Δημήτρης-Κουρούμπαλης:-Είχα-φοβία-για-πολλά-χρόνια,-έκανα-ασκήσεις-απώλειας-για-να-διαχειριστώ-τον-θάνατο-του-σκύλου-μου
LIFESTYLE

Δημήτρης Κουρούμπαλης: Είχα φοβία για πολλά χρόνια, έκανα ασκήσεις απώλειας για να διαχειριστώ τον θάνατο του σκύλου μου

Ο Δημήτρης Κουρούμπαλης μίλησε για τη φοβία που αντιμετώπιζε εδώ και πολλά χρόνια με τον θάνατο.

Ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή «Καλύτερα αργά» κι εξήγησε πόσο δύσκολο του ήταν να διαχειριστεί την απώλεια της σκυλίτσας του.

Όπως είπε ωστόσο, μετά από ασκήσεις απώλειας που έκανε, πλέον είναι πιο εύκολο για εκείνον. «Έχω ηρεμήσει πολύ σε σχέση με τον θάνατο. Όταν ήμουν μικρός, είχα δύο απώλειες κοντινές, τη μία μετά την άλλη στην οικογένειά μου. Απώλειες στενών συγγενικών προσώπων. Ταράχτηκα, φοβήθηκα πάρα πολύ κι έμεινε αυτή η φοβία για πάρα πολλά χρόναι», εξήγησε.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d4rgedi7n849)

Στη συνέχεια, ανέφερε πως δεδομένου ότι γνώριζε πως η σκυλίτσα του δεν έχει πολύ χρόνο ακόμα και δεν θα μπορούσε να το διαχειριστεί, έτσι πήρε την απόφαση να κάνει μερικές ασκήσεις απώλειας.

«Τώρα είναι πολύ πιο ήπια τα πράγματα. Δεν μπορείς να προετοιμαστείς για μια απώλεια. Φέτος έχασα τον σκύλο μου και αν και το ήξερα πολύ καιρό ότι θα γίνει αυτό, έκανα ασκήσεις απώλειας. Πρωινή γυμναστική απώλειας», ανέφερε.

Επιπλέον, πρόσθεσε: «Σκεφτόμουν δηλαδή, ότι θα φύγει, θα την θάψω εκεί, δεν θα έχω το κρεβάτι της, δεν θα μπορώ να την αγκαλιάζω, να τη μυρίζω, δεν θα βγαίνουμε βόλτα, δεν θα πηγαίνουμε στο πάρκο, δεν θα έχω να πω κάτι με τους ανθρώπους, με τους οποίους λέω κάθε μέρα τα νέα μας».

Τέλος, εξήγησε πως παρά το γεγονός ότι έκανε τις ασκήσεις αυτές, δεν είχαν αποτέλεσμα. «Έκανα ασκήσεις, αλλά δεν μπόρεσα με τίποτα. Όταν ήρθε το γεγονός, ενώ ήταν πολύ ήπια κλιμακούμενο, δεν το άντεξα. Μου κόπηκαν τα γόνατα. Αν λοιπόν, με ένα ζώο που γνωρίζω ότι θα φύγει κι έχω μια στενή σχέση, δεν μπορώ να προετοιμαστώ, πόσω μάλλον για άλλες πιο βαθιά δεμένες σχέσεις», είπε κλείνοντας.

Ειδήσεις σήμερα:

Ο τυφώνας Μίλτον χτυπάει τη Φλόριντα, αναφορές για νεκρούς στην κομητεία Σεντ Λούσι – Οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό

Τζορτζ Μπάλντοκ: Η ιστορία της ζωής του άτυχου ποδοσφαιριστή, που πέθανε μόλις στα 31 του χρόνια – Ήταν πατέρας ενός παιδιού

Τραγωδία στη Γλυφάδα: Νεκρός ανασύρθηκε από την πισίνα του σπιτιού του ο Μπάλντοκ του Παναθηναϊκού

Related posts

Ελένη Βουλγαράκη: Ο Φώτης Ιωαννίδης της αφιέρωσε το Κύπελλο με βιντεοκλήση

timesadmin

Μαυρίκιος Μαυρικίου: Τα νεότερα για την εισαγωγή της Ιλάειρας στο νοσοκομείο & το φύλο του μωρού

timesadmin

Βίκυ Σταυροπούλου για το έμφραγμα που υπέστη ο Χατζηπαναγιώτης: Μας είπε «σβήνω» και ήταν σοκαριστικό

timesadmin

Νικόλ Κίντμαν: Έλεγε ψέματα για το ύψος της για να περάσει από οντισιόν

timesadmin

Οι οικονομικές εφημερίδες 28/6/2024

James Rollner

Οι πολιτικές εφημερίδες 8/11/2023

timesadmin