Εκλογή-στο-ΚΙΝΑΛ:-«Λέξη-προς-λέξη-αλλά-χωρίς-κραυγές»-θα-απαντά-ο-Ανδρουλάκης-στις-επιθέσεις-Παπανδρέου
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογή στο ΚΙΝΑΛ: «Λέξη προς λέξη αλλά χωρίς κραυγές» θα απαντά ο Ανδρουλάκης στις επιθέσεις Παπανδρέου

Αποφασισμένος να απαντά λέξη – λέξη στις κατηγορίες που εκτοξεύει εναντίον του από το βράδυ της Δευτέρας ο Γιώργος Παπανδρέου, αλλά χωρίς να σηκώσει τους τόνους και να οδηγηθεί σε μία άγονη αντιπαράθεση ενόψει του β΄ γύρου , είναι ο Νίκος Ανδρουλάκης, ο οποίος επικοινωνεί με τους υποψηφίους του πρώτου γύρου, επιχειρώντας να διασφαλίσει ευρεία συμμετοχή την Κυριακή.

Στις τηλεφωνικές επικοινωνίες του με τους κ.κ Παύλο Χρηστίδη, Χάρη Καστανίδη και Παύλο Γερουλάνο – θα ακολουθήσει εντός της ημέρας τηλεφώνημα και με τον Ανδρέα Λοβέρδο – ο κ. Ανδρουλάκης στάθηκε κυρίως στην ανάγκη να δοθεί ένα δεύτερο μήνυμα μεγάλης συμμετοχής, που θα σφραγίσει την «επιστροφή του ΠΑΣΟΚ» στην πρώτη γραμμή της πολιτικής ζωής.

Κατά τα άλλα, είναι γνωστό από την Δευτέρα ότι ο Χάρης Καστανίδης δεν πρόκειται να δώσει «γραμμή» στους ψηφοφόρους του – ευχήθηκε «καλή τύχη» στους μονομάχους του β΄γύρου – ενώ οι κ.κ Παύλος Χρηστίδης και Παύλος Γερουλάνος έχουν συσκέψεις με τα στελέχη που τους στηρίζουν, μένοντας προς το παρόν στην ανάγκη να υπάρξει ανανέωση, με την διευκρίνιση ότι δεν εννοούν κατ’ ανάγκην την ηλικιακή.

Σε λίγη ώρα, πρόκειται να ανοίξει τα χαρτιά του για τον β΄ γύρο και ο Ανδρέας Λοβέρδος, ο οποίος το πρωί είπε στον Σκάι ότι πρέπει να ληφθεί υπ’ όψη το μήνυμα του πρώτου γύρου, που συνοψίζεται στη λέξη «ανανέωση».

Η ευρωβουλευτής Εύα Καϊλή, η οποία στήριξε τον Νίκο Ανδρουλάκη, είπε το μεσημέρι της Τρίτης στον Σκάι ότι το μήνυμα του πρώτου γύρου ήταν η πρωτιά του Νίκου Ανδρουλάκη

Related posts

Κυριάκος Πιερρακάκης: Βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς «Έτερος Εγώ»

timesadmin

Μαλλιά κουβάρια στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων ο Βασίλης Οικονόμου με τη Δώρα Αυγέρη

timesadmin

Βαρουφάκης για αύξηση κατώτατου μισθού: «Τα 50 ευρώ να τα δώσει ο πρωθυπουργός στην παρέα του»

timesadmin

Εκ παραδρομής η κλήση στον Πολάκη για ανωμοτί κατάθεση – Καμία δικογραφία δεν διαβιβάστηκε στη Βουλή

timesadmin

Τουρκική εφημερίδα βλέπει «δυσφορία» ΗΠΑ για τον «νέο αέρα» στις σχέσεις Άγκυρας – Αθήνας

timesadmin

Θεμιστοκλής Μπουρολιάς: Ποιος είναι ο νέος αρχηγός του Γενικού Επιτελείου Αεροπορίας

timesadmin