Εlengated-bob:-Τα-μαλλιά-που-θα-βλέπουμε-παντού-το-2022
LIFESTYLE

Εlengated bob: Τα μαλλιά που θα βλέπουμε παντού το 2022

Σ’ έναν κόσμο που γυρνά γύρω από τα ίδια και τα ίδια (αλλά μ’ έναν διαφορετικό τρόπο προσέγγισης) οι hair stylist αναζητούν ιδέες και σχήματα σε κουπ, που θα αποτελέσουν το κλειδί της ανανέωσης και της συναισθηματικής τόνωσης.

Ειδικά για όσες έχουν μακριά μαλλιά και δεν αγαπάνε το ψαλίδι και τις μεγάλες αλλαγές, το elengated bob έπεσε στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων για τις επόμενες τάσεις στα κουρέματα και προφανώς έχει κάνει τον δικό του πάταγο.

Το elongated bob, ή αλλιώς lob (long bob), δηλαδή κοινώς μακρύ καρέ, είναι ένα πλέον κλασικό κούρεμα το οποίο αγαπιέται πολύ γιατί όχι έτσι απλά ταιριάζει σε όλες, αλλά – το σημαντικότερο – είναι και πολύ εύκολο να το δοκιμάσετε.

Το κούρεμα αυτό τελειώνει πάνω από τους ώμους, και μπορεί να έχει layers, αφέλειες, φράντζα ή και τίποτα απ’ όλα αυτά!

Δίνει ξεκάθαρα μια ελευθερία στον τρόπο προσέγγισης κι αυτό από μόνο του το κάνει φορέσιμο από πολλούς και διαφορετικούς τύπους γυναικών (που δεν θέλουν να κόψουν τα μαλλιά τους, αλλά με 2-3 μικρές αλλαγές μπορούν να το υιοθετήσουν με επιτυχία).

Εάν έχετε ήδη καρέ ή bixie, αφήστε τα μαλλιά σας να μακρύνουν μέχρι τους ώμους. Ή εάν έχετε μακριά μαλλιά ίσως έχετε σκεφτεί να τα κόψετε λίγο, και το elongated bob θα ήταν μια ταιριαστή επιλογή.

Αυτή η νέα κουπ λοιπόν (που μας έχει απασχολήσει και στο παρελθόν) προσδίδει μια γαλλική φινέτσα, ένα ανεπιτήδευτο και την ίδια στιγμή ένα πολύ chic αποτέλεσμα (και μάλιστα χωρίς τα μαλλιά σας να χρειάζεται να είναι απόλυτα στυλιζαρισμένα).

Πηγή: instyle.gr

Related posts

Αρναούτογλου: Όσα είπε για την πρεμιέρα του “Ποιος θέλει να γίνει εκατομμυριούχος;”

timesadmin

Γιώργος Αλκαίος: Οι λόγοι που αποφάσισε να απομονωθεί στην Μήλο

timesadmin

Έβαλε “φωτιά” στα μπουζούκια η Τέα Πρέλεβιτς – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Η Realnews αυτής της Κυριακής

timesadmin

Survivor: Ο Τάκης Καραγκούνιας αποχώρησε και το Twitter έστησε πάρτι

timesadmin

Σασμός: Η Καλλιόπη εκθέτει τον Μαθιό σε θανάσιμο κίνδυνο

timesadmin