Ελένη-Φιλίνη-για-Παύλο-Χαϊκάλη:-eξαιρετικό-παιδί,-τρώγαμε-από-το-ίδιο-πιάτο-–-Τι-είπε-για-Άρη-Σερβετάλη
LIFESTYLE

Ελένη Φιλίνη για Παύλο Χαϊκάλη: Eξαιρετικό παιδί, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο – Τι είπε για Άρη Σερβετάλη

04:15 , Κυριακή 05 Δεκεμβρίου 2021

Media

Η Ελένη Φιλίνη μίλησε για την πρεμιέρα της θεατρικής παράστασης “ΝικοΤιτανικός” στην Κύπρο όπου συμπρωταγωνιστεί με τον Παύλο Χαϊκάλη αλλά και τη σχέση της με τον ηθοποιό, καθώς και για το κίνημα #metoo σημειώνοντας ότι η ίδια είχε μιλήσει για το φαινόμενο πριν από 20 χρόνια.

Αναφερόμενη στον Παύλο Χαϊκάλη και τη συμμετοχή του στη θεατρική παράσταση, για την οποία ο ίδιος έχει δηλώσει ότι θα είναι η τελευταία του, η Ελένη Φιλίνη σημείωσε: “Εγώ δεν μπορώ να το αναλύσω. Είναι καθαρά δικό του. Έπρεπε να δουλέψει και θέλει να κλείσει έτσι τον κύκλο του” και πρόσθεσε για τη σχέση της μαζί του: “Από τη δραματική σχολή ήμασταν κολλητάρια, τρώγαμε από το ίδιο πιάτο. Ο Παύλος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, με χιούμορ, λεπτό. Ποτέ δεν με έκανε να νιώσω άσχημα στο τόσο”.

Όσο για την αντίδρασή της όταν δημοσιοποιήθηκαν οι καταγγελίες για τον ηθοποιό, σημείωσε: “Όταν βγήκαν όλα αυτά μιλήσαμε κατευθείαν, αλλιώς ξέρω κάποια γεγονότα εγώ αλλά δεν είναι δική μου δουλειά να μιλήσω. Ο Παύλος δεν έχει καταδικαστεί για κάτι, έτσι δεν είναι;

Όσον αφορά στις καταγγελίες που έχουν γίνει για μεγάλους ηθοποιούς, τόνισε: “Εγώ είχα μιλήσει και πριν από 20 χρόνια για όλα αυτά. Είχα πει ότι έχασα πολλές δουλειές, ότι θα μπορούσα να είχα κάνει εντελώς διαφορετικά πράγματα, αλλά ο καθένας επιλέγει τον δρόμο του. Δεν ανακαλύψαμε τώρα την Αμερική, απλώς ίσως τώρα να ήταν η στιγμή που ο κόσμος να ήταν πιο έτοιμος να ασχοληθεί μ’ αυτό”, είπε χαρακτηριστικά.

Σχετικά με το θέμα του Άρη Σερβετάλη και τη θέση του για τον εμβολιασμό είπε: “Η δουλειά του καλλιτέχνη είναι να ενώνει τον κόσμο, όχι να διχάζει τον κόσμο. Εμείς δεν είμαστε πολιτικοί, δεν μπαίνουμε σε κουτάκια. Ο Άρης Σερβετάλης είχε πει κάτι από το καλοκαίρι “αν γίνει αυτό…”, πόσο πιο αντρίκειο! Ίσως κάποιοι δεν πήραν στα σοβαρά αυτό που είπε. Ζούμε σε μια εποχή που άλλα λέμε σήμερα, άλλα λέμε αύριο… Δεν μ’ αρέσει αυτός ο διαχωρισμός, το τονίζω αυτό. Με ενοχλεί να παίζω μόνο για εμβολιασμένους… Ο  περισσότερος κόσμος δεν είναι αρνητής του εμβολίου” Αρνητές είναι το μάξιμουμ 10%. Οι υπόλοιποι είναι φοβισμένοι”.

Related posts

Οι αθλητικές μεταδόσεις 28/4/2022

timesadmin

Βαρύ πένθος για την Λίνα Σακκά

timesadmin

Άγριες Μέλισσες: Θα τον καλύψουν ή θα ρισκάρουν να πληρώσουν όλοι γι’ αυτό το έγκλημα;

timesadmin

Η Γη της Ελιάς: Ο Ισίδωρος διώχνει την Αντιγόνη

timesadmin

Γιώργος Πανόπουλος: Βαρύ πένθος για τον γνωστό αστρολόγο – Η ανάρτηση με το συγκινητικό “αντίο”

timesadmin

Άννα Βίσση και Δέσποινα Βανδή έβαλαν “φωτιά” στη Θεσσαλονίκη – Το νέο φιλί στο στόμα

timesadmin