Βild:-Το-spd-προσφέρει-ταξίδι-στην-εξοχική-κατοικία-του-Στάλιν
ΚΟΣΜΟΣ

Βild: Το SPD προσφέρει ταξίδι στην εξοχική κατοικία του Στάλιν

Η ταξιδιωτική υπηρεσία του SPD διοργανώνει κρουαζιέρα στη Μαύρη Θάλασσα, σύμφωνα με την Bild.

Στις 24 Οκτωβρίου, οι Σοσιαλδημοκράτες θέλουν να πραγματοποιήσουν προσκύνημα στη ντάκα του σοβιετικού δικτάτορα Ιωσήφ Στάλιν στο Σότσι, αναφέρει το ίδιο δημοσίευμα.

Λόγω της ρωσικής εισβολής στην Ουκρανία, αυτό το μέρος της κρουαζιέρας είναι πλέον αμφίβολο, σύμφωνα με πληροφορίες της γερμανικής εφημερίδας. 

Ο ιστορικός Hubertus Knabe ανέφερε πως “το γεγονός ότι το SPD προσφέρει ταξίδια στη Ρωσία σε αυτούς τους καιρούς είναι πολύ περίεργο. Αλλά το γεγονός ότι επιλέγει την εξοχική κατοικία του Στάλιν ως προορισμό είναι εντελώς διεστραμμένο. Εδώ ήταν που ο δικτάτορας του Κρεμλίνου αποφάσισε τη Μεγάλη Τρομοκρατία, η οποία στοίχισε τη ζωή σε περισσότερους από τέσσερα εκατομμύρια ανθρώπους”. Μπορείτε ακόμα να δείτε τον μαζικό δολοφόνο εκεί “να κάθεται στο γραφείο του σαν κούκλα”.

Όταν ρωτήθηκε από την Bild, η ταξιδιωτική υπηρεσία του SPD επιβεβαίωσε ότι οι θηριωδίες του Στάλιν θα αναφερθούν “με σαφήνεια” κατά τη διάρκεια της εκδρομής.

Στο Tripadvisor τον Φεβρουάριο του 2022, ένας επισκέπτης εκστασιάστηκε για το θερινό σπίτι του Στάλιν: “Το αποκορύφωμα ήταν μια γευσιγνωσία κρασιού με τα αγαπημένα κρασιά του Στάλιν που προσφέρθηκε στη βίλα από έναν πολύ ενημερωμένο σομελιέ – αυτό ήταν πραγματικά το αποκορύφωμα!”

Το SPD είναι το μόνο γερμανικό κόμμα που διατηρεί ταξιδιωτικό γραφείο μέσω της εταιρείας χαρτοφυλακίου του “ddvg”, σύμφωνα με την Bild.

Related posts

ΗΠΑ: Αναχαιτίστηκαν δύο ρωσικά βομβαρδιστικά κοντά στις ακτές της Αλάσκας

timesadmin

Ρωσία: Θα συνεχίσουμε τη “στρατιωτική επιχείρηση στην Ουκρανία” μέχρι να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι

timesadmin

Γερμανία: Το SPD διαγράφει τον Γκέρχαρντ Σρέντερ από τον κατάλογο με τους “μεγάλους σοσιαλδημοκράτες”

timesadmin

WSJ: Μετά τον Μασκ ετοιμάζεται και ο Ζούκερμπεργκ για μαζικές απολύσεις

timesadmin

Ινδία: Σε χαμηλό τεσσάρων ετών η ανεργία τον Σεπτέμβριο

timesadmin

Τουρκία: Νέα μέτρα στήριξης της οικονομίας θα ανακοινώσει το υπουργείο Οικονομικών

timesadmin