Δολοφονία-στο-Ψυχικό:-Τα-δρομολόγια-και-oι-καταθέσεις-που-έκαψαν-τον-φερόμενο-ως-δράστη
ΕΛΛΑΔΑ

Δολοφονία στο Ψυχικό: Τα δρομολόγια και oι καταθέσεις που έκαψαν τον φερόμενο ως δράστη

Η ακτινογραφία της άγριας δολοφονίας του 54χρονου τοπογράφου Παναγιώτη Στάθη στο Ψυχικό αποτυπώνεται στο διαβιβαστικό της ΕΛ.ΑΣ. που φέρνει στο φως το thetimes|-.gr.

Όπως προκύπτει από τα έγγραφα, άτομα από το περιβάλλον του Στάθη ανέφεραν ότι ο τοπογράφος είχε τσακωθεί στο παρελθόν με έναν εργολάβο της Μυκόνου. Μάλιστα φιλικό πρόσωπο του Στάθη ανέφερε στις Αρχές ότι ο 54χρονος θεωρούσε πως ο εργολάβος αυτός ήταν πίσω από την επίθεση που είχε γίνει σε βάρος του έξω από το σπίτι του στο Χαλάνδρι το 2021.

Αξιοσημείωτο είναι δε το γεγονός ότι σύμφωνα με τα όσα ανέφερε η σύντροφος του άνδρα που συνελήφθη και κατηγορείται ως φυσικός αυτουργός, λίγους μήνες πριν τη δολοφονία ο συλληφθείς και η ίδια είχαν μεταβεί δύο φορές στο νησί των ανέμων όπου μεταξύ άλλων ο κατηγορούμενος είχε συναντήσει τον εργολάβο.

Το σκούτερ που χρησιμοποίησε ο δράστης της δολοφονίας εντοπίζεται τη μέρα που έγινε το έγκλημα και μια ημέρα πριν να ξεκινά από ένα υπόγειο πάρκινγκ ενός συγκροτήματος διαμερισμάτων στο Μαρούσι.

Συγκεκριμένα από τις κάμερες διαπιστώθηκε στις 6.50 της 1ης Ιουλίου να εισέρχεται στον χώρο στάθμευσης ένα ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο. Στις 7.04 το σκούτερ εντοπίζεται πρώτη φορά να εξέρχεται από τον χώρο στάθμευσης. Στις 8.50 το σκούτερ καταγράφεται να στρίβει από την Αποστόλου Παύλου στην Ηπείρου. Λίγα λεπτά μετά και συγκεκριμένα στις 9.03 εξέρχεται από τον χώρο στάθμευσης μία μαύρη μηχανή μεγάλου κυβισμού BMW.

Την ημέρα της δολοφονίας, 2 Ιουλίου, και συγκεκριμένα στις 7.02, εντοπίζεται να εισέρχεται στον χώρο στάθμευσης η μαύρη BMW. Μετά από 12 λεπτά περίπου και συγκεκριμένα στις 7.14 καταγράφεται το σκούτερ να εξέρχεται από τον υπόγειο χώρο στάθμευσης. Μετά την δολοφονία το σκούτερ επιστρέφει στο πάρκινγκ στις 8.32 και στις 9.05 εξέρχεται από αυτό η μαύρη BMW.

Τέλος πρώτες πρωινές ώρες της 3 Ιουλίου και συγκεκριμένα στις 00.34 καταγράφεται να μεταβαίνει και να εισέρχεται στο υπόγειο πάρκινγκ το ίδιο ανοιχτόχρωμο αυτοκίνητο που εντοπίστηκε και την 1η Ιουλίου. Το αυτοκίνητο αυτό αποχωρεί μαζί με το σκούτερ στις 00.37.

Μετά από έρευνα και συλλογή οπτικού υλικού προέκυψε ότι η μηχανή αυτή ανήκει στον άνδρα που συνελήφθη για τη δολοφονία. Μάλιστα και η σύντροφος του ανέφερε στις Αρχές ότι τόσο την 1η όσο και την 2η Ιουλίου ο άνδρας έφυγε από το σπίτι τους νωρίς το πρωί.

Επίσης, όπως προέκυψε από την προανάκριση, σε ένα από τα διαμερίσματα του συγκροτήματος που βρίσκεται το πάρκινγκ όπου εντοπίστηκε το σκούτερ διαμένει η αδερφή του κατηγορούμενου, η οποία επιβεβαίωσε στις Αρχές ότι του είχε παραχωρήσει κλειδί για μια αποθήκη και τηλεχιριστήριο για μία θέση στάθμευσης.

Ειδήσεις σήμερα:

Μαρούσι: Οι τελευταίες στιγμές πριν και μετά το φονικό – Πώς ο δολοφόνος διαφεύγει μετά το μαχαίρωμα

Εκλογές σε Γαλλία και Βρετανία – Τα παράδοξα της κάλπης: Όταν οι περισσότερες ψήφοι δεν αρκούν για τη νίκη

Κύκλωμα εκβιαστών: Τα δύο αρχηγικά μέλη είχαν ερωτική σχέση – Στην οργάνωση και υπάλληλοι της Περιφέρειας Αττικής

Μαρίνος Αλειφέρης, Παναγιώτης Βλαχουτσάκος

Related posts

Η γρίπη «χτυπά» περισσότερο παιδιά και εφήβους και ο κορωνοϊός ηλικιώμενους

timesadmin

Καιρός – Κολυδάς: Επιδείνωση την Κυριακή – Σε ποιες περιοχές αναμένονται έντονα φαινόμενα

timesadmin

Πανελλαδικές 2024: Μέχρι τις 23 Ιουλίου οι αιτήσεις συμμετοχής στις εξετάσεις για τους Έλληνες του εξωτερικού

timesadmin

Άγιοι Ανάργυροι: Παρακώλυση της ψυχιατρικής εξέτασης του δολοφόνου της Κυριακής καταγγέλλει η οικογένειά της

timesadmin

Αλεξανδρούπολη: «Δωμάτιο αποσυμπίεσης της έντασης» χαρακτήρισε το αποθηκάκι που έκλεινε τα παιδιά η παιδαγωγός

timesadmin

Αφιέρωμα: O χάρτης του ελληνικού κρασιού 2024 – Σπουδαία λευκά και ροζέ από την Πελοπόννησο

timesadmin