Γ.-Οικονόμου:-Δεν-απέχουμε-πολύ-από-την-ώρα-που-θα-γίνουν-οι-ανακοινώσεις-για-μέτρα-για-την-ακρίβεια
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Οικονόμου: Δεν απέχουμε πολύ από την ώρα που θα γίνουν οι ανακοινώσεις για μέτρα για την ακρίβεια

Σε σχέση με το ενδεχόμενο νέας στήριξης προς την κοινωνία και το πώς θα κατανεμηθεί το νέο δημοσιονομικό περιθώριο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κ. Γιάννης Οικονόμου αναφέρθηκε σήμερα, μιλώντας στο ΣΚΑΪ, λέγοντας πως πως “ολο αυτό το διάστημα είμαστε στο πλευρό της κοινωνίας, με αύξηση του εισοδήματος και μείωση του ΕΝΦΙΑ. Ό,τι επιπλέον δυνατότητα υπάρχει, έχει αποδείξει ο Μητσοτάκης πως ό,τι πετυχαίνει η οικονομική πολιτική γίνεται κοινωνικό μέρισμα”.

“Ψάχνουμε λύση για την ακρίβεια στα καύσιμα, εκεί που ο κόσμος έχει το μεγαλύτερο προβλημα” σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, τονίζοντας πως παράλληλα έχουν ενταθεί οι έλεγχοι στα πρατήρια και “πέφτουν” τσουχτερά πρόστιμα.

“Με ό,τι δυνατότητα υπάρχει, θα συνεχίσουμε να είμαστε στο πλευρό του κόσμου. Δεν υπάρχει περίπτωση να αφήσουμε τον κόσμο αβοήθητο, στο πλαίσιο των δυνατοτήτων της ελληνικής οικονομίας” είπε.

“Όλο αυτό το διάστημα δεν έχουμε προσθέσει ούτε ένα ευρώ νέο φόρο ενώ βρισκόμαστε στην μεγαλύτερη καταιγίδα μεταπολεμικά” είπε ο κ. Οικονόμου και συνέχισε ότι ήδη είναι πολύ μειωμένοι οι λογαριασμοί των επαγγελματιών.

Πρόσθεσε ότι από 1η Ιουλίου που αναστέλλεται η ρήτρα αναπροσαρμογής θα έρθει ακόμη μεγαλύτερη μείωση στους λογαρισμούς, που θα την δούμε στην τσέπη μας.

Σημείωσε ότι μέσα στο επομενο διάστημα -χωρίς να προσδιορίσει πότε- θα υπάρξουν πρωτοβουλίες της κυβέρνησης για τα μέτρα στα καύσιμα.

Δεν απέχουμε πολύ από την ώρα που θα γίνουν οι ανακοινώσεις, είπε χαρακτηριστικά.

Related posts

Ντομπρόβσκις: Ο αντίκτυπος από την κρίση στην Ουκρανία θα είναι μικρότερος στην Ελλάδα

timesadmin

Ποσό 138 εκατ. ευρώ για την επιδότηση των “άγονων” γραμμών

timesadmin

Τηλεφωνικό Κέντρο Υποστήριξης για συμβούλους του νέου εξωδικαστικού μηχανισμού ρύθμισης οφειλών

timesadmin

Σε 70.000 καταμετρήθηκαν τα καταπατημένα του δημοσίου

timesadmin

Γ. Πιτσιλής: 440.000 επιχειρήσεις έχουν εγγραφεί μέχρι σήμερα στο MyDATA

timesadmin

ΔΝΤ: Στο 3,5% η ανάπτυξη της Ελλάδας φέτος – Καλεί για μέτρα υπέρ των ευάλωτων

timesadmin