Ευρωεκλογές-2024-–-Γιαννακοπούλου:-«Περιμένω-να-συζητηθούν-όλα-στα-όργανα-του-κόμματος»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ευρωεκλογές 2024 – Γιαννακοπούλου: «Περιμένω να συζητηθούν όλα στα όργανα του κόμματος»

Νάντια Γιαννακοπούλου ΠΑΣΟΚ

Μία πρώτη αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών έκανε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, που ζήτησε να τεθεί η εκλογική επίδοση στα όργανα του κόμματος.

«Όταν ένας οργανισμός ή ένα πολιτικό κόμμα κάνει μία αποτίμηση, την κάνει προφανώς πάνω στους στόχους τους οποίους είχε θέσει προεκλογικά. Και το ΠΑΣΟΚ είχε θέσει ξεκάθαρα δύο στόχους. Ο ένας στόχος ήταν να είμαστε δεύτερο κόμμα. Το είχε πει ο πρόεδρος μας. Το είχαμε πει εμείς. Και ο άλλος στόχος είναι η ισχυροποίηση του ποσοστού μας. Όπως φαίνεται μέχρι στιγμής από τα exit poll ο στόχος του να είμαστε δεύτερο κόμμα μάλλον δεν είναι εφικτός», είπε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Και συνέχισε: «Βεβαίως περιμέναμε κάτι καλύτερο. Σίγουρα περιμέναμε κάτι καλύτερο. Αυτό πιστεύαμε όλοι και γι’ αυτό παλεύαμε».

«Εγώ θα σας πω ότι προφανώς όλα τα κόμματα είτε τα αποτελέσματα είναι θετικά είτε είναι μέτρια είτε είναι κακά όλα τα κόμματα πρέπει να συζητούν και όλα αυτά πρέπει να συζητηθούν και θα συζητηθούν – έχει φτάσει η ώρα – όλα αυτά στα όργανα», τόνισε η Νάντια Γιαννακόπουλου.

Σε ερώτηση αν θα θέσει θέμα ηγεσίας η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε: «Μην περιμένετε από εμένα σήμερα, ούτε καν 45 λεπτά από το κλείσιμο της κάλπης να αρχίσουμε και να συζητάμε τέτοιου είδους θέματα. Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν όργανα. Όλα οφείλουν να συζητηθούν. Όλα πρέπει να τα συζητήσουμε στα όργανα. Πρέπει να συζητήσουμε το θέμα της τακτικής μας, το θέμα της στρατηγικής μας, το θέμα του αν οι θέσεις μας και ο τρόπος που κινηθήκαμε ήταν σωστός. Γιατί είχαμε και κάθε δυνατό περιθώριο να είμαστε η δεύτερη δύναμη και να έχουμε ισχυροποίηση του ποσοστού μας. Μέχρι και τον Φλεβάρη το βλέπαμε αυτό».

«Από τον Φλεβάρη και μετά χάσαμε τη δεύτερη θέση δημοσκοπικά και αυτό πρέπει να συζητηθεί. Δεν θα πω τίποτα περισσότερο. Ζάππεια και δεν ξέρω τι δεν θα έχουμε σήμερα και αυτή την βραδιά εδώ πέρα. Όλα πρέπει να συζητηθούν στα όργανα του κόμματος», κατέληξε η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ.

Related posts

Κασσελάκης κατά Κούγια: Αυτές οι νοοτροπίες έδιωξαν τη γενιά μου από την χώρα

James Rollner

ΥΠΕΞ για απειλές Χεζμπολάχ κατά Κύπρου: Κατάφωρη παραβίαση του Καταστατικού Χάρτη των Ηνωμένων Εθνών

protothema.gr

Πόλεμος στο Ισραήλ – Διπλωματικές πηγές: Η Ελλάδα διερευνά τη δημιουργία θαλάσσιου ανθρωπιστικού διαδρόμου για τη Γάζα

timesadmin

Μία ανάσα από τα πρώτα Bradley στην Ελλάδα

timesadmin

Νέο μήνυμα Αυγενάκη στους αγρότες: Είναι ώρα να αξιολογήσουν τα μέτρα και να επαναπροσδιορίσουν τη στάση τους

timesadmin

Φίλης στον ΑΝΤ1 για τις εξελίξεις στη Μέση Ανατολή: «Το Ισραήλ θα απαντήσει με τρόπο οδυνηρό» – Τι είπε για τον ρόλο των ΗΠΑ

James Rollner