Γιαννακοπούλου:-Τίθεται-ζήτημα-για-το-πρόσωπο-του-προέδρου-–-Δεν-υπάρχει-απλά-για-να-παίρνει-το-χειροκρότημα
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γιαννακοπούλου: Τίθεται ζήτημα για το πρόσωπο του προέδρου – Δεν υπάρχει απλά για να παίρνει το χειροκρότημα

Γιαννακοπούλου: Τίθεται ζήτημα για το πρόσωπο του προέδρου – Δεν υπάρχει απλά για να παίρνει το χειροκρότημα

Νάντια Γιαννακοπούλου ΠΑΣΟΚ

Επανέλαβε τα όσα υποστήριξε αμέσως μετά την ανακοίνωση του αποτελέσματος των ευρωεκλογών η Νάντια Γιαννακοπούλου. Η βουλευτής του ΠΑΣΟΚ έθεσε για μία ακόμη φορά θέμα ηγεσίας στο κόμμα και ζήτησε να συζητηθούν όλα τα θέματα στα όργανα.

«Τα πράγματα πρέπει να τα δούμε αποδραματοποιημένα και όπως είναι. Και με μία παρά πολύ μεγάλη υπευθυνότητα. Εμένα αυτή είναι η έγνοια μου. Υπάρχει ένα αποτέλεσμα, ένα εκλογικό αποτέλεσμα. Και αυτό το αποτέλεσμα καλώς ή κακώς είναι κάτι το οποίο είναι πολύ κάτω από τους στόχους τους οποίους είχαμε θέσει», είπε στο Action24 η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Και συνέχισε: «Η ΝΔ έχασε περίπου 1 εκατομμύριο ψηφοφόρους. Ο ΣΥΡΙΖΑ έχασε περίπου 300.000 ψηφοφόρους και το ΠΑΣΟΚ όχι απλά δεν εισέπραξε αλλά δυστυχώς έχασε γύρω στους 110.000 ψηφοφόρους. Αυτό, λοιπόν, το οποίο βγήκα και είπα από την πρώτη ημέρα εκφράζοντας την αγωνία των ψηφοφόρων μας των ανθρώπων οι οποίοι έχουν ελπίδα στο ΠΑΣΟΚ. Έχουν προσδοκία στο ΠΑΣΟΚ».

Παράλληλα επανέλαβε ότι πρέπει να συγκληθούν τα όργανα του κόμματος για να γίνει αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος. «Πρέπει να συγκληθούν τα όργανα και να ανοίξει η κουβέντα για να κάνουμε την αποτίμηση του πολιτικού εκλογικού αποτελέσματος. Να δούμε δηλαδή πρώτα τι έγινε λάθος. Δηλαδή τα θέματα της φυσιογνωμίας, των πολιτικών επιλογών, της στρατηγικής. Μέσα σε όλα αυτά, βεβαίως, τίθεται και το ζήτημα και θα σας το πω ευθαρσώς και το ίδιο το πρόσωπο του προέδρου. Καλώς ή κακώς οι πολιτικές εκφράζονται από πρόσωπα και καλώς ή κακώς τα πρόσωπα έχουν ευθύνες. Ο πρόεδρος δεν υπάρχει απλά για παίρνει το χειροκρότημα όταν τα πράγματα πηγαίνουν καλά», τόνισε η Νάντια Γιαννακοπούλου.

Related posts

Φαραντούρης: Να βάλουμε μπροστά το «εμείς» στον ΣΥΡΙΖΑ – Να γίνει ντιμπέιτ για να συζητήσουμε

timesadmin

Το μήνυμα Μητσοτάκη προς κάθε…ενδιαφερόμενο με τη διαγραφή Σαλμά- Όλο το παρασκήνιο

timesadmin

Μαντινάδα Μητσοτάκη: «Ο Κρητικός το χρέος του θα κάνει και θα κόψει από τον λαϊκισμό ακόμη ένα πλοκάμι»

timesadmin

Γεραπετρίτης: Το αποτέλεσμα της κάλπης ήταν ένα ισχυρό ταρακούνημα

wp-needuser

ΣΥΡΙΖΑ: Επιμένει ο Πολάκης για τη Λινού – «Τα ερωτήματα δυστυχώς παραμένουν και απαιτούν τοποθέτηση»

protothema.gr

Μητσοτάκης: Ξεκινάμε τις διαδικασίες για την προμήθεια και τέταρτης φρεγάτας Belh@rra

James Rollner