Γαλάτω-Αλεξανδράκη:-Οι-πρώτες-δηλώσεις-της-76χρονης-κτηνοτρόφου-που-εξελέγη-ευρωβουλευτής-με-την-Ελληνική-Λύση-–-«Δεν-το-περίμενα»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Γαλάτω Αλεξανδράκη: Οι πρώτες δηλώσεις της 76χρονης κτηνοτρόφου που εξελέγη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση – «Δεν το περίμενα»

Γαλάτω Αλεξανδράκη: Οι πρώτες δηλώσεις της 76χρονης κτηνοτρόφου που εξελέγη ευρωβουλευτής με την Ελληνική Λύση – «Δεν το περίμενα»

Στις πρώτες δημόσιες δηλώσεις της ύστερα από την εκλογή της προέβη η ευρωβουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Γαλάτω Αλεξανδράκη.

Η 76χρονη κτηνοτρόφος από την Αλεξανδρούπολη, η οποία διατηρεί κρεοπωλείο μαζί με τον γιο της Αλέξανδρο, ευχαρίστησε τους ψηφοφόρους που την τίμησαν με την ψήφο τους, ενώ παράλληλα δεν έκρυψε την έκπληξη και την απορία της για την εκλογή της.

«Είμαι χαρούμενη. Και μπορώ να ευχαριστήσω όλο τον κόσμο που με ψήφισε. Αυτά, δεν έχω να πω τίποτα άλλο. Είμαι σοκαρισμένη γιατί δεν το περίμενα. Μπήκα για να βοηθήσω και πώς έγινε αυτό… Τους λέω ένα μεγάλο ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου. Να είναι όλοι καλά. Αυτά. Να είστε καλά», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Η κα Αλεξανδράκη απέφυγε να απαντήσει σε σχετική ερώτηση της δημοσιογράφου για το αν θα διατηρήσει ή όχι την έδρα στην ευρωβουλή. Ανέφερε, ακόμη, ότι δεν σκοπεύει να προβεί σε περαιτέρω δημόσιες δηλώσεις το επόμενο διάστημα.

Δείτε το βίντεο:

Related posts

Ευρωεκλογές 2024: Μάθε πού ψηφίζεις εύκολα με λίγα κλικ – Αναλυτικά η διαδικασία

timesadmin

Μητσοτάκης: Παρακολούθησε τη λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης στη Μητρόπολη Αθηνών – Θερμή χειραψία με Ιερώνυμο

wp-needuser

Κυριάκος Μητσοτάκης: Στη Μητρόπολη Αθηνών για τη Λειτουργία της Μεγάλης Πέμπτης – ΦΩΤΟ

timesadmin

Στέφανος Κασσελάκης: Έχω προθεσμία μέχρι την 1η Ιουλίου για να υποβάλω πόθεν έσχες

timesadmin

Η ΝΔ επανέρχεται σε μονοπάτι συσπείρωσης – Ξεκινά το κύμα περιοδειών Μητσοτάκη, έρχονται τα κομματικά κλιμάκια

protothema.gr

Πηγές Νέας Αριστεράς για ΣΥΡΙΖΑ: Οι εμμονές ταιριάζουν στους ψευδοθαυματοποιούς

wp-needuser