Ατύχημα-με-μαθητές-σε-πλοίο-στην-Ίο:-Τι-αναφέρει-η-πλοιοκτήτρια-εταιρεία
ΕΛΛΑΔΑ

Ατύχημα με μαθητές σε πλοίο στην Ίο: Τι αναφέρει η πλοιοκτήτρια εταιρεία

Τη λύπη της για το χθεσινό ατύχημα με 6 ελαφρά τραυματίες μαθητές, που σημειώθηκε κατά την αποβίβασή τους στις κυλιόμενες σκάλες του επιβατηγού οχηματαγωγού πλοίου «ΔΙΟΝΥΣΙΟΣ ΣΟΛΩΜΟΣ», εκφράζει με σημερινή της ανακοίνωση η πλοιοκτήτρια εταιρεία ZANTEFERRIES-ANMEZ.

Το συμβάν σημειώθηκε στη διάρκεια σχολικής εκδρομής από τη Σαντορίνη στην Ίο.

Η εταιρεία ZANTEFERRIES-ANMEZ αναφέρει ότι σχετικά με το συμβάν διενεργεί εσωτερικό έλεγχο, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είχαν ακολουθηθεί οι προβλεπόμενες διαδικασίες, ενώ επισημαίνει ότι σε ό,τι αφορά την κατάσταση των κυλιομένων ηλεκτρικών κλιμάκων του πλοίου αυτές είναι σε κανονική λειτουργία μετά από επιθεώρησή τους, από εξουσιοδοτημένο συνεργείο.

«Ίσως ο μεγάλος συνωστισμός στο κλιμακοστάσιο του πλοίου, σχεδόν του συνόλου των μαθητών, σε συνδυασμό με την ιδιαίτερη κινητικότητα που χαρακτηρίζει τους νέους αυτής της ηλικίας, είχε αποτέλεσμα την αδυναμία της επιτήρησης τόσο εκ μέρους των συνοδών τους όσον και εκ μέρους των μελών του πληρώματος, που ματαίως προσπαθούσαν να επιβάλουν την ομαλή αποβίβασή τους» προστίθεται στην ανακοίνωση.

Αναφορικά με την κατάσταση της υγείας μιας μαθήτριας που μεταφέρθηκε στο κέντρο υγείας του νησιού η εταιρεία επισημαίνει ότι υπήρξαν διαβεβαιώσεις από τον ιατρό ότι δεν συντρέχει λόγος ανησυχίας και μπορεί να συνεχίσει κανονικά την εκδρομή της.

Πανικός και ουρλιαχτά από τους μαθητές

Η στιγμή που οι μαθητές πέφτουν ο ένας πάνω στον άλλον και ο πανικός που επικράτησε καταγράφηκε σε βίντεο που παρουσίασε ο Alpha από τη μονοήμερη εκδρομή του Γυμνασίου της Θήρας στην Ίο που είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν ελαφρά 6 παιδιά.

Στο βίντεο μέσα από το πλοίο που τους μετέφερε, καταγράφηκαν τα ουρλιαχτά των μαθητών και ο πανικός που επικράτησε μετά το ατύχημα.

Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d19if31pb681)

Ειδήσεις σήμερα:Μητσοτάκης στο συνέδριο ygeiamou.gr: Οι Ευρωεκλογές έχουν και εθνική διάσταση – Δρομολογούμε επενδύσεις ΑΙ στην ΥγείαH πραγματική «Μάρθα» από το «Μικρό Ταρανδάκι» ζητάει τώρα 1 εκατ. λίρες από τον Πιρς Μόργκαν για τη συνέντευξή τηςΜπαρζάν Ματζίντ: Ο «Σκορπιός» του trafficking και η άγνωστη διαδρομή του

Related posts

Αγία Παρασκευή – Γιορτή σήμερα: Γιατί θεωρείται προστάτιδα των ματιών

timesadmin

Οι στόχοι Μώραλη για τον Πειραιά – «Είναι ελκυστικός και πολυδιάστατος τουριστικός προορισμός»

timesadmin

Νέες ταυτότητες: Ουρές και σήμερα σε Πάτρα και Βόλο έξω από αστυνομικά τμήματα για τις ταυτότητες

timesadmin

Επίδομα θέρμανσης με ρεύμα – Τι ισχύει και τι πρέπει να γνωρίζουν οι καταναλωτές

timesadmin

Άγιοι Ανάργυροι: Σκότωσε την 28χρονη ενώ αυτή μιλούσε στο 100 και έτρεχε να σωθεί

timesadmin

Θωμαΐδης: Περίπου 120.000 οι χρήστες κοκαΐνης στην Αττική, όπως φάνηκε στα λύματα

timesadmin