Εκλογές-ΠΑΣΟΚ:-Προς-ναυάγιο-το-debate-Ανδρουλάκη-–-Δούκα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Προς ναυάγιο το debate Ανδρουλάκη – Δούκα

πολιτική

ΠΑΣΟΚ μακέτα

Δεν θα διεξαχθεί όπως όλα δείχνουν το debate ανάμεσα στον Νίκο Ανδρουλάκη και τον Χάρη Δούκα ενόψει των εκλογών για νέο πρόεδρο στο ΠΑΣΟΚ.

Πηγές από το επιτελείο του Νίκου Ανδρουλάκη αναφέρουν σχετικά με το debate με τον Χάρη Δούκα:

«Δεδομένης της σημερινής εξ αναβολής συνεδρίασης του Δημοτικού Συμβουλίου της Αθήνας, οι πρόσφορες ημέρες για τη διεξαγωγή ντιμπέιτ ήταν η Πέμπτη ή η Παρασκευή. Το επιτελείο μας κατέβαλε προσπάθεια να επαναπρογραμματιστεί σε άλλη ημερομηνία η μεγάλη συγκέντρωση μας στη Θεσσαλονίκη, που εδώ και μέρες είχαμε επιλέξει να είναι η αυλαία της προεκλογικής μας εκστρατείας, καθώς δεν είχε πραγματοποιηθεί κομματική εκδήλωση στον πρώτο γύρο. Κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Το ντιμπέιτ πρέπει να μην αντιστρέψει τις πολύ καλές εντυπώσεις, που άφησε η προηγούμενη τηλεοπτική συζήτηση μεταξύ των 6 υποψηφίων Προέδρων και να είναι μια πολιτικά προωθητική διαδικασία εξασφαλίζοντας το μεγαλύτερο δυνατό ακροατήριο και κατ’ επέκταση τη μεγαλύτερη επιδραστικότητα, προϋποθέσεις που δεν πληρούνται την Πέμπτη είτε γίνει το ντιμπέιτ σε ζώνη χαμηλής τηλεθέασης είτε απέναντι από τον ποδοσφαιρικό αγώνα της Εθνικής Ελλάδας.

Η πρόταση για διεξαγωγή ντιμπέιτ το Σάββατο ή ανήμερα των εσωκομματικών εκλογών είναι εντελώς προσχηματική και δεν συμβάλει στο κύρος της όλης διαδικασίας».

Related posts

Χάρης Δούκας: Η περιοδεία στην Κρήτη και το παρασκήνιο πίσω από τη φωτογραφία με τον γνωστό λυράρη Βασίλη Σκουλά

timesadmin

Οι Ένοπλες Δυνάμεις στέλνουν γιατρούς σε νησιά του Αιγαίου

James Rollner

Τι απαντά το Μέγαρο Μαξίμου για το ψήφισμα από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο: «Προσπάθεια δυσφήμισης της Ελλάδας με κινδυνολογίες»

timesadmin

Η μήνυση Πολάκη και η απάντηση Γεωργιάδη: «Χάος εν κρανίω»

protothema.gr

Σπαρτιάτες: Τα τρία σενάρια για τις έδρες τους – Η δίωξη του Αρείου Πάγου και η επικείμενη απόφαση του εκλογοδικείου

timesadmin

Δημοσκόπηση MRB: Πού κερδίζουν και πού χάνουν Μητσοτάκης, Κασσελάκης και Ανδρουλάκης

timesadmin