Βρισηίδα-Ανδριώτου:-Αυτοί-είναι-οι-λόγοι-που-δεν-θέλει-να-είναι-στο-πάνελ-του-ΣΚΑΪ-–-«Έξω-είστε-χειρότεροι»
LIFESTYLE

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν θέλει να είναι στο πάνελ του ΣΚΑΪ – «Έξω είστε χειρότεροι»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν θέλει να είναι στο πάνελ του ΣΚΑΪ – «Έξω είστε χειρότεροι»

Βρισηίδα Ανδριώτου: Αυτοί είναι οι λόγοι που δεν θέλει να είναι στο πάνελ του ΣΚΑΪ – «Έξω είστε χειρότεροι»

Με ένα μακροσκελές μήνυμα στο Instagram η Βρισηίδα Ανδριώτου ξέσπασε, με αφορμή όσα ακούστηκαν στο «Πρωινό μας» για τον σύντροφό της, Σπύρο Μαρτίκα και την επικοινωνία που φέρεται να είχε με τον Δημήτρη Φιντιρίκο πριν μπει στο «Survivor All Star».

Η ανάρτηση της Βρισηίδας Ανδριώτου

«Λοιπόν έφυγα από ένα παιχνίδι γιατί είχα δικά μου θέματα έξω στη ζωή και γιατί πίστευα ότι δεν μπορώ να ζήσω ξανά όλη αυτή την ψυχολογική πίεση και τον πόλεμο. Τελικά έξω είστε χειρότεροι.

Δεν αντιλαμβάνεστε ότι είναι ένα παιχνίδι στρατηγικής και ριάλιτι και κάνετε πόλεμο μερικά άτομα στον Σπύρο τώρα που δεν μπορεί να απαντήσει, ενώ το καλοκαίρι που ήταν εδώ ήσασταν μούγκα μπροστά του. Τον πόλεμο που δέχεται τον δέχομαι και εγώ. Δεν βγήκα για να γίνω χειρότερα έξω. Άμα ήταν έτσι ας ξαναμπώ, καλύτερα περνούσα μέσα.

Διαβάστε επίσης: Bρισηίδα Aνδριώτου: Αποκάλυψε τι της είπε η Καρολίνα για τον Μάριο πριν αποχωρήσει από το “Survivοr Αll Star”

Οι λόγοι που δεν θέλω να είμαι στο πάνελ του ΣΚΑΪ είναι αρκετοί. Ένας από αυτούς είναι ότι πρέπει να βλέπω το παιχνίδι και να το σχολιάζω και είναι κάτι που με πονάει. Δεν θέλω να ασχοληθώ με αυτό εφόσον έφυγα, γιατί είναι ένα παιχνίδι. Το οποίο λίγα άτομα εκεί μέσα το παίζουν, οι άλλοι πήγαν μόνο για τα λεφτά και τη φήμη, όχι για να παίξουν το παιχνίδι.

Ο Σπύρος έξω είναι ένας υπέροχος άνθρωπος. Εκεί παίζει το παιχνίδι και μαγκιά του. Το κάνει τέλεια. Δεν έγινε ποτέ τηλεφωνική επικοινωνία με τον Δημήτρη Φιντιρίκο και τον Σπύρο. Δεν έχει ανάγκη καμία άδεια ο Σπύρος για να παίξει το παιχνίδι. Όσο πόλεμο και να του κάνετε τώρα που είναι μέσα, θέλω να σας δω όταν θα βγει, αν έχετε τα μούτρα να εκφραστείτε, όπως εκφράζεστε τώρα για αυτόν τον άνθρωπο» έγραψε η Βρισηίδα Ανδριώτου.

Related posts

Η Realnews στο www.pressreader.com

timesadmin

Ο Αλέξης Γεωργούλης έγινε και τραγουδιστής

timesadmin

Σε πελάγη ευτυχίας ο Δημήτρης Αλεξάνδρου – «Η αναμονή του γιου μου με κάνει να χαμογελάω»

timesadmin

Liam Ireland: Σοκάρει ο ηθοποιός της σειράς “Η Γη της Ελιάς” – Η σεξουαλική κακοποίηση από τον προπονητή του όταν ήταν παιδί

timesadmin

Λίτσα Πατέρα: Απρόοπτο στον αέρα με τον γάτο της – Άρχισε να του πετάει πράγματα

timesadmin

Ντάνιελ Νούρκα: Όσα εξομολογήθηκε ο πρωταγωνιστής της σειράς “Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα” για τον ρατσισμό

timesadmin