Γ.-Καρανίκας-(ΕΣΕΕ):-Τα-προβλήματα-που-είχε-δημιουργήσει-η-κρίση-συνεχίζουν-να-ταλανίζουν-το-ελληνικό-εμπόριο
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Γ. Καρανίκας (ΕΣΕΕ): Τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει η κρίση συνεχίζουν να ταλανίζουν το ελληνικό εμπόριο

“Η Ελληνική Συνομοσπονδία Εμπορίου και Επιχειρηματικότητας (ΕΣΕΕ) τιμά την Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου στις 22 Σεπτεμβρίου. Το ελληνικό εμπόριο εξακολουθεί να είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες του αναπτυξιακού μοντέλου της χώρας και ένας από τους σημαντικότερους εργοδότες στην ελληνική αγορά εργασίας”, αναφέρει ο πρόεδρος της ΕΣΕΕ, Γιώργος Καρανίκας σε δήλωση του  για την Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου και προσθέτει: 

“Για ακόμα μία χρονιά τα προβλήματα που είχε δημιουργήσει η κρίση συνεχίζουν να ταλανίζουν το Ελληνικό Εμπόριο. Το επίδικο της ανάκαμψης της οικονομίας είναι ο συλλογικός στόχος που δίνει ελπίδα σε εμπόρους και επιχειρηματίες. Για το ελληνικό εμπόριο η εφετινή Ημέρα Ελληνικού Εμπορίου είναι μία σημαντική ευκαιρία για να εκφράσει προς το σύνολο της ελληνικής κοινωνίας την αγωνία του. Οι Έλληνες έμποροι δεν είναι αναλώσιμοι. Ασκούν μία οικονομική δραστηριότητα που είναι βαθιά εγγεγραμμένη στην οικονομική δομή της χώρας και έχουν δημιουργήσει μία σημαντικότατη επιχειρηματική παράδοση που βαραίνει στο παρόν και διανοίγει προοπτικές για το μέλλον.

Γι’ αυτόν το λόγο διεκδικούν ενεργά τα αιτήματά τους, κατέρχονται στο δημόσιο διάλογο με αξιοπρέπεια και με πλήρως τεκμηριωμένες θέσεις. Ουδέποτε ενέδωσαν στη δημαγωγία και στην εύκολη διαμαρτυρία και πάντοτε επεδίωξαν τη συνεννόηση και τη σύμπνοια για να υπερβεί η πατρίδα μας την καταστροφική συνθήκη της κρίσης”

Related posts

Πάνω από 23.000 αιτήσεις σε 24 ώρες για τον νέο κύκλο κατάρτισης σε ψηφιακές και πράσινες δεξιότητες για 30.000 ανέργους

timesadmin

Πρόστιμα €40.000 σε πρατήρια καυσίμων για αθέμιτη κερδοφορία και καταστήματα λιανικής πώλησης

timesadmin

Επιτροπή Ανταγωνισμού: Πρόστιμα 373.943,38 ευρώ σε επιχειρήσεις προϊόντων rapid test

timesadmin

Υπουργείο Μεταφορών: Νέα πληρωμή επιδότησης από το “Κινούμαι Ηλεκτρικά 2”

timesadmin

Alpha Bank: Η “ακτονογραφία” της μικρομεσαίας επιχειρηματικότητας στην Ελλάδα το 2022

timesadmin

Προειδοποίηση ΕΕΤ για απάτες με πρόφαση την παροχή αποζημίωσης ή επιδόματος για φυσικές καταστροφές

timesadmin