Εύβοια:-«Είχε-γνώση-και-μέθοδο-αυτός-που-τον-δηλητηρίασε»,-λέει-ο-δικηγόρος-της-οικογένειας-του-αγρότη-από-τα-Ψαχνά
ΕΛΛΑΔΑ

Εύβοια: «Είχε γνώση και μέθοδο αυτός που τον δηλητηρίασε», λέει ο δικηγόρος της οικογένειας του αγρότη από τα Ψαχνά

Ως ένα άτομο που γνώριζε πολύ καλά τα φυτοφάρμακα και είχε οργανωμένο σχέδιο δολοφονίας του Βαγγέλη Σαλή περιγράφει το δράστη ο δικηγόρος της οικογένειας του 33χρονου αγρότη από τα Ψαχνά Εύβοιας.

Μιλώντας στο thetimes|-.gr, ο κ. Άγγελος Πεπόνης ξεκαθαρίζει ότι ο θάνατος του Βαγγέλη δεν ήταν αυτοκτονία αλλά δολοφονία όπως άλλωστε αποφάνθηκε και η δικαιοσύνη.

«Η συγκεκριμένη υπόθεση είχε χαρακτηριστεί πολύ γρήγορα ως αυτοκτονία και είχε μπει στο αρχείο. Τα στοιχεία που έκαναν το δικαστήριο να αλλάξει απόφαση ήταν δύο. Αφενός το δηλητήριο που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του Βαγγέλη που ήταν διαφορετικό από αυτό που εντοπίστηκε δίπλα του και αφετέρου το γεγονός ότι βρέθηκε κλειδωμένος και κάποιος φαίνεται να είχε πετάξει το κλειδί», λέει ο κ. Πεπόνης και τονίζει πως αυτός που δολοφόνησε τον 33χρονο αγρότη είχε γνώση κατά την εκτέλεση και είχε οργανώσει μεθοδικά τις πράξεις του.

«Το εντομοκτόνο που ανιχνεύθηκε στον οργανισμό του Βαγγέλη ήταν περισσότερο τοξικό από το φυτοφαρμάκο που βρέθηκε δίπλα του. Ο Βαγγέλης είχε καταναλώσει μια ουσία που είχε αποσυρθεί από την αγορά και άρα αυτός που το έκανε είχε πολύ καλή γνώση και οργάνωση. Αν οι εξετάσεις είχαν γίνει λίγο πιο μετά και είχε ολοκληρωθεί η πέψη δεν θα είχε καν εντοπιστεί», προσθέτει.

Σύμφωνα με τον κ. Πεπόνη μια ακόμη αντίφαση στην υπόθεση του 33χρονου είναι πως ο άτυχος άνδρας βρέθηκε ημιλιπόθυμος στην αποθήκη του και το κλειδί της ενάμιση μέτρο μακριά.

«Ήταν σαν να τον είχαν κλειδώσει μέσα από την έξω πλευρά της πόρτας. Κάποιος που αυτοκτονεί δεν κλειδώνεται πρώτα», εξηγεί ο δικηγόρος της οικογένειας του Βαγγέλη και επισημαίνει πως ο 33χρονος είχε γίνει πρόσφατα πατέρας και δεν ήταν σε ψυχολογική κατάσταση ώστε να δώσει τέλος στη ζωή του.

Όπως λέει, προανακριτικά έγιναν πολλά σφάλματα που ενδεχομένως να δυσχεραίνουν τις έρευνες για τον εντοπισμό του δράστη αλλά οι νέες καταθέσεις αναμένεται να ρίξουν «φως» στη δολοφονία.

Ο κ. Πεπόνης δεν αποκλείει οι εξελίξεις να είναι άμεσες καθώς έχουν εμφανιστεί νέα στοιχεία και μαρτυρίες αλλά και αντιφάσεις στις μέχρι στιγμής καταθέσεις οι οποίες μπορεί να οδηγήσουν στο δράστη της δολοφονίας.

Ειδήσεις σήμερα:

Έρευνες για δέκα χούλιγκανς που συμμετείχαν στη δολοφονική επίθεση κατά του ΆλκηΘρίλερ στην Εύβοια: Δολοφονία και όχι αυτοκτονία ο θάνατος του 33χρονου πατέρα και αγρότη από τα ΨαχνάCelebrities και οι… stalkers τους: Ανατριχιαστικές ιστορίες με εμμονικούς θαυμαστές και σταρ που που έζησαν τον τρόμο

Related posts

Κορωνοϊός: Στα 3.739 τα νέα κρούσματα – 356 οι διασωληνωμένοι, 29 θάνατοι

timesadmin

Σοκαρισμένοι οι κάτοικοι στο Μαρτίνο από το τραγικό τέλος του 73χρονου ιστορικού

timesadmin

Οι εργαζόμενοι στην «Αυγή» τηρούν στάση αναμονής και καταγγέλλουν λογοκρισία

timesadmin

Κρήτη: Πήγε στην εκκλησία για βάφτιση και έφυγε… γαμπρός!

timesadmin

Φρίκη στο Μεταξουργείο: Της έταξαν δουλειά σε καφετέρια αλλά τη «φυλάκισαν» και την εξέδιδαν

timesadmin

Πότε κλείνουν τα σχολεία για το Πάσχα

timesadmin