Γνωστός-ηθοποιός-μιλά-ανοιχτά-για-τα-προβλήματα-στην-υγεία-του-–-“Το-σώμα-μου-είναι-πουά”
LIFESTYLE

Γνωστός ηθοποιός μιλά ανοιχτά για τα προβλήματα στην υγεία του – “Το σώμα μου είναι πουά”

Συνέντευξη στην εφημερίδα ON time παραχώρησε ο ηθοποιός Θοδωρής Ρωμανίδης, ο οποίος μίλησε ανοιχτά για τα προβλήματα που αντιμετωπίζει στην υγεία του τα τελευταία χρόνια.

“Ναι, το σώμα μου είναι «πουά». Ένα ανιψάκι μου με έλεγε «σκυλί Δαλματίας». Είναι αυτυοάνοσο. Η νέα «μόδα» της εποχής, ενώ δεν τα ξέραμε, ξαφνικά εμφανίστηκαν στη ζωή μας. Η λεύκη μου παρουσιάστηκε το 1997 και το Πάρκινσον πριν από έξι χρόνια, από στρες, στενοχώρια και άγχος. Με την λεύκη το πρόβλημά μου είναι ο ήλιος κι η θάλασσα. Το καλοκαίρι με βλέπουν όλοι και παθαίνουν σοκ στην θάλασσα. Φοράω μακρυμάνικο και καπέλο, λες και είμαι στην Αφρική” αναφέρει.

“Το Πάρκινσον είναι το μεγαλύτερο πρόβλημα αλλά ο γιατρός, ο Μιχάλης, μου έχει υποσχεθεί μια εικοσαετία ποιοτικής ζωής με τη θεραπεία που ακολουθώ. Δεν τρομοκρατήθηκα. Τη λεύκη την πρόσεξε η Δέσποινα Μπεμπεδέλη. Ήμασταν μαζί περιοδεία και είδε τα στίγματα. Πιστεύω ότι αν βρεις τον κατάλληλο γιατρό και σε κάνει να αισθανθείς εμπιστοσύνη, όλα αντιμετωπίζονται. Επίσης, να πω στον κόσμο να μη ντρέπεται να το επικοινωνήσει. Υπάρχουν και οι κατάλληλοι γιατροί και σύλλογοι να τους βοηθήσουν να το αντιμετωπίσουν” προσθέτει.

Related posts

Τζένιφερ Λόπεζ: Εμφανίστηκε με μπικίνι στη σκηνή στα 52 της χρόνια

timesadmin

Απόπειρα αυτοκτονίας ταράζει τα νερά στις Άγριες Μέλισσες

timesadmin

Η Μαρία Ναυπλιώτου στο “Ενώπιος Ενωπίω” – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Άλεκ Μπάλντουιν: Νέες αποκαλύψεις για τον βοηθό σκηνοθέτη που του έδωσε το γεμάτο όπλο

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 18/12/2021

timesadmin

Μυρτώ Αλικάκη: Χάκαραν τον λογαριασμό της στο Instagram και της ζητούσαν χρήματα

timesadmin