Επίθεση-με-βιτριόλι:-Άρχισε-η-αγόρευση-του-εισαγγελέα-–-Η-Ιωάννα-προσπαθούσε-να-καθησυχάσει-την-κατηγορουμένη-για-τον-Νώντα
ΕΛΛΑΔΑ

Επίθεση με βιτριόλι: Άρχισε η αγόρευση του εισαγγελέα – Η Ιωάννα προσπαθούσε να καθησυχάσει την κατηγορουμένη για τον Νώντα

Ξεκίνησε λίγο μετά τις 9 σήμερα το πρωί η αγόρευση του εισαγγελέα του Μικτού Ορκωτού Δικαστηρίου της Αθήνας για την ενοχή της 36χρονης Έφης Κακαράντζουλα, κατηγορούμενης για την επίθεση με βιτριόλι σε βάρος της Ιωάννας Παλιοσπύρου. Στην αγόρευσή του στο δικαστήριο ο εισαγγελέας Χαρ. Μαστραντωνάκης αναφέρθηκε στη σχετική νομοθεσία που αφορά στην υπόθεση. Στη συνέχεια παρέθεσε στο δικαστήριο το ιστορικό της υπόθεσης, αναλύοντας τα πραγματικά περιστατικά που προέκυψαν από την ακροαματική διαδικασία αλλά και τη σχετική δικογραφία.

Αναφερόμενος στη σχέση μεταξύ της Ιωάννας και της κατηγορούμενης, ο εισαγγελέας ανάφερε ότι κατάγονται από την ίδια περιοχή χωρίς να έχουν σχέσεις μεταξύ τους, έχοντας κοινό σύνδεσμο στην Αθήνα την εξαδέλφη του θύματος.

Αναφορικά, με τη σχέση της Έφης Κακαραντζούλα με τον 40χρονο Νώντα, ο κ. Μαστραντωνάκης ανέφερε ότι η κατηγορούμενη διατηρούσε σχέση ελεύθερη μαζί του και όταν εκείνος έκανε αίτημα φιλίας στην Ιωάννα, η τελευταία «με αξιοπρέπεια και σεβασμό προσπάθησε να την βοηθήσει, να την συμβουλεύσει».

Επιπρόσθετα, ο εισαγγελέας τόνισε πως η Ιωάννα είχε στείλει στην 36χρονη και φωτογραφία με τη συνομιλία της με τον Νωντα προκειμένου να την καθησυχάσει. Ωστόσο, όπως ανέφερε ο εισαγγελέας, η κατηγορούμενη, που ουδέποτε είχε πάψει να ανησυχεί, έστελνε μηνύματα στην άτυχη κοπέλα, ρωτώντας την «τι κανείς με αυτόν τον άνθρωπο;». Η Ιωάννα απαντούσε ευγενικά, τόνισε ο εισαγγελέας και συνέχισε: «Ωστόσο, ο Νώντας δεν παραιτήθηκε της προσπάθειας και έστειλε και πάλι μήνυμα στην Ιωάννα».

Η αγόρευση του κ. Μαστραντωνάκη συνεχίζεται με την παράθεση των πραγματικών περιστατικών της υπόθεσης, και στη συνέχεια αναμένεται η πρότασή του επί της ενοχής της κατηγορουμένης και κυρίως για το νομικό χαρακτηρισμό των πράξεων της.

Ειδήσεις σήμερα:Το μήνυμα από την έρευνα Τσιόδρα: Σωτήρια τα εμβόλια – Ανεμβολίαστοι σχεδόν 9 στους 10 νεκρούςΕπίθεση με βιτριόλι: Εφτάσε η ώρα του εισαγγελέα για την Έφη ΚακαράντζουλαΚΙΝΑΛ: Η παράμετρος Παπανδρέου στην εσωκομματική «μάχη» – Οι πρώτες αντιδράσεις, οι συμμαχίες και οι εκτιμήσεις

Related posts

Στους πάτους των παπουτσιών του έκρυβε χασίς

timesadmin

Μητέρα συμμαθητή του 14χρονου Mάκη: Ο διευθυντής του σχολείου γνωρίζει τα πάντα

timesadmin

Βίντεο: «Άγριο ξύλο» στα γυρίσματα του «Bricklayer» στη Θεσσαλονίκη – Ομάδα ατόμων «επιτέθηκε» σε «διαδηλωτές»

timesadmin

Πολιτική Προστασία: Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς για αύριο σε πέντε περιφέρειες

timesadmin

Η ΙΑΣΙΣ στο πλευρό των Ουκρανών – Τα σημεία συγκέντρωσης ειδών πρώτης ανάγκης

timesadmin

Καιρός Σαββατοκύριακο: Χιόνια ακόμη και στα νότια της Αττικής, στον «πάγο» η χώρα και την Κυριακή

timesadmin