Ενοχλημένος-ο-Γιάννης-Σμαραγδής:-Όχι-και-«Αλέξανδρος-Υψηλάντης»-ο-Ντάνος-–-fake-news-και-απρεπή-πράξη
LIFESTYLE

Ενοχλημένος ο Γιάννης Σμαραγδής: Όχι και «Αλέξανδρος Υψηλάντης» ο Ντάνος – Fake news και απρεπή πράξη

Ενοχλημένος ο Γιάννης Σμαραγδής: Όχι και «Αλέξανδρος Υψηλάντης» ο Ντάνος – Fake news και απρεπή πράξη

Ο Γιάννης Σμαραγδής δεν έκρυψε την ενόχλησή του σχετικά με δημοσίευμα που θέλει τον πρώην νικητή του Survivor Γιώργο Αγγελόπουλο να είναι πρωταγωνιστής στη νέα του ταινία για τη ζωή του Ιωάννη Καποδίστρια.

Η εταιρία παραγωγής εξέδωσε μακροσκελή ανακοίνωση διαψεύδοντας το δημοσίευμα στο ένθετο Secret της εφημερίδας «Παραπολιτικά».

Η ανακοίνωση που εξέδωσε η εταιρία παραγωγής

«Με θλίψη αλλά και κατάπληξη διαβάσαμε δημοσίευμα σε διάφορα sites ότι για την ταινία “Καποδίστριας”, που ετοιμάζει ο σκηνοθέτης Γιάννης Σμαραγδής, με παραγωγό την «Αλέξανδρος Φιλμ», τον ρόλο του μεγάλου ήρωα της εθνικής μας παλιγγενεσίας, που θυσιάστηκε για την Ελλάδα και τον Ελληνισμό, του Αλέξανδρου Υψηλάντη, θα υποδυθεί ο πρώην παίκτης του “Survivor” Γιώργος Ντάνος Αγγελόπουλος.

Όπως ο καθένας μπορεί να φανταστεί, πρόκειται για fake news και στη χειρότερη περίπτωση μια απρεπή πράξη του εμπλεκομένου. Επί τη ευκαιρία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε ότι για τον ρόλο του ήρωα Αλέξανδρου Υψηλάντη έχει ήδη επιλεγεί από τον σκηνοθέτη Έλληνας ηθοποιός μεγάλης κλάσης.

Ο πρωταγωνιστής και τα κεντρικά πρόσωπα θα είναι Άγγλοι ηθοποιοί και θα πλαισιωθούν από σπουδαίους Έλληνες ηθοποιούς. Η ταινία θα είναι στα αγγλικά και τα ελληνικά, δηλαδή θα ακολουθήσουμε τον δρόμο της ταινίας μας “El Greco”, που έχει το αξεπέραστο ρεκόρ των 1.200.000 θεατών και πολλά διεθνή βραβεία». Για τον Ιωάννη Καποδίστρια έχει πει: Δεν είναι μόνο ο καλύτερος κυβερνήτης μετά τους αρχαίους Έλληνες, αλλά η πιο αγαθή, άδολη και ανιδιοτελής προσωπικότητα των νεότερων ελληνικών χρόνων.

Και, κυρίως, είναι -δεν λέω “ήταν”- ένας βαθύτατος φορέας του ελληνικού αισθήματος, που εμπεριέχει τους αρχαίους Έλληνες και τη στάση της ζωής τους, αλλά ήταν και είναι βαθύτατος πιστός της ελληνικής Ορθοδοξίας, που εμπεριέχει ελευθερία.

Θέλω να πιστεύω ότι η ταινία θα συμβάλει στο να επιταχυνθεί η αγιοποίηση αυτού του ξεχωριστού ανθρώπου, γιατί είναι πρότυπο, που μόνο το καλό έπραξε και έδειξε πώς πρέπει να είμαστε εμείς, οι Έλληνες, αύριο, με πίστη και αγάπη για τους άλλους».

Related posts

Ανδρέας Θεοδωρόπουλος σε Κατερίνα Καινούργιου: Έχετε απέναντι σας δικηγόρο και όχι πλαστικό χειρουργό

timesadmin

Μάρα Ζαχαρέα: Ραγίζει καρδιές η ανάρτηση για τον θάνατο του πατέρα της

timesadmin

Φως στο Τούνελ: Χαμός στο Twitter με το κόκκινο πουκάμισο της Αγγελικής Νικολούλη στην τελευταία εκπομπή

timesadmin

Της έφυγε το δόντι στον αέρα της εκπομπής – Πώς αντέδρασε η Κατερίνα Καινούργιου

timesadmin

Ράδιο Αρβύλα: Τι τηλεθέαση έκανε η πρεμιέρα

timesadmin

Γη της ελιάς: Μία άγνωστη γυναίκα απειλεί τον Αλέξη

timesadmin