Γεωργιάδης-από-Λαύριο:-Με-τη-μεταφορά-της-techohull-στις-νέες-εγκαταστάσεις-θα-τριπλασιαστεί-η-παραγωγή-της
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γεωργιάδης από Λαύριο: Με τη μεταφορά της Techohull στις νέες εγκαταστάσεις θα τριπλασιαστεί η παραγωγή της

«Η Technohull, με τη μεταφορά της στις νέες εγκαταστάσεις θα μπορέσει να τριπλασιάσει την παραγωγή και τις εξαγωγές της», ήταν το μήνυμα του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων μετά την επίσκεψη που πραγματοποίησε σήμερα Σάββατο, μαζί με τον πρωθυπουργό, στο ναυπηγείο της ελληνικής εταιρείας κατασκευής και εμπορίας σκαφών αναψυχής και ναυτιλιακών ειδών.

 

Συγκεκριμένα, ο Άδωνις Γεωργιάδης έγραψε τα εξής στο Twitter: «Με τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκης επισκεφθήκαμε τις νέες εγκαταστάσεις τις Technohull στο Λαύριο. Η Technohull είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρία που εξάγει άνω του 70% της παραγωγής της. Με την μεταφορά της στις νέες εγκαταστάσεις θα μπορέσει να τριπλασιάσει την παραγωγή και τις εξαγωγές της».

Με τον @kmitsotakis επισκεφθήκαμε τις νέες εγκαταστάσεις τις Techohull στο Λαύριο. Η Techohull είναι μία αμιγώς Ελληνική εταιρία που εξάγει άνω του 70% της παραγωγής της. Με την μεταφορά της στις νέες εγκαταστάσεις θα μπορέσει να τριπλασιάσει την παραγωγή και τις εξαγωγές της pic.twitter.com/gw7bCgZyrQ

— Άδωνις Γεωργιάδης (@AdonisGeorgiadi) October 23, 2021

Μητσοτάκης από το Λαύριο: Όχι σε νέους διχασμούς 

«Η Νέα Δημοκρατία σήμερα δεν είναι απλά το μεγαλύτερο κόμμα στην Ελλάδα. Είναι το μεγαλύτερο κεντροδεξιό κόμμα στην Ευρώπη, και αυτό το οφείλουμε σε εσάς. Αύριο είναι μία γιορτή Δημοκρατίας», ανέφερε ο πρωθυπουργός και πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας, Κυριάκος Μητσοτάκης απευθυνόμενος στα μέλη της ΝΔ ενόψει των αυριανών εσωκομματικών εκλογών, κατά την επίσκεψή του στην Δημοτική Τοπική Οργάνωσης της Νέας Δημοκρατίας, στο Λαύριο.

Ο Πρωθυπουργός εστίασε στην πολύ μεγάλη συμμετοχή που θα έχουν οι αυριανές διαδικασίες σημειώνοντας ότι θα ψηφίσουν 135.000 μέλη«Θέλω, επίσης, να επισημάνω ότι άνω των 30% των συμπολιτών μας που ενεγράφησαν στη Νέα Δημοκρατία για να ψηφίσουν σε αυτές τις εσωκομματικές εκλογές είναι νέα μέλη που για πρώτη φορά ταυτίστηκαν και επίσημα με την παράταξή μας. Θα θυμάστε ότι όταν με τιμήσατε και με εκλέξατε Πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας, τον Ιανουάριο του 2016, είχα δεσμευτεί ότι η Νέα Δημοκρατία θα ανανεωθεί, θα μεγαλώσει, θα διευρυνθεί, αλλά θα κρατήσει πάντα ζωντανές και επίκαιρες τις αξίες τις με σημείο αναφοράς τον ιδρυτή μας, τον Κωνσταντίνο Καραμανλή».

Related posts

Μηταράκης: Τι συζήτησε στην Άγκυρα για το μεταναστευτικό με τον πανίσχυρο υπουργό Εσωτερικών Σοϊλού

timesadmin

Ο Χαρδαλιάς στον ναύσταθμο Σαλαμίνας: Σαν σήμερα, το 1912, βυθίσαμε το τουρκικό θωρηκτό Φετίχ Μπουλέν

timesadmin

Οικονόμου: Δεν πρόκειται να πάμε σε νέο lockdown, αν χρειαστεί θα εξετάσουμε νέα μέτρα

timesadmin

Μαξίμου: Η Χρηστίδου να ζητήσει συγγνώμη για τα fake news για επίσκεψη Μητσοτάκη στο Μέτσοβο

timesadmin

«Πόλεμος» στη Βουλή για τη ΔΕΗ: Ζητάτε τα ρέστα για κάτι που ήταν δική σας δέσμευση, είπε ο Μητσοτάκης στον Τσίπρα

timesadmin

Φώφη Γεννηματά – Μητσοτάκης: Την αποχαιρετώ με σεβασμό, έγινε σύμβολο θάρρους για όλες τις γυναίκες

timesadmin