Δένδιας:-Δεν-υπάρχει-μεταφορά-οπλισμού-στην-Ουκρανία
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Δένδιας: Δεν υπάρχει μεταφορά οπλισμού στην Ουκρανία

Δένδιας: Δεν υπάρχει μεταφορά οπλισμού στην Ουκρανία

Νίκος Δένδιας

Δεν υπάρχει μεταφορά οπλισμού στην Ουκρανία είπε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Νίκος Δένδιας, στη βουλευτή της Νέας Αριστεράς, Σία Αναγνωστοπούλου, η οποία του έθεσε το πρωτοσέλιδο της Εφημερίδας των Συντακτών με τίτλο «Στα κρυφά 250 κοντέινερ με οπλισμό στην Ουκρανία».

Δεν υπάρχει καμία μεταφορά, υπάρχει πώληση πεπαλαιωμένου πολεμικού υλικού σε άλλες χώρες βάσει σχετικών συμφωνιών είπε ο κ. Δένδιας στο πλαίσιο της επεξεργασίας του νομοσχεδίου με τίτλο «Ίδρυση Ελληνικού Κέντρου Αμυντικής Καινοτομίας, εκσυγχρονισμός θεσμικού πλαισίου των Ανωτάτων Στρατιωτικών Εκπαιδευτικών Ιδρυμάτων, σύσταση Κοινού Σώματος Πληροφορικής στις Ένοπλες Δυνάμεις και λοιπές διατάξεις» στην αρμόδια κοινοβουλευτική επιτροπή.

Όπως τόνισε ο κ. Δένδιας, δεν έχουμε αποκρύψει σε ποιόν και τί πουλάμε στο πλαίσιο των διεθνών συμφωνιών της χώρας. Πουλάμε πεπαλαιωμένο υλικό σε Τσεχία και ΗΠΑ ενώ εξοικονομούμε πόρους, με δεδομένο ότι η καταστροφή, και μόνο, του υλικού αυτού, θα υπερέβαινε τα 100 εκ ευρώ, σημείωσε καλώντας τη βουλευτή ” να μη γινόμαστε ακόλουθοι πρωτοσέλιδων”.

Related posts

Σακελλαροπούλου σε συγγενείς απαχθέντων της Χαμάς: Προέχει να απελευθερωθεί άμεσα και χωρίς όρους το σύνολο των ομήρων

timesadmin

Κοινό ανακοινωθέν για τον Στρατηγικό Διάλογο ΗΠΑ – Ελλάδας: Επιταχύνεται η εμβάθυνση της συνεργασίας Αθήνας-Ουάσιγκτον, ποιους τομείς αφορά

timesadmin

Χαρίτσης κατά Κασσελάκη – Ανδρουλακη για «πολιτική με όρους lifestyle, reality show και ποδοσφαιρικών μεταγραφών»

James Rollner

Θεμιστοκλέους: Η πλειοψηφία των νοσοκομείων θέλει να συμμετάσχει στα απογευματινά χειρουργεία

timesadmin

Βορίδης: Η κυβέρνηση δεν έχει αντιδικία με καμία ομάδα

timesadmin

Βούτσης: Πρωτοφανή φαινόμενα πολιτικής παρακμής έβαλαν τη σφραγίδα τους στην πορεία μετάλλαξης του ΣΥΡΙΖΑ

timesadmin