Διονύσης-Τεμπονέρας:-Ζητά-να-ανασταλεί-κάθε-διαδικασία-εκλογής-προέδρου-στον ΣΥΡΙΖΑ,-διαφορετικά-πάμε-σε-διάλυση
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Διονύσης Τεμπονέρας: Ζητά να ανασταλεί κάθε διαδικασία εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, διαφορετικά πάμε σε διάλυση

Να ανασταλεί κάθε διαδικασία εκλογής προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ, πρότεινε το πρωί της Παρασκευής ο Διονύσης Τεμπονέρας, υποστηρίζοντας ότι διαφορετικά θα υπάρξει διάλυση στον ΣΥΡΙΖΑ.

«Δεν μπορούμε σε αυτό το κλίμα να επιλέξουμε πρόσωπα. Ο ΣΥΡΙΖΑ αντιμετωπίζει μια κρίση διαλυτική» συμπλήρωσε ο κ. Τεμπονέρας.

Παράλληλα το στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ ζήτησε «να συγκληθεί έκτακτο συνέδριο στις αρχές του 2025 για να αποτυπώσει ο ΣΥΡΙΖΑ την ιδεολογική ταυτότητα».

Όπως είπε, επίσης, «ο ΣΥΡΙΖΑ μπορεί να υπάρξει μπροστάρης σε μια συζήτηση για την κοινωνία για ένα ευρύ δημοκρατικό μέτωπο στη βάση της πρόσκλησης σε προοδευτικές δυνάμεις της κοινωνίας. Να γίνει μια συμφωνία που θα καταλήξει σε κυβερνητική πρόταση».

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4sr5qetpdg1)

Ερωτηθείς, δε, για το πώς θα καλυφθεί τυχόν κενό εξουσίας, ο κ. Τεμπονέρας εξήγησε ότι «στο διάστημα αυτό μπορεί η Πολιτική Γραμματεία και η Κεντρική Επιτροπή να εκτελουν χρέη προέδρου».

«Θεωρώ οτι είναι η μόνη πρόταση που μπορεί να δώσει διέξοδο γιατί κάθε άλλη πρόταση να γίνουν εκλογές στο πολιτικό κένο καθώς συζητάμε μόνο για την πολιτική κουζίνα, οδηγεί στην διάλυση του ΣΥΡΙΖΑ. Μπορεί να είναι αντικείμενο του συνεδρίου η έκπτωση του προέδρου; Αυτό αφορά την κοινωνία;» πρόσθεσε ο κ. Τεμπονέρας.

«Δεν μπορούμε να πάμε με πολεμικούς όρους σε μια εκλογή, οι μεν απέναντι στους δε. Την ίδια πρόταση είχα κατεβάσει και πέρσι στην Κεντρική Επιτροπή και είχε μειοψηφίσει» συμπλήρωσε.

Παρατήρησε, επίσης, ότι «μέχρι πρότινος η Κεντρική Επιτροπή συμφωνούσε με την ηγεσία. Κάτι συνέβη και έσπασε ο πολιτικός δεσμός, κάτι λάθος έκανε ο Κασσελάκης και έχει κριθεί έκπτωτος».

«Εδώ δεν κάνουμε survivor. Αν δεν το έχουμε καταλάβει, ευθύνη έχει ο Σεέφανος Κασεσελάκης που απαξίωσε τα πολιτικά οργανα» είπε ακόμα ο κ. Τεμπονέρας λέγοντας, ωστόσο, ότι «κανείς δεν πρέπει να αποκλειστεί αλλά να δεσμεύονται από πολιτικές αποφάσεις».

Ειδήσεις σήμερα:

Τα βρετανικά ΜΜΕ αποθέωσαν τη μεγαλειώδη νίκη της Ελλάδας στο Γουέμπλεϊ – «Εξευτέλισαν την Αγγλία»

Όπερα με live sex, piercing και αληθινό αίμα προκαλεί σάλο στην Στουτγάρδη – Με συμπτώματα ναυτίας και σοκ 18 θεατές

Το Ισραήλ έσπειρε τον φόβο στην καρδιά του Ιράν: Θρίλερ με τις ανακρίσεις διοικητή των Φρουρών της Επανάστασης

Related posts

Φρέντι Μπελέρης: Συμμετείχε στην πρώτη συνάντηση της ευρωομάδας της ΝΔ

wp-needuser

Τουρκία – Μπαχτσελί: Ο Δένδιας πήγε στο Καστελόριζο, ακριβώς κάτω από τη μύτη μας, και κουνούσε δειλά το δάχτυλό του

timesadmin

Μητσοτάκης: Περιμένουμε μειωμένες αρχικές τιμές σε 1500 προϊόντα από αρχές Μαρτίου

timesadmin

Πηγές ΣΥΡΙΖΑ: Από πού προκύπτει η διαφορά στην κοστολόγηση του προγράμματος από το Γενικό Λογιστήριο

James Rollner

Γεωργιάδης: Σκέψεις για «επιστράτευση» ιδιωτών γιατρών για το ΕΣΥ – «Με απειλές και βία μόνο επιπλοκές θα πρέπει να αναμένετε» απαντά ο ΠΙΣ

timesadmin

Στέφανος Κασσελάκης – Τάιλερ Μακμπέθ: Παντρεύτηκαν στον Βοτανικό Κήπο των Χανίων, δείτε βίντεο και φωτογραφίες

timesadmin