Διέρρηξαν-το-αυτοκίνητο-του-δικηγόρου-Γιάννη-Μαρακάκη
ΕΛΛΑΔΑ

Διέρρηξαν το αυτοκίνητο του δικηγόρου Γιάννη Μαρακάκη

Θύμα διάρρηξης έπεσε χθες το βράδυ ο γνωστός δικηγόρος Γιάννης Μαρακάκης, ο οποίος είδε να έχουν κάνει «φτερά» προσωπικά αντικείμενα και χρήματα από το αμάξι του το οποίο ήταν στάθμευμενο έξω από την Α Πλαζ Βούλας.

Ανάμεσα στα κλοπιμαία είναι και μια τσάντα η οποία έχει μεγάλη προσωπική και συναισθηματική αξία για τον κ. Μαρακάκη, όπως δηλώνει ο ίδιος στο thetimes|-.gr.

«Η διάρρηξη έγινε χθες [Τρίτη] το βράδυ γύρω στις 9.30, έξω από την είσοδο της Α Πλαζ Βούλας. Έσπασαν το αμάξι, έκαναν πολλή μεγάλη ζημιά και έκλεψαν προσωπικά αντικείμενα, χρήματα τα οποία προορίζονταν για τις υποχρεώσεις των εταιρειών μας, το πορτοφόλι και τις κάρτες μου.

Ούτε ξέρω τι άλλο πήραν από μέσα γιατί λειτουργώ καλόπιστα. Κυρίως, όμως, αφαίρεσαν μια τσάντα η οποία έχει τεράστια προσωπική και συναισθήματικη αξία για εμένα.

Είχα πολλές δικογραφίες στο πορτ μπαγκάζ αλλά δεν ασχολήθηκαν με έγγραφα. Δεν θεωρώ πως ήταν κάτι στοχευμένο που αφορούσε τη δικηγορική μου ιδιότητα.

Πάρα τα πολλά χρήματα που αφαίρεσαν και το γεγονός ότι η ζημιά στο αμάξι ήταν τεράστια, τους τα χαρίζω να τα χαρούν. Θέλω, όμως, πίσω την τσάντα μου», λέει ο κ. Μαρακάκης.

Μάλιστα ο γνωστός δικηγόρος δίνει αμοιβή σε όποιον του επιστρέψει την τσάντα του ακόμη και αν πρόκειται για τους ίδιους τους δράστες…

«Δίνω πολύ γενναιόδωρη αμοιβή σε οποίον την φέρει πίσω ακόμη και αν είναι οι ίδιοι οι κλέφτες.

Ο πολύς κόσμος μπορεί αυτό το αίτημα να το βρει αδιάφορο ή ακόμη και προκλήτικο.

Γιατί υπάρχουν οικογένειες που δεν έχουν να ταΐσουν τα παιδιά τους ή οικογένειες που χάνουν τα παιδιά τους σε δυστυχήματα απο ‘παιχνίδια’ της τύχης είτε τροχαία είτε όπως αυτό το απίστευτο περιστατικό με το ελικόπτερο.

Όμως, δυστυχώς, φαίνεται ότι στον τόπο που ζούμε σε μεγάλο βαθμό δυσκολεύομαστε να διαχειριστούμε ακόμη και τα πιο απλά, τα πλέον αυτονόητα», προσθέτει ο γνωστός δικηγόρος.

Τέλος, επισημαίνει πως το φαινόμενο της εγκληματικότητας στα Νότια Προάστια λαμβάνει ανησυχητικές διαστάσεις τον τελευταίο καιρό.

«Το πρόβλημα στα Νότια Προάστια διαιωνίζεται και είναι δύσκολο να αντιμετωπιστεί.

Ζούμε και δραστηριοποιούμαστε στο πιο όμορφο μέρος στον κόσμο. Όμως, έχουμε ακόμα δυσκολία να διαχείριστουμε τα βασικά. Το συμβάν έγινε σε ένα μέρος που έχει κερδίσει την εμπιστοσύνη του κόσμου τον τελευταίο καιρό», τονίζει στο thetimes|-.gr ο κ. Μαρακάκης.

Ειδήσεις σήμερα:

Πανελλαδικές: Έως την Παρασκευή θα ανακοινωθούν οι βάσεις, είπε η Κεραμέως

Θεσσαλονίκη: Γιος σκότωσε τη μητέρα του

Οι Σαουδάραβες ήρθαν… για να μείνουν και βλέπουν την Ελλάδα ως γέφυρα

Related posts

«Συναγερμός» για τη ραγδαία αύξηση του ιικού φορτίου στα λύματα της Θεσσαλονίκης

timesadmin

ΚΕΘΕΑ: Τέσσερις νέες μονάδες λειτουργούν από τα μέσα Σεπτεμβρίου στην Αττική

timesadmin

Ρούλα Πισπιρίγκου: Αρνείται κάθε εμπλοκή για τους θανάτους των τριών παιδιών της

timesadmin

Θεσσαλονίκη: Με χτυπήματα στο κεφάλι σκότωσε τη μητέρα του ο 59χρονος

timesadmin

Δόμνα Μιχαηλίδου: Αποκάλυψε σεξουαλική κακοποίηση παιδιών σε ορφανοτροφείο της Αττικής

timesadmin

«Ιερή» βιομηχανία εν μέσω κρίσης: 150 ευρώ το μνημόσυνο -και μόνο μετρητά

timesadmin