Εύοσμος:-Τι-έδειξε-η-ιατροδικαστική-έκθεση-για-τον-15χρονο-Νίκο-–-Πυροβολήθηκε-από-δύο-ως-τρία-μέτρα
ΕΛΛΑΔΑ

Εύοσμος: Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση για τον 15χρονο Νίκο – Πυροβολήθηκε από δύο ως τρία μέτρα

«Παγωμένη» είναι από χθες, Μεγάλη Παρασκευή, η τοπική κοινωνία του Ευόσμου Θεσσαλονίκης λόγω της δολοφονίας του 15χρονου Νίκου από τον κολλητό του φίλο στο σπίτι του δεύτερου.

Νωρίς το μεσημέρη του Μεγάλου Σαββάτου ολοκληρώθηκε η ιατροδικαστική εξέταση για τον άτυχο 15χρονο που έχασε χθες τη ζωή του από το όπλο που άνηκε στον πατέρα του φίλου του.

Σύμφωνα με την εφημερίδα «Μακεδονία», το πόρισμα του ιατροδικαστή αναφέρει ότι ο έφηβος πυροβολήθηκε από απόσταση δύο ως τριών μέτρων και η σφαίρα τον βρήκε στο δεξι μάτι. Ο θάνατος ήταν φυσικά ακαριαίος.

Το χρονικό της τραγωδίας στον Εύοσμο

Θρήνος έχει σκορπίσει στις γειτονιές των δύο παιδιών στον Εύοσμο καθώς οι 15χρονοι ήταν αχώριστοι φίλοι και όταν πήραν την καραμπίνα στα χέρια τους κάνεις τους δεν φανταζόταν τι θα ακολουθούσε.

Ο άτυχος Νικόλας είχε πάει στο σπίτι του φίλου του για να περάσουν λίγες ώρες μαζί μέχρι να φύγουν για το διήμερο του Πάσχα. Κάποια στιγμή, μπήκαν στο δωμάτιο που φύλαγε τις δύο καραμπίνες ο πατέρας του 15χρονου ο οποίος είναι κυνηγός. Σύμφωνα με πληροφορίες, οι δύο φίλοι έπαιζαν με το ένα όπλο και άρχισαν να τραβάνε τη σκανδάλη. Η μοίρα, ωστόσο, τους έπαιξε ένα τραγικό παιχνίδι καθώς η καραμπίνα εκπυρσοκρότησε με αποτέλεσμα ο Νίκος να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι διασώστες του ΕΚΑΒ έδωσαν μάχη μέσα στο ασθενοφόρο προκειμένου να τον κρατήσουν στη ζωή. Την ίδια μάχη έδωσαν και οι γιατροί του νοσοκομείου ΑΧΕΠΑ, όπου διεκομίσθη ο 15χρονος, αλλά οι κακώσεις στο κεφάλι του ήταν βαρύτατες με αποτέλεσμα να καταλήξει μια ώρα αργότερα…

Στον Εισαγγελέα ο 15χρονος που σκότωσε τον φίλο του και ο πατέρας του

Το κατώφλι του Δικαστικού Μεγάρου πέρασαν το πρωί του Μεγάλου Σαββάτου ο 15χρονος που πυροβόλησε και σκότωσε τον συνομήλικο φίλο του στον Εύοσμο Θεσσαλονίκης καθώς και ο 56χρονος πατέρας του.

Thestival.gr Στον εισαγγελέα ο 15χρονος και ο πατέρας του

Οι δύο συλληφθέντες αναμένεται να οδηγηθούν ενώπιον της εισαγγελέως Ποινικής Δίωξης, η οποία θα τους απαγγείλει κατηγορίες.

Πατέρας και γιος οδηγήθηκαν στα δικαστήρια έχοντας σκυμμένο το κεφάλι και χωρίς να πουν το παραμικρό στους δημοσιογράφους που τους περίμεναν στην είσοδο.

Ειδήσεις σήμερα



Το ωράριο καταστημάτων για το Μεγάλο Σάββατο, τι ώρα κλείνουν

Standard and Poor’s: Η ελληνική οικονομία αντέχει τις επιπτώσεις του πολέμου στην Ουκρανία

Σεισμός 5,7 ρίχτερ στη Βοσνία – Νεκρή μια 29χρονη, μεγάλες ζημιές

Related posts

Άγιος Όρος: «Πόλεμος» μεταξύ εμβολιασμένων και αρνητών – Πάνω από 40 μοναχοί νεκροί από κορωνοϊό

timesadmin

Πανελλαδικές 2022: Δείτε τις απαντήσεις στο μάθημα της Φυσικής για τα ΓΕΛ

timesadmin

Λύκος στον Διόνυσο: Ξεκινάει «σαφάρι» για τον εντοπισμό του

timesadmin

Εύβοια: Γλέντι οικογενειών Ρομά κατέληξε σε… αιματηρή συμπλοκή

timesadmin

Μονεμβασιά: Στον Κορυδαλλό ο 52χρονος δολοφόνος των δύο ηλικιωμένων

timesadmin

Δεκάδες παιδιά «εισαγγελικής εντολής» έγκλειστα για μήνες στα Νοσοκομεία Παίδων

timesadmin