Ελληνική-Λύση-για-επιστολή-Ράμμου:-Όπου-υπάρχει-καπνός,-υπάρχει-και-φωτιά
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Ελληνική Λύση για επιστολή Ράμμου: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά

Ελληνική Λύση για επιστολή Ράμμου: Όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά

πολιτική

Κυριάκος Βελόπουλος

«Η δημοκρατία δεν μπορεί να λειτουργεί με σφραγισμένους φακέλους, κατ’ ιδίαν απαντήσεις και ιδιωτικές συναντήσεις», αναφέρει η Ελληνική Λύση για την επιστολή του προέδρου της ΑΔΑΕ Χρήστου Ράμμου.

«Γι’ αυτό και ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος είχε ζητήσει από την πρώτη στιγμή ενημέρωση για το εάν βρισκόταν υπό «παρακολούθηση». Απάντηση ακόμα δεν έχει λάβει.  Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης λοιπόν θα τοποθετηθεί με στοιχεία αύριο από το βήμα της Βουλής.  Φυσικά, «όπου υπάρχει καπνός, υπάρχει και φωτιά». Εμείς θα συνεχίσουμε να απαιτούμε «άπλετο φως» ώστε να μην αφήσουμε τον «καπνό» να πνίξει τον δημόσιο βίο.

Ο πρόεδρος της ΑΔΑΕ οφείλει να ενημερώσει το κοινοβούλιο, όπως ορίζει το συνταγματικό του καθήκον, για το σύνολο των ευρημάτων της Αρχής», καταλήγει η ανακοίνωση της Ελληνικής Λύσης.

Νωρίτερα το κόμμα είχε εκδώσει ανακοίνωση για την επίσκεψη Τσίπρα στην ΑΔΑΕ, στην οποία έκανε λόγο για επιλεκτική ενημέρωση.

Η ανακοίνωση αναφέρει: «Η «επιλεκτική ενημέρωση» αναφορικά με το σκάνδαλο των υποκλοπών είναι εξίσου καταδικαστέα με την συγκάλυψη. Η υπεράσπιση του πολιτεύματος αφορά κάθε Έλληνα και κάθε Ελληνίδα. Δεν μπορεί να γίνεται αντικείμενο κομματικής εκμετάλλευσης ή υπόγειων προεκλογικών συνεννοήσεων.

Κάθε πτυχή της υπόθεσης πρέπει να δημοσιοποιηθεί και οι ένοχοι να οδηγηθούν στην δικαιοσύνη, πέραν κάθε “ασυλίας”, “απορρήτου” και “ακαταδίωκτου”.»

Related posts

Οι Σαουδάραβες ήρθαν… για να μείνουν και βλέπουν την Ελλάδα ως γέφυρα

timesadmin

Τσίπρας από Βρυξέλλες για παρακολουθήσεις: «Να αποκατασταθεί η Δημοκρατία»

timesadmin

Eπίσκεψη Πλεύρη στη Σχοινούσα για τη μεταφορά φαρμάκων μέσω drone

timesadmin

Υπουργείο Υποδομών: Οι πέντε παρεμβάσεις για τη θωράκιση των έργων από τις επιπτώσεις της διεθνούς κρίσης

timesadmin

ΕΕ – Μητσοτάκης: Η ευημερία των Ευρωπαίων στο επίκεντρο της συνάντησης με τους ηγέτες του ΕΛΚ στην Αθήνα

timesadmin

«Μπούμερανγκ» υπέρ της κυβέρνησης γύρισε η επίθεση της Ολλανδής

timesadmin