Γερμανία:-Ένας-διάσημος-σεφ-μεταξύ-των-συλληφθέντων-“Πολιτών-του-Ράιχ”
ΚΟΣΜΟΣ

Γερμανία: Ένας διάσημος σεφ μεταξύ των συλληφθέντων “Πολιτών του Ράιχ”

Ο “σταρ σεφ” της Γερμανίας Φρανκ Χέπνερ βρίσκεται, σύμφωνα με δημοσίευμα της BILD, μεταξύ των συλληφθέντων στο πλαίσιο της έρευνας για την οργάνωση “Πολίτες του Ράιχ”, η οποία είχε ως στόχο την ανατροπή του πολιτεύματος. Ο “Γκόρντον Ράμσεϊ της Γερμανίας”, όπως έχει χαρακτηριστεί, θα είχε ως αρμοδιότητα τις καντίνες του “στρατιωτικού βραχίονα” της ομάδας, αλλά και του “νέου” Ράιχ.

Ο αυστριακός σεφ και επιχειρηματίας της εστίασης συνελήφθη, σύμφωνα με την αυστριακή εφημερίδα Die Presse, στο Κίτσμπιουελ και, όπως διέρρευσε, πρόσφατα είχε αγοράσει τροχόσπιτο, γεννήτρια, μαγειρικά σκεύη και τρόφιμα. Η Kronen Zeitung αναφέρει ότι ο κ. Χέπνερ, από κοινού με έναν πρώην αλεξιπτωτιστή, ο οποίος έχει επίσης συλληφθεί, θα αναλάμβανε την ευθύνη λειτουργίας κυλικείων σε διάφορα σημεία για την εξυπηρέτηση των “στρατιωτών”.

Η σύλληψη του διάσημου σεφ έγινε στο Κίτσμπιουελ του Τιρόλου, όπου εργαζόταν περιστασιακά ως προσκεκλημένος πολυτελούς ξενοδοχείου.

Η σύλληψη του Φρανκ Χέπνερ έλαβε ακόμη μεγαλύτερη δημοσιότητα στον ταμπλόιντ Τύπο της Γερμανίας, της Αυστρίας, αλλά και της Ισπανίας, καθώς σύντροφος της κόρης του σεφ, της Σαλιμάρ Χέπνερ, είναι ο Ντάβιντ Αλάμπα, ο αρχηγός της εθνικής ομάδας ποδοσφαίρου της Αυστρίας, πρώην παίχτης της Μπάγερν Μονάχου και νυν της Ρεάλ Μαδρίτης.

Πηγή: Α-

Related posts

Μείωση της ανεργίας στην Ισπανία τον Νοέμβριο

timesadmin

Ρώσοι χάκερ έβαλαν στο στόχαστρό τους το ηλεκτρικό δίκτυο της Ουκρανίας

timesadmin

Ντράγκι: Η άνοδος του πληθωρισμού δεν αντανακλά την υπερβολική ζήτηση

timesadmin

Γαλλία: Πέφτει η δημοτικότητα του Μακρόν λόγω του νέου συνταξιοδοτικού

timesadmin

Μολδαβία: Παρατείνεται η κατάσταση εκτάκτου ανάγκης στη σκιά του πολέμου στην Ουκρανία

timesadmin

Πλημμύρες στο Πακιστάν: Αγώνας για την προστασία του ηλεκτροπαραγωγικού σταθμού που τροφοδοτεί εκατ. ανθρώπους

timesadmin