Βελόπουλος:-Καταγγέλλει-νοθεία-στις-ευρωεκλογές-–-Ζητεί-επανακαταμέτρηση-σε-συγκεκριμένα-τμήματα-σε-12-περιοχές
ΠΟΛΙΤΙΚΗ

Βελόπουλος: Καταγγέλλει νοθεία στις ευρωεκλογές – Ζητεί επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα τμήματα σε 12 περιοχές

Κυριάκος Βελόπουλος

Αίσθηση προκαλούν τα όσα δήλωσε ο Κυριάκος Βελόπουλος στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, για τις Ευρωεκλογές, καθώς έκανε λόγο για αποδείξεις που έχει στα χέρια του, σύμφωνα με τις οποίες έχει γίνει νόθευση των αποτελεσμάτων.

Μεταξύ άλλων, όπως υποστήριξε, «θα κάνουμε ένσταση και θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε συγκεκριμένα τμήματα σε 12 περιοχές της χώρας, όπου επόπτες μας είδαν τα εκλογικά αποτελέσματα που έστειλαν οι δικαστικοί αντιπρόσωποι στο Υπ. Εσωτερικών, τα έχουν βγάλει φωτογραφίες και είναι άλλα τα αποτελέσματα που έχουν αναρτηθεί από το Υπουργείο Εσωτερικών».

Ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ότι οι διαφορές στα αποτελέσματα αφορούν και άλλα κόμματα.  Ο Κυριάκος Βελόπουλος έκανε εμμέσως λόγο για υφαρπαγή έδρας του κόμματος, λέγοντας ότι «για 2.100 ψήφους η Ελληνική Λύση έχασε την τρίτη έδρα».

«Πανελλαδικά η επιστολική ψήφος ήταν στα ίδια ποσοστά με τα ποσοστά των κομμάτων σε κάθε περιοχή. Το μόνο κόμμα που έχει μεγάλη διαφορά στην επιστολική ψήφο είναι η Νέα Δημοκρατία, σε ορισμένες περιφέρειες, που είχε πχ. 27% στις κάλπες και 40% στην επιστολική. Θα ζητήσουμε επανακαταμέτρηση σε αυτές τις περιοχές», είπε ακόμη ο Κυριάκος Βελόπουλος, προσθέτοντας ότι «δεν μας άφησαν να κάνουμε ως κόμμα έλεγχο για την επιστολική ψήφο, δεν ξέρουμε ούτε πως ήρθαν οι σάκοι ούτε τι έγινε μετά».

Ο κ. Βελόπουλος ισχυρίστηκε ακόμη πως «υπήρξε κι άλλη νοθεία. Συνέλαβαν έξω από εκλογικό τμήμα υποψήφιο ευρωβουλευτή του ΚΙΕΦ να μοιράζει σταυρωμένα ψηφοδέλτια και δεν έγινε τίποτα σε ότι αφορά τις ψήφους, αυτό δεν είναι νοθεία;».

Ο Κυριάκος Βελόπουλος είπε ότι «εθνικές εκλογές έπρεπε να έχουν γίνει χθες, διότι δεν έχει νομιμοποίηση η Κυβέρνηση με αυτό το ποσοστό, να έχει χάσει ένα εκατομμύριο ψήφους δεν έχει συμβεί ποτέ. Όταν μια ομάδα δεν πάει καλά, δεν φεύγουν όλοι οι ποδοσφαιριστές γιατί απογυμνώνεται η ομάδα, φεύγει ο προπονητής. Αν δεν πάει καλά η επιχείρηση, διώχνεις τον διευθυντή. Δεν ήταν μήνυμα αυτό που έστειλαν οι πολίτες στην Κυβέρνηση, ήταν κατραπακιά».

Related posts

Αφροδίτη Λατινοπούλου στην Πρώτη Λέξη: Ταυτίζομαι με τη Λεπέν, είμαστε και οι δύο κεντροδεξιές

wp-needuser

Βενιζέλος: Πρέπει να δώσουμε το δικαίωμα του πολιτικού γάμου σε όλους, ανεξαρτήτως φύλου

timesadmin

Στην Αθήνα την παραμονή Πρωτοχρονιάς η Εύα Καϊλή με την οικογένειά της

timesadmin

ΝΔ: Φροντιστήριο στους βουλευτές για τα ομόφυλα ζευγάρια – Σκέρτσος: Ανήκουμε στη Δύση, είμαστε καθρέφτης της κοινωνίας

timesadmin

Τι περιλαμβάνει το νέο νομοσχέδιο για την ιδιωτική ασφάλιση έναντι φυσικών καταστροφών και την κρατική αρωγή

timesadmin

Ξύλο στη Βουλή: Ο βουλευτής Κωνσταντίνος Φλώρος γρονθοκόπησε τον βουλευτή της Ελληνικής Λύσης Βασίλη Γραμμένο

protothema.gr