Ζάχος-Χατζηφωτίου:-Αδημοσίευτη-φωτογραφία-με-την-Τζένη-Καρέζη-στο-αεροδρόμιο
LIFESTYLE

Ζάχος Χατζηφωτίου: Αδημοσίευτη φωτογραφία με την Τζένη Καρέζη στο αεροδρόμιο

Ο φακός τους απαθανάτισε το 1962 στο αεροδρόμιο του Ελληνικού

Ζάχος Χατζηφωτίου

Ο Ζάχος Χατζηφωτίου έφυγε από την ζωή σήμερα, Παρασκευή 30 Σεπτεμβρίου, σε ηλικία 99 ετών. Μερικές ώρες έπειτα από την είδηση του θανάτου του είδε το φως της δημοσιότητας μια αδημοσίευτη -κοινή- φωτογραφία του συγγραφέα και δημοσιογράφου με την Τζένη Καρέζη.

Πρόκειται για μια ασπρόμαυρη λήψη, η οποία αναρτήθηκε στον λογαριασμό στο Instagram που είναι αφιερωμένος στον Κλεισθένη Δασκαλάκο. Όπως αναφέρει η λεζάντα της δημοσίευσης, ο φακός τους απαθανάτισε το 1962 στο αεροδρόμιο του Ελληνικού, κατά την διάρκεια που ο Ζάχος Χατζηφωτίου και η Τζένη Καρέζη αναχωρούν για ταξίδι τους εκτός Ελλάδος.

«Η Τζένη Καρέζη με τον πρώτο σύζυγό της Ζάχο Χατζηφωτίου σε μια αδημοσίευτη φωτογραφία με τον φακό του Κλεισθένη το 1962 στο αεροδρόμιο του Ελληνικού κατά την αναχώρηση τους στο εξωτερικό. Η γνωριμία τους γίνεται το 1961 στο Λονδίνο και ένα χρόνο αργότερα και συγκεκριμένα στις 7 Μαΐου πραγματοποιείται ο γάμος τους στην Αγία Φιλοθέη αποτελώντας το κοσμικό γεγονός της χρονιάς με τον Κλεισθένη να αποτυπώνει φωτογραφικά το μυστήριο και το γλέντι στην συνέχεια στο ξενοδοχείο Auberge στην Βαρυμπόμπη. Τα τέσσερα χρόνια κοινής ζωής τους είναι γεμάτα ταξίδια καθώς και κοινωνικές συγκεντρώσεις με τα γνωστότερα ονόματα της καλλιτεχνικής και πνευματικής ζωής του τόπου. Τα διαφορετικά ωράρια με την ενασχόληση του Ζάχου με την ναυτιλία και τα εξαντλητικά γυρίσματα της Τζένης οδηγούν στην λήξη του γάμου, παραμένοντας αγαπημένοι φίλοι μέχρι το τέλος. Ο θρυλικός bon viveur που υπήρξε σημείο αναφοράς της κοσμικής και αρχοντικής Αθήνας μιας ολόκληρης εποχής, έφυγε σήμερα από την ζωή σε ηλικία 99 ετών», γράφει η ανάρτηση.

Δείτε την αδημοσίευτη φωτογραφία του Ζάχου Χατζηφωτίου και της Τζένης Καρέζη: 

Related posts

Σασμός: Η γιαγιά Ειρήνη ετοιμάζεται να κάνει συμφωνία με τον μεγαλύτερό της εχθρό

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 10/7/2022

timesadmin

Ο Απόστολος Ρουβάς επέστρεψε στην Κέρκυρα – Η φωτογραφία με τον αδελφό του

timesadmin

“Love it”: Εκτός εκπομπής η Μάρτζυ Λαζάρου – Τι συνέβη;

timesadmin

Survivor: Οι πρώτες στιγμές μετά την αποβολή Κατσαούνη και η νέα ποινή σε παίκτη

timesadmin

Rouk Zouk Special: 10 special καλεσμένοι που τα… «σπάνε» – Η Ζέτα και οι κατσαρίδες

timesadmin