Γιώργος-Μαργαρίτης-για-τον-εθισμό-του-στον-τζόγο:-«Μπορεί-να-έχασα-μία-πολυκατοικία-στα-ζάρια»
LIFESTYLE

Γιώργος Μαργαρίτης για τον εθισμό του στον τζόγο: «Μπορεί να έχασα μία πολυκατοικία στα ζάρια»

Ο Γιώργος Μαργαρίτης βρέθηκε καλεσμένος στην εκπομπή Καλύτερα Αργά και μίλησε για τη ζωή, την καριέρα του αλλά και για τον γιο του που σήμερα είναι 28 χρονών και θέλει να ακολουθήσει τα χνάρια του.

Αναφερόμενος στη μακρά πορεία του στη νύχτα και τις πίστες στις οποίες πρωταγωνίστησε και πρωταγωνιστεί, ο Γιώργος Μαργαρίτης αναφέρθηκε στις συνεργασίες του. Συγκεκριμένα είπε: «Εμένα μου αρέσει η τραγουδίστρια να είναι χαμηλοβλεπούσα, να τραγουδάει με νάζι και το φουστανάκι μην το πας παραπάνω. Χαλάει η μανέστρα. Γι’ αυτό ήμασταν καψούρια. Ο άνδρας καψουρεύεται από το λίγο».

Σε ό,τι αφορά τον γάμο που έκανε σε αρκετά μεγάλη ηλικία, ο λαϊκός τραγουδιστής παραδέχτηκε ότι ο εθισμός του στον τζόγο για κάποια χρόνια, τον κράτησε πίσω: «Βρήκα πολλές γυναίκες και με όλες πέρασα καλά. Παντρεύτηκα μεγάλος γιατί στη ζωή μου είχα μια δεκαετία που έπαιζα τζόγο, έπαιξε ρόλο» είπε και συνέχισε:

«Ο τζόγος δεν είναι κάτι σοβαρό, όμως αφήνεις κάποια πράγματα του εαυτού σου πίσω. Ήμουν ένας τραγουδιστής χωρίς δική μου δισκογραφία που είχα πολλή πέραση στους χώρους που τραγουδούσα. Μπορεί να έχασα μία πολυκατοικία στα ζάρια».

margaritis.jpg

«Έχω πάρει όρκο ότι δεν θα ξαναπαίξω. Χαραμίζεις χρόνο από τη ζωή σου και λες “τι έκανα, θα μπορούσα να το είχα κάνει τότε».

Για την οικογένεια που δημιούργησε, ο Γιώργος Μαργαρίτης σημείωσε: «Η γυναίκα μου έτυχε σε μία στιγμή που ήμουν έτοιμος. Τα μεγαλύτερα αδέρφια μου έλεγαν “τι θα κάνεις τώρα θα μείνεις έτσι, όλα τα έχεις;”. Και έπεσε πάνω στη στιγμή που μου το έλεγαν οι αδερφές μου. Στη σχέση μου δεν πάω λουλούδια. Μην νομίζουν ότι ένας που θα πάει λουλούδια αγαπάει κιόλας. Διδάχτηκα ότι αυτοί που είναι μαζί είναι αυτοί που δεν ταιριάζουν. Αυτοί που ταιριάζουν δεν είναι μαζί. Αγάπησες κάποιον άνθρωπο, δεν τα έφερε η ζωή έτσι, δεν είστε μαζί, αυτό δεν ήταν το πιο σωστό και πού καταλήγουμε στους αταίριαστους».

Ο ίδιος κατέληξε μιλώντας για τον γιο του που ακολουθεί τα χνάρια του στο τραγούδι: «Ο γιος μου σπούδασε στο Οικονομικό Πειραιά και θέλει να γίνει τραγουδιστής. Τι να τον κάνω; Άλλα βιώματα έχει αυτός άλλα εγώ. Εγώ το είπα στον πατέρα μου όταν ήμουν 7 χρονών αυτός μου το είπε στα 28 του».

Related posts

Φωτογραφίες: Η πρώτη δημόσια εμφάνιση της Μέγκαν Φοξ μετά τις νέες πλαστικές επεμβάσεις

timesadmin

Ελένη Χατζίδου: Τα πράγματα είναι λίγο πιο σοβαρά απ’ ότι περίμενα! Έχει μεγαλώσει το πρόβλημα

timesadmin

Τηλεθέαση: «Πόλεμος» στην prime time – Ποια σειρά πήρε την πρωτιά

timesadmin

J2US-Γιάννης Σεβδικαλής: Το σοκαριστικό ατύχημα, ο ακρωτηριασμός και ο έρωτας με τη Σοφία Κουρτίδου

timesadmin

Paris Hilton: Αγκαλιά με τον γιο της

timesadmin

Οι αθλητικές εφημερίδες 22/11/2023

timesadmin