Διαγράφηκε-ο-λογαριασμός-της-Μπρίτνεϊ-Σπίαρς-στο-instagram,-ανησυχία-των-φανς
LIFESTYLE

Διαγράφηκε ο λογαριασμός της Μπρίτνεϊ Σπίαρς στο Instagram, ανησυχία των φανς

Μπρίτνεϊ Σπίαρς Britney Spears

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο του γραφείου του σερίφη της Ventura, ήταν γύρω στις 23:00 το βράδυ της Τρίτης, όταν στο τμήμα άρχισαν να δέχονται κλήσεις ότι η Μπρίτνεϊ Σπίαρς διέγραψε τον λογαριασμό της στο Instagram. Οι αστυνομικές αρχές πήγαν στο σπίτι της με μεγάλη προσοχή για να τσεκάρουν αν συμβαίνει κάτι κακό.

του Ιωσήφ Αβράμογλου

Οι θαυμαστές της Μπρίτνεϊ Σπίαρς πίστεψαν ότι κάτι δεν πήγαινε καλά με την τραγουδίστρια αφού εξαφανίστηκε ο λογαριασμός της στο Instagram και άρχισαν να καλούν την αστυνομία και πιo συγκεκριμένα το πλησιέστερο γραφείο σερίφη κοντά στο σπίτι της.

Οι αστυνομικές αρχές δεν επιβεβαίωσαν ότι μίλησαν ή όχι με την τραγουδίστρια, πλην όμως ανέφεραν ότι δεν ήταν η πρώτη φορά που η Μπρίτνεϊ διέγραφε τον λογαριασμό της στο Instagram. Ας σημειωθεί ότι πρόσφατα είχε αλλάξει το όνομα στον λογαριασμό της αυτόν σε “River Red”.

Πριν από δύο εβδομάδες η Μπρίτνεϊ Σπίαρς εθεάθη σε ένα τοπικό εστιατόριο όπου μάρτυρες λένε ότι την τραγουδίστρια την είχε πιάσει ένα είδος μανίας, με αποτέλεσμα ο σύζυγό της Sam Asghari να απογοητευθεί και να σηκωθεί να φύγει.

Μπρίτνεϊ Σπίαρς Britney Spears Instagram

Μπρίτνεϊ Σπίαρς Britney Spears

Μπρίτνεϊ Σπίαρς Britney Spears

(Κάθε Σάββατο και Κυριακή βράδυ, για τρεις ώρες, από τις 10 μ.μ. μέχρι την 1 π.μ., ο Ιωσήφ Αβράμογλου παρουσιάζει από τον Real FM στους 97.8, την εκπομπή ” ‘Round Midnight, όπως έλεγε και η Ella Fitzgerald “, με πολλή και καλή μουσική). Twitter:@IosifAvramoglou Facebook.com/avramoglou Instagram:mus1cguru

Related posts

Οι πολιτικές εφημερίδες 30/7/2022

timesadmin

Μαύρο Ρόδο – Λεωνίδας Κακούρης: Το spoiler που έδωσε για την συνέχεια της σειράς

timesadmin

X Factor: Μία ανάσα πριν από τον ημιτελικό

timesadmin

Δημήτρης Παπανικολάου για Γιώργο Καπουτζίδη: Δεν είμαι εναντίον του – Φοβάμαι μην “κάψει” το μήνυμα

timesadmin

Σκορδά-Λιάγκας: Έχεις δει πώς έφτιαξαν τις πολυτελείς κατοικίες τους;

timesadmin

Γιορτάζουμε την Πρωτομαγιά με τα 8 ωραιότερα floral looks

timesadmin