Γιώργος-Μαργαρίτης:-“Έπινα-40-χρόνια”-–-Το-πάθος-με-τον-τζόγο-–-ΒΙΝΤΕΟ
LIFESTYLE

Γιώργος Μαργαρίτης: “Έπινα 40 χρόνια” – Το πάθος με τον τζόγο – ΒΙΝΤΕΟ

Ο Γιώργος Μαργαρίτης στη συνέντευξή του στο “Ενώπιος Ενωπίω” αναφέρθηκε στα… μεγάλα πάθη της ζωής του. “Έπινα 40 χρόνια” είπε χαρακτηριστικά ενώ τόνισε πως είχε πάθος με τον τζόγο.

«Εγώ είχα ένα πάθος μέσα μου. Είχα τον τζόγο. Το έχω πει πολλές φορές. Με ταξίδευε και με έκανε ότι ήθελε ο τζόγος» ανέφερε αρχικά ο Γιώργος Μαργαρίτης και συμπλήρωσε: «Ο Τάκης Σούκας έπαιξε ρόλο στο να ξεκόψω από τον τζόγο».

Οι καβάτζες κάτω από πέτρες

«Είναι αλήθεια ότι στη διαδρομή από την Αθήνα μέχρι τη Γλυφάδα έκρυβα χρήματα κάτω από πέτρες. Για τις γκίνιες μου. Μία από τις κρυψώνες ήταν στην αρχή της Βουλιαγμένης και μία άλλη εκεί που έγινε το περιστατικό με τον Παναγούλη» αποκάλυψε ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής.

«Το είδα το περιστατικό του Παναγούλη. Είχα σταματήσει απέναντι στην Ηλιουπόλεως, εκεί που έχει ένα παρκάκι. Δεν ήταν δυστύχημα. Εγώ αυτό πιστεύω. Είδα το αμάξι το ασημί πως μπήκε στη ράμπα. Πως γίνεται;» ανέφερε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Γιώργος Μαργαρίτης: Ο πατέρας μου ήθελε να γίνω μηχανικός

«Τη συνάντηση που είχα με τον Τσιτσάνη στα 13-14 μου χρόνια την έχω ακόμα μέσα στην καρδιά μου. Έλεγα για τα τραγούδια του Τσιτσάνη που άκουγα, “Τι ωραία που γράφει αυτός ο συνθέτης”. Κάθε Πάσχα ερχόταν στη γενέτειρά του στα Τρίκαλα και λέω μέσα μου “πρέπει να τον γνωρίσω”. Ο πατέρας μου δεν ήθελε με τίποτα. Ήθελε να γίνω μηχανικός. Εκείνα τα χρόνια, όσες οικογένειες δεν είχανε χρήματα να σπουδάσουν τα παιδιά τους, καταλήγανε τα παιδιά να μάθουν μία τέχνη» ανέφερε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

Ο Γιώργος Μαργαρίτης ανέφερε πως εκτός από τον τζόγο, είχε πρόβλημα και με το αλκοόλ.

«Δεν έχω παράπονο. Πέρασα στη ζωή μου καλά και ακόμη περνώ. Το ποτό κράτησε 40 χρόνια. Και το ποτό και το τσιγάρο τα έκοψα μαχαίρι κάποια στιγμή. Μετά από τον δίσκο “Δεν με νοιάζει” δεν μου άρεσε η φωνή μου. Το ποτό μου ξέραινε τον λαιμό όταν τραγουδούσα και δεν άκουγα καλά με τα τύμπανά μου και έτσι το έκοψα. Δεν χρειάζεται το ποτό» δήλωσε ο σπουδαίος λαϊκός τραγουδιστής.

Γιώργος Μαργαρίτης: Το πρώτο βράδυ στην Αθήνα κοιμήθηκα στην πλατεία Καραϊσκάκη

«Η πρώτη μου βραδιά στην Αθήνα ήταν στην πλατεία Καραϊσκάκη. Έξω. Κανένα πρόβλημα. Εκείνη την εποχή δεν απασχολούσε τον κόσμο γιατί κοιμάται κάποιος έξω, σε παγκάκι. Κάποια στιγμή είδα 300 άτομα στην εκκλησία στο Κορωπί και ένας φίλος μου μου είπε ότι είναι άτομα από όλη την Ελλάδα που ψάχνουν για δουλειά. Βρήκα μία θεσούλα και άραξα εκεί» αποκάλυψε ο Γιώργος Μαργαρίτης.

«Πριν τραγουδήσω επαγγελματικά, δούλευα ως εργάτης. Πέρασε ένα γεροντάκι και με ρώτησε αν ξέρω να κάνω κάτι. Εγώ κούνησα το κεφάλι αρνητικά. Με πήρε σε ένα περιβόλι που είχε. Σε τρεις ημέρες μου έφτιαξαν ένα ωραίο δωμάτιο να μένω εκεί. Εκεί έμεινα 6 μήνες. Είχα πάει και σε ένα εργοστάσιο που έβγαζε τσίπουρα. Μετά με πήρε ένας εργολάβος αλλά εμένα το μυαλό μου ήταν στο τραγούδι» εξομολογήθηκε ο λαϊκός τραγουδιστής.

Related posts

Αναστάσιος Ράμμος: «Δεν πιστεύω στη μονογαμία, αν πάω με άλλη γυναίκα θα πω θες να έρθεις κι εσύ;» – ΒΙΝΤΕΟ

timesadmin

Οι πολιτικές εφημερίδες 20/9/2022

timesadmin

Οι οικονομικές εφημερίδες 25/8/2022

timesadmin

Survivor: Το ατύχημα παίκτη των μαχητών και η μεταφορά στο νοσοκομείο

timesadmin

Γουίλιαμ Χαρτ: Πέθανε ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός – “Έφυγε ειρηνικά” είπε ο γιος του

timesadmin

Επίθεση σε συνεργείο της ΕΡΤ έξω από την ΑΣΟΕΕ

timesadmin