ΑΣΕΠ:-Πάνω-από-100-προσλήψεις-σε-δήμους,-δείτε-τις-προκηρύξεις
ΕΛΛΑΔΑ

ΑΣΕΠ: Πάνω από 100 προσλήψεις σε δήμους, δείτε τις προκηρύξεις

Πάνω από 100 προσλήψεις μέσω ΑΣΕΠ  προκηρύσσονται σε δήμους το επόμενο διάστημα.

Αναλυτικά:

Ο Δήμος Θάσου γνωστοποιεί την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά είκοσι (20) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των υπηρεσιών του.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 30 ατόμων στο Δήμο Λαρισαίων

Ο Δήμος Λαρισαίων γνωστοποιεί την πρόσληψη 30 συνολικά ατόμων με σύμβαση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας ως δύο (2) μηνών, για την αντιμετώπιση

κατεπειγουσών ή εποχικών ή πρόσκαιρων υπηρεσιακών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι πέντε (5) ημέρες, υπολογιζόμενες ημερολογιακά και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της ανάρτησης της παρούσας στο χώρο ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος και συγκεκριμένα από 24-6-2022 και ώρα 07:00 π.μ έως τις 28-6-2022 και ώρα 23:00.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 13 ατόμων στο Δήμο Ναυπλιέων

Ο Δήμος Ναυπλιέων ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατριών (13) ατόμων για την κάλυψη κατεπειγουσών εποχιακών και πρόσκαιρων αναγκών πυρασφάλειας-πυροπροστασίας.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων ορίζεται σε επτά [7], (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη της τοιχοκόλλησης της παρούσης, στον πίνακα ανακοινώσεων του δημοτικού καταστήματος, ήτοι από 24/6/2021 έως και 30/6/2022.

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθύνεστε στο Δημαρχείο Ναυπλιέων , στα προαναφερόμενα τηλέφωνα.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

ΑΣΕΠ: Προσλήψεις 6 ατόμων στη ΔΕΥΑ Τρίπολης

Γνωστοποιείται η πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά έξι (6) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα της Δημοτικής Επιχείρησης Ύδρευσης – Αποχέτευσης Τριπόλεως, που εδρεύει στην Τρίπολη.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 22 ατόμων στο Δήμο Βορείων Τζουμέρκων

Ο Δήμος Βορείων Τζουμέρκων ανακοινώνει ότι θα προσλάβει προσωπικό με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικού αριθμού είκοσι δύο (22) ατόμων, προς κάλυψη των αναγκών πυροπροστασίας.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση στα γραφεία του Δήμου Βορείων Τζουμέρκων (Δ/νση: Πράμαντα, τηλ: 2659 3 60240) και αρμόδιος για την παραλαβή είναι η υπάλληλος κ. Τσιμπίκη κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες.

Οι ενδιαφερόμενοι θα υποβάλλουν την αίτησή τους και τα δικαιολογητικά μέσα σε προθεσμία δέκα (10) ημερών από την επομένη της ανάρτησής της στους χώρους ανακοινώσεων του Δήμου.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Προσλήψεις 12 ατόμων στο Δήμο Καλλιθέας

O Οργανισμός Παιδικής Αγωγής και Άθλησης “Γιάννης Γάλλος” ανακοινώνει την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, μέγιστης διάρκειας δύο (2) μηνών, σύμφωνα με το άρθρο 206 του ν. 3584/2007 και συγκεκριμένα δώδεκα (12) ατόμων για την κάλυψη πρόσκαιρων αυξημένων υπηρεσιακών αναγκών της Δ/νσης Άθλησης, για την ομαλή και ασφαλή υλοποίηση του καλοκαιρινού προγράμματος απασχόλησης μικρών παιδιών.

Δείτε την προκήρυξη ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:Δείτε τα πόθεν έσχες των πολιτικών αρχηγώνΧρυσούλα Ζαχαροπούλου: Η Ελληνίδα υφυπουργός του Μακρόν αντιμετωπίζει δύο καταγγελίες για βιασμό

Έλενα Παπαρίζου: To Twitter τη στηρίζει για την απόφαση που πήρε να αποχωρήσει από τα βραβεία Mad

Related posts

Ρούλα Πισπιρίγκου: «Μαμά γιατί τρέμω;» – Το λάθος που την «πρόδωσε» στην παιδίατρο

timesadmin

Λάστιχα, μπάζα και στρώματα έκρυβε η θάλασσα σε Κόκκινο Λιμανάκι και Αργυρά Ακτή

timesadmin

Κορωνοϊός: Επιστροφή στα θρανία αύριο με self test ακόμη και έξω από τα σχολεία

timesadmin

Υπουργείο Παιδείας: Οι φοιτητές θα μπορούν να επιλέξουν το σύγγραμμα που επιθυμούν σε έντυπη ή ηλεκτρονική μορφή

timesadmin

«Self test από εκπαιδευτικούς και μαθητές εντός 48ωρου πριν από την επανέναρξη του σχολείου» είπε η Παπαευαγγέλου

timesadmin

Ανοιχτά καταστήματα την Κυριακή: Πότε ξεκινά το εορταστικό ωράριο, οι ημερομηνίες για όλο το 2021

timesadmin