Γερμανία:-Οι-ηγέτες-συζητούν-πως-να-αντιμετωπίσουν-τον-πληθωρισμό-και-την-απειλή-της-ύφεσης
ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Οι ηγέτες συζητούν πως να αντιμετωπίσουν τον πληθωρισμό και την απειλή της ύφεσης

Οι ηγέτες του G-7 συζητούν πώς να αντιμετωπίσουν τον ραγδαία αυξανόμενο πληθωρισμό και να αποκρούσουν την απειλή της ύφεσης κατά την πρώτη ημέρα της συνάντησής τους στις Βαυαρικές Άλπεις, καθώς και πώς να συνεχίσουν την πίεση στη Ρωσία για την εισβολή της στην Ουκρανία.

Με τον πόλεμο να μαίνεται περίπου 1.200 χιλιόμετρα (746 μίλια) ανατολικά του Schloss Elmau, όπου πραγματοποιείται η σύνοδος κορυφής, ο Γερμανός καγκελάριος και οικοδεσπότης Όλαφ Σολτς θα ηγηθεί επίσης των συνομιλιών για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και για τις υποδομές και τις επενδύσεις.

Οι ηγέτες της λέσχης των πλούσιων εθνών πρόκειται να συζητήσουν κατά τη διάρκεια της τριήμερης συνόδου κορυφής ένα πιθανό ανώτατο όριο τιμών για το ρωσικό πετρέλαιο, παρόλο που πολλές από τις λεπτομέρειες του πολύπλοκου μηχανισμού παραμένουν άλυτες. Το Ηνωμένο Βασίλειο, οι ΗΠΑ, η Ιαπωνία και ο Καναδάς σχεδιάζουν να παρουσιάσουν μια απαγόρευση των νέων εισαγωγών χρυσού από τη Ρωσία, η οποία, σύμφωνα με τη Βρετανία, θα έχει “τεράστιο αντίκτυπο” στην ικανότητα του προέδρου Βλαντίμιρ Πούτιν να χρηματοδοτεί τις ένοπλες δυνάμεις του.

Διαβάστε επίσης:

Related posts

Αυστραλία: Αυξάνονται οι πιέσεις του κόστους στις επιχειρήσεις

timesadmin

Η Γερμανία λέει ότι είναι ανοικτή στην αποστολή βαρέων όπλων στην Ουκρανία

timesadmin

Ουκρανία: Ο πρόεδρος Ζελένσκι επισκέφθηκε την πόλη Μικολάγεφ

timesadmin

Πούτιν: Σε επιφυλακή οι πυρηνικές δυνάμεις της Ρωσίας

timesadmin

Αργεντινή: 10 απόστρατοι στρατιωτικοί και συνταξιούχοι αστυνομικοί καταδικάστηκαν σε ισόβια

timesadmin

Οργή Τουρκίας κατά Ελλάδας και Κύπρου για τη “Στρατηγική Πυξίδα”

timesadmin