Βελόπουλος:-«Ο-πρωθυπουργός-βαφτίζει-το-κρέας-ψάρι-για-την-ακρίβεια»
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: «Ο πρωθυπουργός βαφτίζει το κρέας ψάρι για την ακρίβεια»

«Ο πρωθυπουργός, στην καθιερωμένη “επικοινωνιακή εξαπάτησή” του βαφτίζει για άλλη μια φορά το “κρέας-ψάρι” και κάνει το “άσπρο, μαύρο” αναφορικά με την ακρίβεια, την οποία οι Έλληνες βιώνουν στη σκληρή καθημερινότητα και όχι στην εικονική πραγματικότητα του Κ. Μητσοτάκη», δήλωσε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος.

Παράλληλα, ο κ. Βελόπουλος επεσήμανε: «Εμείς εγγυόμαστε στον πρωθυπουργό ότι όπως αποχώρησε “ταπεινωμένος” από το κοινοβούλιο, έτσι θα τον κάνουμε να αποχωρήσει και από την εξουσία».

Ελληνική Λύση: Επί των ημερών Μητσοτάκη η Ελλάδα συνεχίζει να καταγράφει τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού

«Ο πρωθυπουργός έχει δηλώσει δεκάδες φορές, κατά την περίοδο της διακυβέρνησής του, ότι το δημογραφικό αποτελεί “πρώτη του προτεραιότητα”. Στην πράξη, επί των ημερών του, η Ελλάδα συνεχίζει να καταγράφει τη μεγαλύτερη μείωση πληθυσμού στη νεότερη ιστορία της, ενώ ο Κ. Μητσοτάκης είναι επίσης αυτός που επέβαλε τα επαίσχυντα νομοσχέδια νομιμοποίησης παράνομων μεταναστών και γάμου ομοφυλοφίλων, τα οποία αποτελούν “βόμβα” στα θεμέλια της ελληνικής κοινωνίας», επισημαίνει η Ελληνική Λύση.

Σύμφωνα με ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του κόμματος, «ο Κυρ. Μητσοτάκης οφείλει να κατανοήσει ότι ο ελληνικός λαός δεν είναι “φέτα’ για να τον κόβει στη μέση, κατά την προσφιλή του τακτική και να τον αντικαθιστά με “εισαγόμενους”, στους οποίους μάλιστα δίνει και κίνητρα μέσω επιδομάτων, στέγης και λοιπών παροχών, σε αντίθεση με τους Έλληνες που υποφέρουν. Εκτός και αν ο Κυρ. Μητσοτάκης ως “αντινατιβιστής” εφαρμόζει συνειδητά κάποιο παρανοϊκό σχέδιο “αντικατάστασης πληθυσμού”, το οποίο θα είναι και το μέγιστο των πολιτικών του εγκλημάτων».

«Ο κ. Μητσοτάκης υπηρετεί Funds και ολιγάρχες»

«Ο “υπηρέτης των Funds” δεν δικαιούται να ομιλεί για δήθεν “επίλυση” του στεγαστικού προβλήματος στην Ελλάδα, όταν επιτρέπει στα Funds, χωρίς καν ελληνικό ΑΦΜ, να παίρνουν τα σπίτια των Ελλήνων. Για άλλη μια φορά αποδεικνύεται ότι ο Κ. Μητσοτάκης αντί να υπηρετεί τους Έλληνες, εξυπηρετεί Funds και ολιγάρχες», τονίζει σε άλλη ανακοίνωσή της η Ελληνική Λύση.

«Στις 9 Ιουνίου η κυβέρνηση θα πάρει την απάντησή της»

«Ο Κ. Μητσοτάκης αντί να απολογείται για την πρωτοφανή λαθροχειρία που διέπραξε από το βήμα της βουλής, πλαστογραφώντας την ομιλία του προέδρου της Ελληνικής Λύσης Κυριάκου Βελόπουλου, αναφορικά με τις δηλώσεις του προέδρου του ΣΕΒ, επιστρατεύει “παρατράγουδα”, “μουσαφίρηδες εκσυγχρονιστές” και ψεκασμένα “παιδιά του κομματικού σωλήνα” για να εκτοξεύσουν νέες συκοφαντίες», τόνισε η Ελληνική Λύση για τις ευρωεκλογές.

Σε ανακοίνωση του γραφείου Τύπου του κόμματος τονίζεται: «Τους παραπέμπουμε λοιπόν στα πρακτικά της βουλής, τα οποία με θράσος επικαλούνται, όπου έχει κατατεθεί το βίντεο και η απομαγνητοφώνηση της δήλωσης του προέδρου του ΣΕΒ. Το δε “παιδί του κομματικού σωλήνα”, Π. Μαρινάκης “ψεκασμένος” από την αλαζονεία που διακρίνει το κόμμα του, επιχειρεί να μας πείσει ότι πλέον η νέα μονάδα μέτρησης βάρους για το τυρί είναι τα… 500 γραμμάρια! Φαίνεται ότι οι “ψεκασμένοι” του Μαξίμου ετοιμάζονται να διανείμουν και μία νέα λίστα τιμών, που ως φαίνεται, θα είναι η κάτωθι:

Δείτε ενδεικτικές τιμές.

Βενζίνη 0,936Euro το μισό λίτρο.

Ελαιόλαδο 6,74Euro το μισό λίτρο.

Ρεύμα 0.049Euro η «μισή kWh»

Οι συγκεκριμένες λαθροχειρίες βέβαια, είναι απολύτως αναμενόμενες, διότι άλλα λένε, άλλα κάνουν και άλλα εννοούν. Στις 9 Ιουνίου όμως θα πάρουν την απάντησή τους, όπως την πήρε και ο πρωθυπουργός μέσα στη βουλή και έφυγε “τρέχοντας”».

Related posts

ΣΥΡΙΖΑ: «Πονοκέφαλος» μετά το αποτέλεσμα των Ευρωεκλογών – Η επόμενη ημέρα και οι αλλαγές που ετοιμάζει ο Κασσελάκης

James Rollner

Διπλωματικές πηγές για Μπελέρη: Υπήρξε παραβίαση του τεκμηρίου της αθωότητας

protothema.gr

Κασσελάκης για Κυριαζίδη: Ο δήθεν φιλελεύθερος Μητσοτάκης δεν έχει τη στοιχειώδη ηθική να αποβάλει έναν ομοφοβικό βουλευτή

timesadmin

Χατζηβασιλείου για Σούνακ: Διπλωματική απρέπεια και «κυνήγι μαγισσών»

timesadmin

Άδωνις Γεωργιάδης: «Είμαστε μία ανάσα από τον στόχο να πέσει το ποσοστό της ανεργίας κάτω του 10% και να ξεπαγώσουν οι τριετίες

timesadmin

Τι αλλάζει στην Πολιτική Προστασία: Πρόληψη, έλεγχος και συντονισμός για πυρκαγιές και πλημμύρες

timesadmin