Επιστολή Δούκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ – Τι ζητάει
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Επιστολή Δούκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ – Τι ζητάει

Επιστολή Δούκα στην Επιτροπή Δεοντολογίας του ΠΑΣΟΚ – Τι ζητάει

«Στόχος όλων μας πρέπει να είναι το να προσέλθει ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός μελών και φίλων μας στις κάλπες», τονίζει ο υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ 

Φώφη Γιωτάκη

Ισότιμη αντιμετώπιση όλων των υποψηφίων αρχηγών του ΠΑΣΟΚ από τη Χαριλάου Τρικούπη ζητεί ο Χάρης Δούκας με επιστολή του προς την Επιτροπή Δεοντολογίας του κόμματος, στην οποία εισηγείται να κινήσει άμεσα όλες τις προβλεπόμενες διαδικασίες.

«Στόχος όλων μας πρέπει να είναι το να προσέλθει ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός μελών και φίλων μας στις κάλπες, ώστε να γίνει πράξη η αναγκαία επανεκκίνηση του πολιτικού μας χώρου και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για τη νίκη μας στις εθνικές εκλογές», τονίζει μέσω της επιστολής του ο κ. Δούκας προτείνοντας στην ΕΔΕΚΑΠ να οργανώσει μια συνάντηση με όλους τους υποψήφιους αρχηγούς για να συζητήσουν όλες τις σχετικές εισηγήσεις.

Η Επιστολή Χάρη Δούκα προς την Πρόεδρο και τα μέλη της ΕΔΕΚΑΠ του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής έχει ως εξής:

«Συντρόφισσες, Σύντροφοι,

Η εκλογή του Προέδρου του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής, είναι μια κορυφαία διαδικασία που επιβάλλεται να διεξαχθεί με επίκεντρο τις πολιτικές θέσεις των υποψηφίων, αλλά και με όρους διαφάνειας, με νηφαλιότητα και ευθύνη. Χωρίς οξύνσεις και προσωπικές αντιπαραθέσεις που πληγώνουν τον κόσμο μας. Αλλά και με ισότιμη αντιμετώπιση όλων των υποψηφίων από τον κεντρικό μηχανισμό του κόμματος μας.

Στόχος όλων μας πρέπει να είναι το να προσέλθει ο μεγαλύτερος δυνατός αριθμός μελών και φίλων μας στις κάλπες, ώστε να γίνει πράξη η αναγκαία επανεκκίνηση του πολιτικού μας χώρου και να δημιουργηθούν οι συνθήκες για τη νίκη μας στις εθνικές εκλογές.

Για τους παραπάνω λόγους και με δεδομένο ότι έχω δηλώσει πρόθεση να είμαι υποψήφιος, ζητώ να συνέλθει το ταχύτερο δυνατόν η Επιτροπής Δεοντολογίας,

Εφαρμογής Καταστατικού και Πιστοποίησης, ως η μόνη αρμόδια για τη διεξαγωγή των εκλογών προκειμένου να εξετάσει τα παρακάτω θέματα:

-Τις ημερομηνίες για την επίσημη κατάθεση των υποψηφιοτήτων.


-Τη διεξαγωγή ανοιχτής πολιτικής διαδικασίας για την παρουσίαση των προγραμμάτων και των προτάσεων των υποψηφίων.


-Τη διεξαγωγή κατά ελάχιστο δυο debates στη δημόσια τηλεόραση, με όρους που θα συμφωνηθούν με τη συμμετοχή εκπροσώπων των υποψηφίων. Το ένα με όλους -τους υποψηφίους και το δεύτερο μεταξύ των επικρατέστερων στον δεύτερο γύρο. (Αν υπάρχει δυνατότητα για περισσότερα debates, δεν έχω αντίρρηση).


-Την προβολή των απόψεων όλων των υποψηφίων, μέσα από το Γραφείο τύπου και τα social media του Κινήματος.

-Την επίσημη παράδοση σε όλους τους υποψηφίους του μητρώου μελών και φίλων του Κινήματος


-Τη διαδικασία ηλεκτρονικής διασύνδεσης των καλπών κατά τα πρότυπα του 2017 και 2021, ώστε να υπάρξει απόλυτη διαφάνεια στη διαδικασία

Είμαι βέβαιος ότι όλοι επιθυμούμε να διεξαχθούν οι εκλογές, με τρόπο που θα ενισχύσει την δυναμική του ΠΑΣΟΚ -Κινήματος Αλλαγής στην κοινωνία.

Προτείνουμε για αυτό ως 7ο σημείο συζήτησης, τη δημιουργία ενός ΚΩΔΙΚΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑΣ για τη συμπεριφορά όλων των στελεχών μας και τους όρους διεξαγωγής του εκλογικού αγώνα.

Ζητάμε, επίσης, να συγκαλέσετε μία συνάντηση, το ταχύτερο δυνατόν, με τη συμμετοχή όλων των υποψηφίων για την εκλογή Προέδρου, ώστε να συζητήσουμε τις παραπάνω προτάσεις, πριν την τελική απόφασή σας.

Συντροφικά

Χάρης Δούκας»

Ειδήσεις σήμερα:

Η επόμενη μέρα της Γαλλίας μετά τη μεγάλη ανατροπή – Τα 4 σενάρια για τη νέα κυβέρνησηΟδηγός για το Μηχανογραφικό: Οι περιζήτητες σχολές, τα κρυφά διαμάντια και τα τμήματα που εξισώνονται με τα ΠολυτεχνείαΤο πρώτο μήνυμα του Γιάννη Αντετοκούνμπο μετά την πρόκριση στο Παρίσι: Δεν μπορούσα ποτέ να κρυφτώ

Φώφη Γιωτάκη

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

LIVE UPDATE


-Related posts

Δημοσκόπηση Interview: Η ακρίβεια το βασικό μήνυμα που έστειλαν οι ψηφοφόροι στην κυβέρνηση – Οι πιο αποτελεσματικοί υπουργοί

wp-needuser

Κασσελάκης: Αναχωρεί για την Αμερική – Θα έχει επαφές για το ίδρυμά του

James Rollner

Οι Έλληνες αγρότες ετοιμάζονται για το ραντεβού με τον Μητσοτάκη – Ποιοι θα μετέχουν στην αντιπροσωπεία και ποια είναι τα αιτήματά τους

timesadmin

Έρχονται αλλαγές στον Κανονισμό της Βουλής – Στο κρατητήριο θα διανυκτερεύσει ο Φλώρος

protothema.gr

Κυριάκος Μητσοτάκης: Αυτό είναι το πόθεν έσχες του πρωθυπουργού

timesadmin

Αυτοδιοικητικές Εκλογές 2023: Ανατροπή σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη για Δούκα και Αγγελούδη

timesadmin