Βουλγαρία-–-ΒΤΑ:-Εννέα-χώρες-θα-συμμετάσχουν-στο-Διεθνές-Φεστιβάλ-Ιστορικών-Αναπαραστάσεων-στο-Φρούριο-Τσάρεβετς
ΚΟΣΜΟΣ

Βουλγαρία – ΒΤΑ: Εννέα χώρες θα συμμετάσχουν στο Διεθνές Φεστιβάλ Ιστορικών Αναπαραστάσεων στο Φρούριο Τσάρεβετς

Αναπαραστάτες από εννέα χώρες θα λάβουν μέρος στο Διεθνές Μεσαιωνικό Φεστιβάλ Ιστορικών Αναπαραστάσεων στο Τσάρνοβγκραντ, στο Φρούριο Τσάρεβετς, από τις 7 έως και τις 9 Ιουνίου, δήλωσαν οι διοργανωτές. Η 9η διοργάνωση του φεστιβάλ έχει θέμα “Παραμύθια και Θρύλοι” και σχεδόν 200 συμμετέχοντες να αναπαραστήσουν δραματικές και ρομαντικές στιγμές από την εποχή του Δεύτερου Βασιλείου της Βουλγαρίας.

Ανάμεσα στους συμμετέχοντες είναι τα ρουμανικά συγκροτήματα Brown Bear από το Βουκουρέστι, Black Dragon από το Μπρασόβ και Truverii, το ελληνικό Protospartarii από την Αθήνα και το σερβικό White Eagles από το Βελιγράδι.

Για πρώτη φορά, θα υπάρχουν αυτοαπασχολούμενοι αναπαραστάτες από την Ουκρανία, το Καζακστάν, τη Ρωσία, το Ηνωμένο Βασίλειο και τη Γερμανία.

Μερικοί μεταξύ αυτών ζουν στη Βουλγαρία και θα αναπαραστήσουν την καθημερινή ζωή των λαών τους από τα μεσαιωνικά χρόνια, ανέφεραν οι διοργανωτές.

Το πρόγραμμα του φεστιβάλ περιλαμβάνει επίσης επιδείξεις μεσαιωνικών χειροτεχνιών, μόδας και μαγειρικής, τοξοβολία, διάφορα τουρνουά μάχης και κουκλοθέατρο βασισμένο σε βασιλικά παραμύθια και μύθους.

Το Διεθνές Μεσαιωνικό Φεστιβάλ του Τάρνοβγκραντ διοργανώνεται από τον Σύλλογο Τάρνοβτσι, τον Δήμο Βέλικο Τάρνοβο στη βορειοκεντρική Βουλγαρία και το Περιφερειακό Ιστορικό Μουσείο.

Related posts

IDF: Γιάφκα της Χαμάς εντοπίστηκε στο υπόγειο παιδιατρικού νοσοκομείου

timesadmin

ΗΠΑ, ο βασικός προμηθευτής όπλων του Ισραήλ

timesadmin

ΗΠΑ: Πέθανε η Μεριάν Τραμπ Μπάρι, αδελφή του Ντόναλντ Τραμπ

timesadmin

Καλπάζει η ακροδεξιά; – Τι σηματοδοτεί η νίκη Βίλντερς στην Ολλανδία

timesadmin

Το ψωμί στη Γάζα είναι ολοένα και πιο σπάνιο έπειτα από τους βομβαρδισμούς

timesadmin

Bloomberg: Πρόγραμμα επιδότησης 1 δισ. δολ. για αγορά ηλεκτρικών οχημάτων και απόσυρση ρυπογόνων ετοιμάζει η Ιταλία

timesadmin