Απόστολος-Γκλέτσος:-«Με-ακούει-και-δεν-πρέπει-να-το-πω»-–-Τι-ανέφερε-για-την-κόρη-του
LIFESTYLE

Απόστολος Γκλέτσος: «Με ακούει και δεν πρέπει να το πω» – Τι ανέφερε για την κόρη του

«Φοβάμαι μην ανέβει στην μηχανή χωρίς κράνος» ανέφερε μεταξύ άλλων για το παιδί του

Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Open Weekend» και μεταξύ άλλων μίλησε για τον πατέρα του, αλλά και για την κόρη του. Ο γνωστός ηθοποιός παραδέχτηκε μάλιστα τον μεγαλύτερό του φόβο σχετικά με το παιδί του.

«Ο πρώτος που έπαιρνα τηλέφωνο ήταν ο πατέρας μου. Δεν τον άκουγα, τον αντέγραψα. Δεν μου έλεγε τι να κάνω, έκανε πράγματα. Αυτά που ήθελε να κάνω, τα έκανε ο ίδιος» είπε ο Απόστολος Γκλέτσος, ενώ όσον αφορά στην 20χρονη κόρη του ανέφερε: «Με ακούει και δεν πρέπει να το πω, αλλά το κατάλαβε… Δεν της λέω τίποτα. Τα παιδιά, όπως είπα και πριν, δεν ακούνε, παρά μόνο αντιγράφουν. Ό,τι και να του πεις του παιδιού, θα κάνει τα αντίθετα. Ό,τι θέλω να κάνει… το φωτίζω και το διευκρινίζω για να το δει και να το καταλάβει. Μην λες στο παιδί μην καπνίζεις κι εσύ να είσαι φουγάρο».

Και εξομολογήθηκε ο Απόστολος Γκλέτσος για την κόρη του στην συνέχεια: «Φοβάμαι μην ανέβει στην μηχανή χωρίς κράνος. Πριν μεγαλώσει το παιδί, ανέβαινα καμία φορά στην μηχανή και ξεχνούσα το κράνος. Δεν υπάρχει περίπτωση να πάω έστω και 50 μέτρα με την μηχανή και να μην βάλω το κράνος, να το κουμπώσω σωστά και να πάω γιατί το παιδί με βλέπει, ανεβαίνει στην μηχανή μου και μου λέει μπαμπά το κράνος. Δηλαδή είναι απλά. Τα παιδιά δεν ακούνε, μιμούνται. Απλό».

Δείτε το βίντεο: 

Related posts

Κατερίνα Γερονικολού: Άφησα αρκετή αθωότητα πίσω όταν έχασα τον μπαμπά μου

timesadmin

Μαλλιοτραβήγματα ανάμεσα σε μοντέλα έξω από κλαμπ

timesadmin

Φαίη Σκορδά: “Κάνετε σόου” – Νέο επεισόδιο με τον δικηγόρο του ιερέα

timesadmin

Κατερίνα Στικούδη: Μιλάει για τον ερχομό του μωρού της και τις αλλαγές που έφερε στη ζωή της

timesadmin

«The 2Night Show»: Καλεσμένος ο Κώστας Καζάκας – Οι «Συμπέθεροι από τα Τίρανα» και η φιλία του με την Ελισάβετ Κωνσταντινίδου

timesadmin

Ζαμπίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την γέννα των διδύμων

timesadmin