Δουδωνής:-Η-Γιαννακοπούλου-είχε-έτοιμη-δήλωση-αμφισβήτησης-του-Ανδρουλάκη
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δουδωνής: Η Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη

Δουδωνής: Η Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη

Δουδωνής: Η Γιαννακοπούλου είχε έτοιμη δήλωση αμφισβήτησης του Ανδρουλάκη

Τα βέλη του κατά της Νάντιας Γιαννακοπούλου έστρεψε ο Παναγιώτης Δουδωνής, κατηγορώντας την συνάδελφό του ότι είχε έτοιμη την δήλωση αμφισβήτησης του προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Νίκου Ανδρουλάκη, αλλά «δεν έκατσε το αποτέλεσμα που ήθελε».

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» και ερωτηθείς σχετικά, ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε πως η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε ετοιμάσει την δήλωση αμφισβήτησης του Νίκου Ανδρουλάκη και «μπερδεύτηκε με τα αποτελέσματα», ενώ πρόσθεσε πως «καιρό τα λέει αυτά και καιρό ασχολούμαστε να της απαντάμε».

Απέδωσε, μάλιστα, στην Νάντια Γιαννακοπούλου ένα μερίδιο ευθύνης για τα αποτελέσματα των ευρωεκλογών σε ό,τι αφορά στο ΠΑΣΟΚ. Χαρακτηριστικά, έκανε λόγο για «μία υποτροπιάζουσα συζήτηση, η οποία κρατάει περίπου ένα 8μηνο και νομίζω ότι μας στοίχισε και σε έναν βαθμό την δεύτερη θέση. Ήταν ένα κλίμα εσωστρέφειας που καλλιεργείτο. Και δεν έκατσε και το αποτέλεσμα που ήθελε η κ. Γιαννακοπούλου, διότι ανεβήκαμε».

Σε χθεσινές δηλώσεις της και κάνοντας μία πρώτη αποτίμηση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών, η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ, Νάντια Γιαννακοπούλου, ζήτησε να τεθεί η εκλογική επίδοση στα όργανα του κόμματος. «Στο ΠΑΣΟΚ υπάρχουν όργανα. Όλα οφείλουν να συζητηθούν. Όλα πρέπει να τα συζητήσουμε στα όργανα. Πρέπει να συζητήσουμε το θέμα της τακτικής μας, το θέμα της στρατηγικής μας, το θέμα του αν οι θέσεις μας και ο τρόπος που κινηθήκαμε ήταν σωστός. Γιατί είχαμε και κάθε δυνατό περιθώριο να είμαστε η δεύτερη δύναμη και να έχουμε ισχυροποίηση του ποσοστού μας», είπε, μεταξύ άλλων η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Related posts

Κυριάκος Μητσοτάκης: Απανωτές ευρωπαϊκές πρωτοβουλίες – Στέλνει μήνυμα για το ποιος μπορεί να διεκδικήσει στις Βρυξέλλες

timesadmin

Γεωργιάδης: Έχουμε εγκρίνει το 2024 τις περισσότερες προσλήψεις γιατρών από την ίδρυση του ΕΣΥ

timesadmin

Μαρινάκης: Δεδομένη η στήριξη των συγγενών των θυμάτων στα Τέμπη

timesadmin

Rebranding αλά γαλλικά για τον Αλέξη Τσίπρα by Publicis

wp-needuser

Χαρίτσης: «Το παρόν της Θεσσαλίας απαιτεί άμεση αποκατάσταση για τους πληγέντες»

timesadmin

Ευρωεκλογές 2024: Δύο δημοσκοπήσεις δείχνουν κυριαρχία ΝΔ και Μητσοτάκη, η μία αμφισβητεί τη δεύτερη θέση του ΣΥΡΙΖΑ

timesadmin