Βρετανία:-Ο-πρωθυπουργός-Στάρμερ-συνεχάρη-τον-νέο-Γάλλο-ομόλογό-του,-Μ.-Μπαρνιέ-–-“Μαζί-ενάντια-σε-παράτυπη-μετανάστευση-και-υπέρ-Ουκρανίας”
ΚΟΣΜΟΣ

Βρετανία: Ο πρωθυπουργός Στάρμερ συνεχάρη τον νέο Γάλλο ομόλογό του, Μ. Μπαρνιέ – “Μαζί ενάντια σε παράτυπη μετανάστευση και υπέρ Ουκρανίας”

Ο πρωθυπουργός του Ηνωμένου Βασιλείου Κιρ Στάρμερ ευχήθηκε την Πέμπτη στον Μισέλ Μπαρνιέ “ό,τι καλύτερο”, μετά τον διορισμό του ως νέου πρωθυπουργού της Γαλλίας, δήλωσε εκπρόσωπός του την Πέμπτη, χαιρετίζοντας τους ισχυρούς δεσμούς μεταξύ των δύο χωρών.

“Του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στον νέο του ρόλο”, είπε ο εκπρόσωπος στους δημοσιογράφους. “Το Ηνωμένο Βασίλειο απολαμβάνει μια ισχυρή σχέση με τη Γαλλία”.

Ο εκπρόσωπος πρόσθεσε: “Όπως γνωρίζετε, ο πρωθυπουργός επισκέφτηκε το Παρίσι μόλις την περασμένη εβδομάδα και δεσμευόμαστε να εργαστούμε συλλογικά για τις κοινές μας προτεραιότητες, από την αντιμετώπιση της παράνομης μετανάστευσης έως την υποστήριξη της Ουκρανίας”.

Related posts

Πόλεμος στην Ουκρανία: Το Κίεβο ανακοίνωσε ότι βύθισε ρωσικό υποβρύχιο και κατέστρεψε αντιαεροπορικό

wp-needuser

Νέα πρόκληση από τη Βόρεια Μακεδονία: Η ιστοσελίδα της προέδρου δεν περιέχει την ονομασία Δημοκρατία της Βόρειας Μακεδονίας

James Rollner

Οι ισραηλινές δυνάμεις ανακοίνωσαν ότι “έχουν εξοντώσει περισσότερους από 17.000 τρομοκράτες” στη Γάζα

wp-needuser

Μπανγκλαντές: Έφυγε με ελικόπτερο η πρωθυπουργός – Σχηματισμό μεταβατικής κυβέρνησης ανακοίνωσε ο πρόεδρος

protothema.gr

Ρωσία: Τουλάχιστον επτά νεκροί από την πτώση λεωφορείου σε ποταμό της Αγίας Πετρούπολης

timesadmin

Επιχείρηση “Ασπίδες”: Παραμένει η φωτιά στο κατάστρωμα του πλοίου MV Sounion

timesadmin