Γιώργος-Αγγελόπουλος:-«Πιστεύω-στα-θαύματα…-δεν-έχουμε-παρατήσει-τις-ελπίδες»
LIFESTYLE

Γιώργος Αγγελόπουλος: «Πιστεύω στα θαύματα… δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες»

O Γιώργος Αγγελόπουλος μίλησε τηλεφωνικά στη Φαίη Σκορδά και στην εκπομπή, Fay’s Time ανέφερε περαιτέρω λεπτομέρειες για τον γάμο του με τη Δήμητρα Βαμβακούση.

Αρχικά είπε: «Εύχομαι να πάνε όλα καλά, γιατί είναι κάποιοι παράγοντες που μας πιέζουν πολύ ψυχολογικά και συναισθηματικά και με προσευχή εύχομαι να πάνε όλα καλά».

Και πρόσθεσε: «Αγχωμένος ως προς τον γάμο δεν είμαι, είναι συνειδητή απόφαση. Είμαι αγχωμένος γιατί υπάρχουν κάποιοι παράγοντες που δεν εξαρτώνται από εμένα. Σίγουρα πιστεύω στα θαύματα και δεν αποφασίζουμε εμείς για όλα. Έκανα ότι καλύτερο μπορούσα να κάνω και συνεχίζω, δεν έχουμε παρατήσει τις ελπίδες».

Και συνέχισε λέγοντας: «Αποφασίσαμε τον γάμο πριν από έναν μήνα περίπου και δεν αισθάνομαι καλά γιατί αρκετούς ανθρώπους δεν κατάφερα να τους πάρω τηλέφωνο για να τους καλέσω. Ας με συγχωρέσουν όσοι είναι φίλοι μας και έλαβαν απλά ένα μήνυμα με την πρόσκληση ή αν κάποια έλαβαν την πρόσκληση αλλά δεν αισθάνονται πολύ κοντά μας».

NTANOS.webp

Και τότε η Φαίη είπε: «Οι άνθρωποι χαίρονται με την χαρά, είτε θα είναι εκεί, είτε δεν θα είναι. Δεν θέλω να πω συγκεκριμένα, αλλά δεν είμαστε χαζοί, όταν μιλάμε για συναισθηματικές πιέσεις, ας κάνουμε λίγο πίσω και να μην πούμε κάτι άλλο. Δεν είναι κακό να βάζουμε στα παπούτσια του άλλου και να σκεφτούμε ότι αυτός ο άνθρωπος ζει μια συγκεκριμένη συνθήκη, ας προσέχουμε λίγο τα σχόλια».

Και σε άλλο σημείο είπε: «Όλα έγιναν γρήγορα και υπό πίεση οπότε μπορεί να έχουν γίνει και λάθη.

aggelopoulos-(6).jpg

Αυτό που πρέπει να καταλάβουν άνθρωποι που βρίσκονται στην τηλεόραση είναι ότι κάποια από τα λεγόμενά τους έχουν αντίκτυπο και σε οικογένειες και ανθρώπους που δεν γνωρίζουν πολλά πράγματα γιατί είναι μακριά. Να προσέχουμε λίγο τι λέμε γιατί μπορεί να βάζει σε διαδικασίες οικογένειες και ακόμα και τον ίδιο που περνάει μια κατάσταση. Εύχομαι να πάνε όλα καλά μέχρι την Κυριακή».

Related posts

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Καρέ καρέ η επίσκεψη της στο σπίτι της Ιωάννας Τούνη – Τα δώρα για τον 9 μηνών

timesadmin

Γενέθλια Σταυροπούλου: Η ηλικία, η σχέση με την κόρη της, Δανάη Μπάρκα και οι ευχές

timesadmin

Βίκυ Χατζηβασιλείου: «Δεν ήμουν ποτέ σε κάποια φατρία, ούτε είχα κολλητιλίκια με προέδρους και διευθυντές»

timesadmin

Ζέτα Δούκα: Το φωτογραφικό άλμπουμ των πρώτων διακοπών μετά τον χωρισμό, με την κόρη της

timesadmin

Μαρία Μπεκατώρου: Ποζάρει στην παραλία με κόκκινο μπικίνι και κόβει την ανάσα

timesadmin

Δανάη & Νεφέλη Λιβιεράτου είναι καλλονές και η ομοιότητα είναι εμφανής

timesadmin