Δημήτρης-Κοντομηνάς:-Αντιπαράθεση-της-αδερφής-του,-Κίττυς-με-τον-Νίκο-Μαστοράκη-«Ποτέ-δεν-βοήθησες,-μόνο-έβγαλες»
ΕΛΛΑΔΑ

Δημήτρης Κοντομηνάς: Αντιπαράθεση της αδερφής του, Κίττυς με τον Νίκο Μαστοράκη -«Ποτέ δεν βοήθησες, μόνο έβγαλες»

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον Νίκο Μαστοράκη και τη Κίττυ Κοντομηνά με αφορμή μια ανάρτηση του πρώτου για την Δημήτρη Κοντομηνά.

Στην ανάρτηση που έκανε ο Νίκος Μαστοράκης στο Facebook τονίζει ότι ο επιχειρηματίας που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 83 ετών. «Θα μπορούσε να έχει γίνει θρύλος, πέθανε μόνος του, σε μια μοναξιά που ήταν αποκλειστικά δικό του έργο», αναφέρει μεταξύ άλλων.

Η ανάρτηση του Νίκου Μαστοράκη

O ANΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΘΡΥΛΟΣ

Θα παρατηρήσατε (οι πιο παρατηρητικοί) πόσο “ντούκου” περάσαν τα κανάλια την αναχώρηση του Δημήτρη Κοντομηνά για απροσδιόριστο προορισμό. Θα αναρωτηθήκατε γιατί δεν βγήκαν υπουργοί, αρχηγοί κομμάτων, διευθυντάδες καναλιών, παρουσιαστάδες, ρεπορτεράρες — έστω και μια ορδή ασήμαντων ατάλαντων παρουσιαστριών — να υμνήσουν τον θανόντα.

Η Βίκυ έγραψε κάπου ότι, μετά από μακρύτατο χρόνο σε κώμα, “πέθανε μόνος”. Δηλαδή, ούτε η “ενοικιαζόμενη” έσχατη σύντροφος του δεν ήταν εκεί, φυσικό άλλωστε αφού δεν έπαιρνε το συμφωνημένο μηνιαίο ενοίκιο.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς ήταν κάποτε (και με έκανε μερικές φορές να το πιστεύω, όσο και αν οι πράξεις του το διέψευδαν) φίλος μου. Τον γνώρισα στο κτίριο της Βασ. Σοφίας όπου στεγαζόταν η GTV, εταιρία (μου) παραγωγής της εποχής εκείνης. Μου συστήθηκε ως ασφαλιστής και δήλωσε επιθυμία συνεργασίας. Του απάντησα ολίγον απαξιωτικά ότι δεν χρειάζομαι ασφάλεια.

Όμως τα έφερε έτσι η ζωή που όχι απλώς να συνεργαστούμε (όταν μετέτρεπε τις ασφάλειες Ταμπουρά σε Interamerican) αλλά να κάνουμε στενή παρέα, να δημιουργούμε μαζί όλα τα διαφημιστικά της εταιρίας του, να γίνουμε συνεταίροι στο Video Club of Greece (πρώτη εταιρία που ενοικίαζε βιντεοκασέτες, πρώτη που κυκλοφόρησε VHS και Beta με ελληνικούς υποτίτλους) και, αργότερα, να μου αναθέσει το τότε Alpha-Sky, όταν έβγαλε τον Τσοτσορό και αγόρασε το μερίδιο του Ιδρύματος Ωνάση. Του έφτιαξα τον Alpha και το ανταπέδωσε με πολλές αθετήσεις συμφωνιών. Όσο ανέβαιναν οι “μετοχές” του στα media, τόσο πιο άφιλος γινόταν, με άθλιο παράδειγμα την πλήρη εγκατάλειψη του αδελφικού του φίλου και συνεργάτη Γιώργου Ψαρρά, που τον άφησε εκτεθειμένο σε δεκάδες αγωγές.

Ο Κοντομηνάς μόνος του αποξένωσε όλους τους φίλους, ευνόησε και πλήρωσε ακριβά σχέσεις επαγγελματικές και προσωπικές με ανάξιους και ανάξιες, έφτασε ακόμη και μαζί μου, για σοβαρό λόγο, στα δικαστήρια, όπου έχασε πανηγυρικά. Του είχα στείλει εκείνο τον καιρό, για την ήττα του, ένα καυστικό σημείωμα που το έδειξε στους νομικούς του σύμβουλους με το σχόλιο “να το παραδεχτούμε, ξέρει να γράφει.”

Όλα αυτά, επειδή είχε μια “πτέρνα” που την εκμεταλλεύονταν μερικοί επί χρονιά: πίστευε ο,τι του έλεγαν χωρίς να το ερευνήσει, έπαιρνε κεφάλια, “απέλυε” ερωμένες, και μόνο που κάποιος, στο τέλος της ημέρας, θα του έλεγε κάτι ανεπιβεβαίωτο, ασαφές, συκοφαντικό.

Έτσι ο άνθρωπος που θα μπορούσε να χει γίνει θρύλος, πέθανε μόνος του, σε μια μοναξιά που ήταν αποκλειστικά δικό του έργο. Ελπίζω η γλυκύτατη κόρη του, η Μαρία, να έχει στη ζωή της λίγους άλλα πιστούς και αληθινούς φίλους, κάτι που δεν κατάφερε άμεσα σε όγκο οικονομικών επιτευγμάτων, σκανδάλων και διώξεων, ο πατέρας της.

Κίττυ Κοντομηνά: Ποτέ δεν τον βοήθησες, μονάχα έβγαλες

Σκληρή ήταν η απάντηση της αδερφής του Δημήτρη Κοντομηνά, Κίττυς στο Πρωινό του ΑΝΤ1. Η Κίττυ Κοντομηνά μιλάει για κλοπή, επισημαίνοντας ότι ο Νίκος Μαστοράκης ζει μια ζωή μίζερη, χωρίς αγάπη. «Κλείσε την κακία σου μέσα στην ψυχή σου. Η αγαπημένη και πάντα δίπλα του Κίττυ. ΥΓ ποτέ δεν τον βοήθησες, μονάχα έβγαλες» λέει.

«Θα πω τις ευχαριστίες προς όλους όταν θα μπορέσω. Τώρα θέλω να απαντήσω στον κακοηθέστατο κ. Μαστοράκη, που μόνο χολή ξέρει να βγάζει. Ότι δεν ξέρει καλά τα θέματα, όταν κάνανε τις εταιρείες με τις βιντεοκασέτες. Κάποιος έκλεψε αλλά δεν ζει η Ανθή Τσοπανάκου να μιλήσει.

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς έζησε μια πολύ ωραία ζωή πλουσιοπάροχη και με ωραίες γυναίκες, χορτάτη ζωή που βοήθησε πολύ κόσμο γιατί γεννηθήκαμε στο Μεταξουργείο και ξέραμε από φτώχεια. Άλλοι έζησαν μίζερη ζωή χωρίς αγάπη. Ξέρω πολλά αλλά η ώρα δεν επιτρέπεται να μιλήσω και από τη στενοχώρια μου είμαι άρρωστη. Κλείσε την κακία σου μέσα στην ψυχή σου. Η αγαπημένη και πάντα δίπλα του Κίττυ. ΥΓ ποτέ δεν τον βοήθησες, μονάχα έβγαλες».

Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-cilzmjcspejl)

 Ειδήσεις σήμερα:Πλεύρης: Μπορεί να πάμε σε ένα self test την εβδομάδα στα σχολείαΠροκλητικός Ακάρ: Μιλά για συνεκμετάλλευση του Αιγαίου – Τι μεταδίδουν τα τουρκικά ΜΜΕΤρίμηνο πακέτο στήριξης για αδύναμους και μεσαία τάξη – Οι λεπτομέρειες για καύσιμα και ρεύμα

Related posts

Οι αρχαιότητες που κληρονόμησε τον έστειλαν στα κρατητήρια

timesadmin

Δολοφόνος κυκλοφορούσε ελεύθερος επί 15 χρόνια!

timesadmin

Καλαμάτα: «Δεν ήθελα να τον σκοτώσω» λέει ο 38χρονος δράστης της δολοφονίας του «Αμερικανού»

timesadmin

ΣΔΙΤ: «Πράσινο» φως σε πέντε νέα έργα προϋπολογισμού 1,5 δισ. ευρώ

timesadmin

Κιβωτός του Κόσμου – Μητέρα 15χρονου που κατήγγειλε σεξουαλική κακοποίηση: «Είχε σημάδι στο σώμα του, φοβόταν πολύ»

timesadmin

Δίκη για τη δολοφονία Άλκη Καμπανού: Η στιγμή της αποχώρησης της μητέρας του εν μέσω συνθημάτων – Δείτε βίντεο

timesadmin