts

Eurovision 2024: Έτσι ψήφισε το ελληνικό κοινό – Πού έδωσε το 12άρι

protothema.gr

Οι πολιτικές εφημερίδες 1/11/2023

timesadmin

Αλφόνσο Κουαρόν: Θα τιμηθεί με το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς στο Φεστιβάλ του Λοκάρνο

timesadmin

Σωτήρης Τσαφούλιας: Αυτή είναι η πρώην σύζυγος του σκηνοθέτη – Η οικογένεια & οι δύο κόρες τους

timesadmin

Κατσούλης-Ρουμελιώτη: Ρομαντικό ταξίδι στα χιόνια! Οι φωτό τους μοιάζουν με καρτ ποστάλ!

timesadmin

Οι αθλητικές μεταδόσεις 2/7/2024 – Οι αγώνες του Euro 2024

timesadmin