Γιώργος Γιαννόπουλος: Μιλάω με τον Πέτρο Φιλιππίδη, του είπα ότι είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου γιατί έχει μια γυναίκα που τον λατρεύει
Γιώργος Γιαννόπουλος: Μιλάω με τον Πέτρο Φιλιππίδη, του είπα ότι είναι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου γιατί έχει μια γυναίκα που τον λατρεύει
Έχω ακούσει ότι ο γιος του είναι ταλαντούχο παιδί, είπε ο ηθοποιός
Ιωάννα Μαρίνου
Στη σχέση του με τον Πέτρο Φιλιππίδη αναφέρθηκε ο Γιώργος Γιαννόπουλος, σχολιάζοντας ότι έχουν επαφές, ενώ πρόσθεσε ότι θεωρεί τον ηθοποιό ιδιαίτερα τυχερό, γιατί έχει στο πλευρό του μία γυναίκα που τον αγαπάει.
Ο Γιώργος Γιαννόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «Breakfast@Star» που προβλήθηκε την Τρίτη 2 Ιουνίου, όπου απάντησε σε ερώτηση για τον γιο του Πέτρου Φιλιππίδη, Δημήτρη, ο οποίος σε πρόσφατη συνέντευξή του δήλωσε μεταξύ άλλων ότι «σκέφτηκε να παρατήσει τον πατέρα του».Τότε, ο ηθοποιός τόνισε ότι ο γιος του συναδέλφου είναι ταλαντούχος, και στη συνέχεια εξήγησε τον λόγο που θεωρεί τον Πέτρο Φιλιππίδη «τον πιο τυχερό άνθρωπο του κόσμου»: «Έχω ακούσει ότι ο γιος του είναι ταλαντούχο παιδί. Εγώ μιλάω με τον Πέτρο, δεν έχω θέμα. Μια μέρα του είπα: “Είσαι ο πιο τυχερός άνθρωπος του κόσμου γιατί έχεις μια γυναίκα που σε λατρεύει, σε αγαπάει και αυτό είναι πολύ σημαντικό“».
Δείτε το βίντεο
Ιωάννα Μαρίνου
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
63
132
75
31

