Δημήτρης-Κουτσούμπας:-«Έλεος-με-τον-Κασσελάκη-–-Ο-ΣΥΡΙΖΑ-δεν-έχει-σχέση-με-την-Αριστερά»-–-ΒΙΝΤΕΟ
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Έλεος με τον Κασσελάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την Αριστερά» – ΒΙΝΤΕΟ

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Έλεος με τον Κασσελάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την Αριστερά» – ΒΙΝΤΕΟ

Δημήτρης Κουτσούμπας: «Έλεος με τον Κασσελάκη – Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν έχει σχέση με την Αριστερά» – ΒΙΝΤΕΟ

Επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και τον Στέφανο Κασσελάκη εξαπέλυσε ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «One».

Ο Δημήτρης Κουτσούμπας, ερωτηθείς για τις διαφορές μεταξύ ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ και ΚΚΕ, υπογράμμισε πως «η πάλη που κάνει το ΚΚΕ και αυτό το γνωρίζει πολύ καλά ο ελληνικός λαός είναι πρώτα από όλα απέναντι στην κυβέρνηση -οποιαδήποτε κυβέρνηση- διαχειρίζεται σε βάρος του λαού μας και τα οικονομικά ζητήματα και τις εργασιακές σχέσεις και ακολουθεί μια βάρβαρη πολιτική. Αυτό το κάνουμε με συνέπεια πολλά χρόνια μετά το 2019 που κυβέρνηση είναι η ΝΔ με τον κ. Μητσοτάκη».

«Η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ έχει πορεία εκφυλισμού, οργανωτικού, πολιτικού, ιδεολογικού»

Ακολούθως τόνισε ότι το πρόταγμα του ΚΚΕ για τις ευρωεκλογές είναι «να δοθεί ένα γερό χαστούκι στην κυβέρνηση του κ. Μητσοτάκη για όλες αυτές τις πολιτικές που έχει ακολουθήσει μέχρι σήμερα».

Όσον αφορά τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ ο γενικός γραμματέας της ΚΕ του ΚΚΕ επισήμανε πως «η αξιωματική αντιπολίτευση του ΣΥΡΙΖΑ έχει πορεία εκφυλισμού, οργανωτικού, πολιτικού, ιδεολογικού. Θεωρούμε ότι δεν έχει καμία σχέση με την Αριστερά, δεν έχει καμία σχέση με τις αξίες της Αριστεράς. Οι αξίες της Αριστεράς ξέρουμε ότι πάντα ήταν ενάντια στην ΕΕ των μονοπωλίων, ενάντια στο ΝΑΤΟ, ενάντια σε συμμετοχή στους ιμπεριαλιστικούς πολέμους».

Συνεχίζοντας για τον Στέφανο Κασσελάκη ανέφερε «έλεος “αριστερός” άνθρωπος» καθώς, όπως είπε, «αυτά (σ.σ. που λέει) δεν τα έλεγαν ούτε οι εκπρόσωποι της ΕΡΕ, ότι το ΝΑΤΟ είναι ιερή αμυντική συμμαχία, που είναι μια καθαρά επιθετική συμμαχία».

Μεταξύ άλλων ο Δημήτρης Κουτσούμπας τόνισε πως στις επερχόμενες ευρωεκλογές πρέπει «να ανέβει πολύ ψηλά το ΚΚΕ γιατί είναι το μόνο κόμμα που αμφισβητεί την ΕΕ της εκμετάλλευσης και των πολέμων».

Δείτε το χαρακτηριστικό απόσπασμα:

Related posts

Με ιδιώτες αναισθησιολόγους και fast track προσλήψεις ιατρικού προσωπικού θα λειτουργήσουν τα χειρουργεία στο Βενιζέλειο

timesadmin

Βουλή: LIVE η συζήτηση για τον νέο δικαστικό χάρτη

James Rollner

Δένδιας: Η κακιά η ώρα δεν θα έρθει από «το ποντίκι που βρυχάται», τη Βόρεια Μακεδονία

James Rollner

Έκτακτη σύσκεψη το Σάββατο στο Μαξίμου για την οπαδική βία

timesadmin

Τζορτζ Τσούνης: Κοινή αφοσίωση Ελλάδας και ΗΠΑ να βρεθούν λύσεις για την κλιματική κρίση

timesadmin

Ενημέρωση της ΕΑΒ στο ΓΕΑ για drone και πρόοδο των προγραμμάτων ΑΡΧΥΤΑΣ – ΓΡΥΠΑΣ

James Rollner