Δήλωση-του-Γιώργου-Λιάνη-για-τη-συνέντευξή-του-στο-mega
LIFESTYLE

Δήλωση του Γιώργου Λιάνη για τη συνέντευξή του στο MEGA

Media

Γιώργος Λιάνης

Τον γύρο του διαδικτύου έκανε μία αναφορά του Γιώργου Λιάνη στην υπόθεση Novartis και στην επικοινωνία που είχε ο Αλέξης Τσίπρας με στέλεχος του ΠΑΣΟΚ.

Ο κ. Λιάνης, σε δήλωσή του στο enikos.gr, αναφέρει τα εξής σχετικά με τη συγκεκριμένη αναφορά του, στο πλαίσιο της συνέντευξης που παραχώρησε στην εκπομπή της Αναστασίας Γιάμαλη στο MEGA:

«Στην κυριακάτικη συμμετοχή μου στην εκπομπή της κ. Γιάμαλη στο MEGA είπα ότι γνωρίζω πως ο κ. Τσίπρας έκανε ένα τηλεφώνημα σε υψηλόβαθμο στέλεχος του ΠΑΣΟΚ και ζήτησε συγγνώμη για την υπόθεση Novartis.

Η αλήθεια είναι πως υπερέβαλα, στηριζόμενος στα όσα είπε ο κ. Τσίπρας στο συνέδριο της “Καθημερινής”, πριν από λίγο καιρό, ότι δηλαδή κάναμε λάθος χειρισμούς στην υπόθεση Novartis και βάλαμε στο ίδιο τσουβάλι ανθρώπους που είχαν εμπλακεί, με άλλους που δεν είχαν.  

Εφελκυστικά πίστεψα ότι ο κ. Τσίπρας με αυτή την τολμηρή δήλωση είχε ζητήσει εμμέσως συγγνώμη. Πιθανόν να το έκανα, γιατί ο διακαής μου πόθος είναι η συνεργασία των δύο παρατάξεων για το καλό του τόπου.

Όμως, αυτό που είπα και εννοούσα εγώ στην κ. Γιάμαλη, είναι τελείως διαφορετικό από τις ποικίλες ερμηνείες που του δόθηκαν. Άλλωστε τι σημασία έχουν οι προσωπικές απόψεις όταν υπάρχει δημόσιος διάλογος;»

Related posts

Kaos: Το Netflix το ακύρωσε μετά από μία σεζόν – Ο Δίας του Τζεφ Γκόλντμπλουμ δεν κατάφερε να κερδίσει το κοινό

timesadmin

Ποιος κορυφαίος Έλληνας τραγουδιστής έρχεται στο «Σπίτι με το Mega»;

protothema.gr

Δύσκολες ώρες για τον Νίκο Κουρκούλη – Πέθανε ο πατέρας του, Θανάσης

timesadmin

Netflix Top 10 (25/2): Τι βλέπουν οι Έλληνες σήμερα; – Οι ταινίες και οι σειρές που βρίσκονται στην κορυφή

timesadmin

Δανάη και Νεφέλη Λιβιεράτου: To συρτάκι που χόρεψαν σε χιονοδρομικό της Ιταλίας

timesadmin

«Grand Hotel»: Πότε κάνει πρεμιέρα το πολυσυζητημένο ξενοδοχείο

protothema.gr