Γέλεν:-Ο-Μπάιντεν-είναι-“εξαιρετικά-αποτελεσματικός”-στις-συναντήσεις-μας
ΚΟΣΜΟΣ

Γέλεν: Ο Μπάιντεν είναι “εξαιρετικά αποτελεσματικός” στις συναντήσεις μας

Η υπουργός Οικονομικών των ΗΠΑ, Τζάνετ Γέλεν δήλωσε σήμερα, ερωτηθείσα αν έχει δει οποιαδήποτε σημάδια μειωμένης νοητικής ή γνωστικής ικανότητας του Τζο Μπάιντεν, δήλωσε ότι ο πρόεδρος ήταν εξαιρετικά αποτελεσματικός στις συναντήσεις στις οποίες συμμετείχε η ίδια.

Η Γέλεν δήλωσε στα μέλη της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών Υπηρεσιών ότι δεν γνωρίζει καμία συζήτηση μεταξύ των μελών του υπουργικού συμβουλίου σχετικά με την επίκληση της 25ης τροπολογίας του Συντάγματος των ΗΠΑ, που δίνει το δικαίωμα στον/ην αντιπρόεδρο και στα μέλη του υπουργικού συμβουλίου να κηρύξουν τον πρόεδρο των ΗΠΑ μη ικανό να ασκήσει τα καθήκοντά του, μεταβιβάζοντας την εξουσία στον/στην αντιπρόεδρο.

“Ο πρόεδρος είναι εξαιρετικά αποτελεσματικός στις συναντήσεις που έχω μαζί του”, τόνισε η υπουργός στην επιτροπή. Αρνήθηκε να πει πότε συναντήθηκε προσωπικά μαζί του για τελευταία φορά.

Related posts

Ο ισραηλινός στρατός ανακάλυψε τούνελ μήκους 55 μέτρων σε βάθος 10 μέτρων κάτω από το νοσοκομείο αλ-Σίφα

timesadmin

Η Βουλγαρία απέλασε Ρώσο δημοσιογράφο

timesadmin

ΗΠΑ και Βρετανία αναλαμβάνουν άμεσα στρατιωτική δράση κατά των Χούθι της Υεμένης – “Ζήτημα ωρών”

timesadmin

Κίνα: Κατολίσθηση θάβει σχεδόν 50 χωρικούς

timesadmin

Μπάιντεν για κινητοποιήσεις φοιτητών: “Δεν φιμώνουμε τους ανθρώπους” αλλά πρέπει να επικρατήσει η τάξη

protothema.gr

Σλοβακία: Ο κατηγορούμενος για την επίθεση στον Φίτσο δήλωσε ότι προέβη στην ενέργεια αυτή λόγω διαφωνιών με την κυβερνητική πολιτική

protothema.gr