Αύριο-η-Υπουργική-Απόφαση-για-τους-χώρους-κοινωνικής-ανταποδοτικότητας-σε-Ελληνικό-–-Αγ.-Κοσμά
ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

Αύριο η Υπουργική Απόφαση για τους χώρους κοινωνικής ανταποδοτικότητας σε Ελληνικό – Αγ. Κοσμά

Την Υπουργική Απόφαση για την κατανομή των κοινωφελών χώρων και χώρων κοινωνικής ανταποδοτικότητας που εμπίπτουν εντός του Μητροπολιτικού Πόλου Ελληνικού – Αγίου Κοσμά θα υπογράψει αύριο, Τρίτη 27 Σεπτεμβρίου 2022, ο υπουργός Οικονομικών κ. Χρήστος Σταϊκούρας.

Με την απόφαση καθορίζονται οι εν λόγω χώροι που μπορούν να παραχωρηθούν χωρίς αντάλλαγμα και κατά κυριότητα στους όμορους δήμους, δηλαδή στους δήμους Αλίμου, Γλυφάδας και Ελληνικού-Αργυρούπολης. 

Η υπογραφή της Υπουργικής Απόφασης θα πραγματοποιηθεί στις 14.00, στον 3ο όροφο του Υπουργείου Οικονομικών (αίθουσα 305), σε ειδική εκδήλωση, στην οποία θα λάβουν μέρος οι δήμαρχοι Αλίμου κ. Ανδρέας Κονδύλης, Γλυφάδας κ. Γιώργος Παπανικολάου και Ελληνικού-Αργυρούπολης κ. Γιάννης Κωνσταντάτος και θα παραστούν ο Υφυπουργός Οικονομικών κ. Απόστολος Βεσυρόπουλος, ο Γενικός Γραμματέας Φορολογικής Πολιτικής και Δημόσιας Περιουσίας κ. Εμμανουήλ Μαστρομανώλης, οι βουλευτές Νοτίου Τομέα Αθηνών, υπηρεσιακοί παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών και στελέχη της Lamda Development.

Related posts

Άδ. Γεωργιάδης: Είμαι πολύ αισιόδοξος για την Εθνική Στρατηγική για τη Βιομηχανία, αφού για πρώτη φορά έχουμε μια καλή συγκυρία

timesadmin

Αλλάζει το τοπίο της τουριστικής εκπαίδευσης

timesadmin

ΥΠΟΙΚ: Πίστωση 55,5 εκατ. ευρώ ως προκαταβολή στους πρώτους 385.081 δικαιούχους του επιδόματος θέρμανσης

timesadmin

Moody’s: Γιατί δεν αναβαθμίσαμε την Ελλάδα

timesadmin

Πότε και πώς θα γίνει η εκκαθάριση των εισφορών για τις αποδείξεις δαπάνης

timesadmin

Έκρηξη φέτος σε διανυκτερεύσεις σε καταλύματα τύπου Airbnb

timesadmin