Εκλογές-στη-Βρετανία-–-Ντέιβι:-Με-ταπεινότητα-αποδεχόμαστε-το-καλύτερο-αποτέλεσμα-για-τους-Φιλελεύθερους-Δημοκράτες-εδώ-και-έναν-αιώνα
ΚΟΣΜΟΣ

Εκλογές στη Βρετανία – Ντέιβι: Με ταπεινότητα αποδεχόμαστε το καλύτερο αποτέλεσμα για τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες εδώ και έναν αιώνα

Εάν οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες κατακτήσουν τις 61 έδρες που τους αποδίδει το exit poll, το κόμμα θα έχει εξασφαλίσει το καλύτερο του αποτέλεσμα εδώ και έναν αιώνα.

Ο ηγέτης του κεντρώου κόμματος, Εντ Ντέιβι, δήλωσε ότι δέχεται με “ταπεινότητα” την υποστήριξη των ψηφοφόρων.

“Οι Φιλελεύθεροι Δημοκράτες βρίσκονται σε τροχιά για τα καλύτερα αποτελέσματά μας εδώ και έναν αιώνα, χάρη στη θετική μας εκστρατεία, με την υγεία και την πρόνοια στο επίκεντρο”, είπε.

“Νιώθω ταπεινότητα μπροστά στα εκατομμύρια των ανθρώπων που υποστήριξαν τους Φιλελεύθερους Δημοκράτες για να διώξουν τους Συντηρητικούς από την εξουσία και να πραγματοποιήσουν την αλλαγή που χρειάζεται η χώρα μας.

Κάθε βουλευτής των Φιλελεύθερων Δημοκρατών θα είναι ένας ισχυρός τοπικός πρωταθλητής για την κοινότητά του, υπερασπιζόμενος το NHS και την πρόνοια. Είτε μας ψηφίσατε είτε όχι, θα εργαζόμαστε μέρα με τη μέρα και δεν θα σας απογοητεύσουμε”, κατέληξε.

Related posts

Γαλλία: Περικοπές δημοσίων δαπανών 25 δισ. ευρώ για το 2024

timesadmin

Σύμβουλος Νετανιάχου: “Το Ισραήλ δεν έλαβε συγκεκριμένη ειδοποίηση για την επίθεση της 7ης Οκτωβρίου”

timesadmin

Οι ΗΠΑ θέλουν να εργαστούν με τις χώρες της περιοχής για την ανοικοδόμηση της Γάζας – Ο Μπλίνκεν στο Ισραήλ

timesadmin

Οι μέρες της Γερμανίας ως βιομηχανικής υπερδύναμης πλησιάζουν στο τέλος τους

timesadmin

Γερμανία: Tο SPD επιστρέφει στη δεύτερη θέση σύμφωνα με δημοσκόπηση

protothema.gr

Κίεβο: Βυθίσαμε δύο ρωσικά αποβατικά σκάφη στην Κριμαία

timesadmin