Εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη on camera: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε – Mea culpa, τους είπε
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εργαζόμενοι της Αυγής στον Κασσελάκη on camera: Μας έκλεισες χωρίς να συζητήσουμε – Mea culpa, τους είπε

Τη δυσαρέσκειά τους στον Στέφανο Κασσελάκη για το λουκέτο στο καθημερινό φύλλο της Αυγής εξέφρασαν εργαζόμενοι στην εφημερίδα που τον περίμεναν έξω από τα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ στην Κουμουνδούρου όπου συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία.

Όπως είπαν στον κ. Κασσελάκη, «πήρες μια απόφαση χωρίς να μας συναντήσεις, ελήφθη μια απόφαση ερήμην μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι» με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ να λέει mea culpa για το γεγονός ότι δεν τους συνάντησε πριν την ανακοίνωση της απόφασης για λουκέτο αλλά να επιμένει ότι «δεν έχουμε τα χρήματα για να πληρώσουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου της Αυγής»


Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2gkgkurwqi1)

«Πήρες μια απόφαση χωρίς να μας συναντήσεις, ελήφθη μια απόφαση ερήμην μας, είμαστε πολύ δυσαρεστημένοι. Το πρώτο μήνυμα που έλαβες όταν εκλέχθηκες ήταν από τον εκπρόσωπο των εργαζομένων για να μας συναντήσεις. Αντι γι’ αυτό μας ανακοινώθηκε με τον τρόπο αυτό σε έξι εργαζόμενους ότι κλείνει η Αυγή» είπαν στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ οι εργαζόμενοι της Αυγής.

«Δεν έχει απολυθεί κανείς και η Κουμουνδούρου δεν έχει πληρωθεί. Το δικό μου καομμάτι το έκανα όπως μπορούσα και έχω παροτρύνει και άλλους να κάνουν το ίδιο» επιχείρησε να απαντήσει ο κ. Κασσελάκης λέγοντας ότι «η αναστολή της εκτύπωσης του καθημερινού φύλλου δεν σημαίνει ότι δεν θα απολυθεί κανείς».

Υποστήριξε, μάλιστα, ότι «και εμένα με έχει απέναντι το κλείσιμο» προσθέτοντας πως «εάν υπάρχουν πόροι για να συνεχίσουμε το καθημερινό φύλλο να το συζητήσουμε. Από εκεί και πέρα το προσωπικό του κάθε εργαζόμενου θα το δούμε».

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ εξέφρασε, επίσης, την αντίθεσή του με την κατηγορία ότι ήταν αυτός που έκλεισε την Αυγή λέγοντας «δεν την κλείνω εγώ» ρωτώντας τον συνομιλήτη του εκ των εργαζομένων «εσύ πιστεύεις ότι ψυχικά δεν είμαι μαζί σας;» για να πάρει την απάντηση «το αμφισβητώ».

«Αυτή τη στιγμή δεν έχουμε τα χρήματα να τυπώνουμε την εκτύπωση του καθημερινού φύλλου, είμαι εδώ για να βρούμε λύσεις. Μea culpa εάν δεν είχαμε συζήτηση πριν, έχω συζητήσει με τις διευθύνσεις» συμπλήρωσε ο κ. Κασσελάκης.

Μετά τον διάλογο on camera, έγινε γνωστό ότι ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ θα συναντηθεί με εργαζόμενους της Αυγής στις 2 μετά το μεσημέρι.

«Οι εργαζόμενοι δεν βάζουμε τελεία, η εφημερίδα έχει ιστορία»

Related posts

Γεραπετρίτης: Ανοιχτό να βρεθεί ο Μητσοτάκης στον Λευκό Οίκο τον Μάρτιο

timesadmin

Γιώργος Αμανατίδης: Ο περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας επιστρέφει στη ΝΔ και στηρίζει Μητσοτάκη

James Rollner

Νέα Δημοκρατία: Το πρόγραμμα του 15ου Συνεδρίου που θα διεξαχθεί στο Ζάππειο

James Rollner

Κασσελάκης από νοσοκομείο Σύρου: Δεν νοείται κοινωνικό κράτος με μόνο κίνητρο το φιλότιμο

timesadmin

Μητσοτάκης: Συναντήθηκε με τον πρόεδρο της Λετονίας – Στο τραπέζι και το σχέδιο για την ευρωπαϊκή ασπίδα αεράμυνας

James Rollner

Νέα Αριστερά: Διαψεύδει δημοσιεύματα συνεργασίας με το ΠΑΣΟΚ – «Τακτικισμοί και σενάρια σύγχυσης της κοινής γνώμης»

timesadmin