Αν-το-well-being-είχε-γεύση…
ΕΛΛΑΔΑ

Αν το well-being είχε γεύση…

Αν το well-being είχε γεύση…

ΚΕΝΤΡΙΚΗ_ΦΩΤΟ_2

Οι βιολογικές, vegan και σπιτικές γκρανόλες χωρίς επεξεργασμένη ζάχαρη ενός μικρού εργαστηρίου στον Άλιμο δίνουν στον οργανισμό ενέργεια και δύναμη όλη τη μέρα και κερδίζουν τους καταναλωτές που αναζητούν κάτι το πραγματικά διαφορετικό για την καθημερινότητά τους.

rnΟι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.
rn
rnΠρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.
rn
rn
rnΤο μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι
rn-πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.
rn
rn
rnΕίναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.
rn
rnΗ εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.
rn
rnΤο ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
rnΣήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 
rn
rnΜάθετε περισσότερα εδώ:
rnhttps://philsgranola.gr/
rnhttps://www.instagram.com/philsgranola/
rnhttps://www.facebook.com/philsgranola/”,”Tokenized”:”[{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”Sponsored Content
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΟι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΠρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.
\r\n
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΤο μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\n-πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.
\r\n
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΕίναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΗ εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΤο ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΣήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΜάθετε περισσότερα εδώ:
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://philsgranola.gr/
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://www.instagram.com/philsgranola/
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://www.facebook.com/philsgranola/”}]”}}” data-component=”Atcom.Sites.thetimes|-.Components.LongFormHtmlSnippets.Paragraph”>

Sponsored Content

Οι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.

rnΟι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.
rn
rnΠρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.
rn
rn
rnΤο μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι
rn-πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.
rn
rn
rnΕίναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.
rn
rnΗ εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.
rn
rnΤο ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
rnΣήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 
rn
rnΜάθετε περισσότερα εδώ:
rnhttps://philsgranola.gr/
rnhttps://www.instagram.com/philsgranola/
rnhttps://www.facebook.com/philsgranola/”,”Tokenized”:”[{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”Sponsored Content
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΟι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΠρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.
\r\n
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΤο μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\n-πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.
\r\n
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΕίναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΗ εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΤο ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΣήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΜάθετε περισσότερα εδώ:
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://philsgranola.gr/
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://www.instagram.com/philsgranola/
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://www.facebook.com/philsgranola/”}]”}}” data-component=”Atcom.Sites.thetimes|-.Components.LongFormHtmlSnippets.Paragraph”>
Πρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.

Το μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι – πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.

rnΟι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.
rn
rnΠρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.
rn
rn
rnΤο μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι
rn-πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.
rn
rn
rnΕίναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.
rn
rnΗ εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.
rn
rnΤο ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
rnΣήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 
rn
rnΜάθετε περισσότερα εδώ:
rnhttps://philsgranola.gr/
rnhttps://www.instagram.com/philsgranola/
rnhttps://www.facebook.com/philsgranola/”,”Tokenized”:”[{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”Sponsored Content
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΟι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΠρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.
\r\n
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΤο μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\n-πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.
\r\n
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΕίναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΗ εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΤο ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΣήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΜάθετε περισσότερα εδώ:
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://philsgranola.gr/
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://www.instagram.com/philsgranola/
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://www.facebook.com/philsgranola/”}]”}}” data-component=”Atcom.Sites.thetimes|-.Components.LongFormHtmlSnippets.Paragraph”>

Είναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.

Η εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.

image00008_copy
Φωτογραφία: Δέσποινα Ζητάκη

rnΟι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.
rn
rnΠρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.
rn
rn
rnΤο μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι
rn-πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.
rn
rn
rnΕίναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.
rn
rnΗ εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.
rn
rnΤο ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
rnΣήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 
rn
rnΜάθετε περισσότερα εδώ:
rnhttps://philsgranola.gr/
rnhttps://www.instagram.com/philsgranola/
rnhttps://www.facebook.com/philsgranola/”,”Tokenized”:”[{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”Sponsored Content
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΟι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΠρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.
\r\n
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΤο μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\n-πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.
\r\n
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΕίναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΗ εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΤο ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΣήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΜάθετε περισσότερα εδώ:
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://philsgranola.gr/
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://www.instagram.com/philsgranola/
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://www.facebook.com/philsgranola/”}]”}}” data-component=”Atcom.Sites.thetimes|-.Components.LongFormHtmlSnippets.Paragraph”>
Το ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
Σήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 

rnΟι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.
rn
rnΠρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.
rn
rn
rnΤο μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι
rn-πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.
rn
rn
rnΕίναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.
rn
rnΗ εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.
rn
rnΤο ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
rnΣήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 
rn
rnΜάθετε περισσότερα εδώ:
rnhttps://philsgranola.gr/
rnhttps://www.instagram.com/philsgranola/
rnhttps://www.facebook.com/philsgranola/”,”Tokenized”:”[{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”Sponsored Content
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΟι μοντέρνοι καιροί απαιτούν σύγχρονες διατροφικές προτάσεις, μικρά ενεργειακά θαύματα που προσφέρουν -πέραν της διατροφικής τους αξίας- και μια νότα (ή ακριβέστερα, μια γεύση) ευεξίας μέσα στην ημέρα. Και είναι αδιαμφισβήτητο ότι ένα από τα καλά της νέας εποχής και ειδικά του 21ου αιώνα, είναι ότι  αφήνει χώρο στη δημιουργικότητα, τη φαντασία και το όραμα των νέων ανθρώπων, που φέρνουν το καινούριο. Μια τέτοια ιστορία βρίσκεται πίσω από τη Phil’s Granola, που όσοι την έχουν δοκιμάσει ορκίζονται στη γεύση και την ποιότητά της.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΠρόκειται για ένα υγιεινό σνακ με βάση τη βιολογική βρώμη (το βασικό συστατικό της granola) που φτιάχνει ένα μικρό εργαστήριο στα Νότια Προάστια της Αθήνας, το οποίο λέει όχι στη μαζική παραγωγή. Εμπνεύστρια της είναι η Φιλίππα Νάκα και όλα ξεκινούν το 2014, όταν στα πανεπιστημιακά της χρόνια αποφάσισε μαζί με φίλες της να δοκιμάσουν να φτιάξουν σπιτική granola. Ήταν τόσο καλή, που μετά από περίπου 7 χρόνια πειραματισμού αυτή η νεανική δημιουργικότητα μετατράπηκε σε μια μικρή επιχείρηση που αλλάζει την αντίληψή μας για τη granola, το πρωϊνό και τις μικρές μπουκιές ευεξίας και γεύσης που μας δίνουν ώθηση να πάμε παρακάτω. Χωρίς υπερβολή, θα μπορούσαμε να μιλήσουμε για την τέλεια granola, τουλάχιστον όσον αφορά αυτές που παράγονται στην Ελλάδα, η κατανάλωση της οποίας μοιάζει κάθε φορά με μια μικρή επένδυση στο well-being. Η πρώτη γεύση που παρήχθη ήταν πολύ κοντά στην τωρινή Almond Vanilla που είναι και η best seller της εταιρείας. Από εκεί και πέρα τα πράγματα ήρθαν μάλλον απρόσμενα, καθώς κανείς δεν μπορούσε να φανταστεί την τόσο μεγάλη επιτυχία, αλλά και την αγάπη με την οποία θα αγκάλιαζε το κοινό τα προϊόντα.
\r\n
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΤο μυστικό της Phil’s Granola, δεν είναι ένα, είναι περισσότερα. Μιλάμε καταρχήν για πιστοποιημένα 100% βιολογικά προϊόντα και πραγματικά homemade. Η ποιότητα είναι τέτοια που αντικατοπτρίζεται στη γεύση τους. Επιπλέον, είναι μια εταιρεία που φτιάχνει αποκλειστικά granola με αυθεντικές και προσεκτικά επιλεγμένες πρώτες ύλες από όλον τον κόσμο, τις οποίες διαχειρίζεται σπιτικά. Δεν χρησιμοποιεί μηχανήματα όπως π.χ. μίξερ, αλλά είναι όλα φτιαγμένα στο χέρι
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\n-πέρα από το φούρνο στον οποίο και ψήνονται.
\r\n
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΕίναι, ακόμη, μια εταιρεία που βρίσκεται διαρκώς σε προσωπική επαφή με τον καταναλωτή. Έχει μια πολύ δυναμική κοινότητα στα social media και ειδικότερα στο Instagram και καθημερινά επικοινωνεί με τους καταναλωτές, απαντώντας σε απορίες και ακούγοντας τις  ανάγκες. Οι νέες γεύσεις προκύπτουν με βάση αυτές τις ανάγκες. Για παράδειγμα, υπήρχε ζήτηση από πολλούς για μια granola χωρίς ξηρούς καρπούς και γλουτένη, με αποτέλεσμα να γεννηθεί η «I Want to Bake Free», η οποία είναι και ιδανική και για μικρότερες ηλικίες μιας και δεν περιέχει ξηρούς καρπούς και σπόρους. Την ίδια στιγμή, η Φιλίππα Νάκα και η επιχείρησή της, θέλουν να εξελίσσονται διαρκώς για αυτό και δοκιμάζουν νέους συνδυασμούς και γεύσεις. Για παράδειγμα, πρόσφατα λανσαρίστηκε μια μεσογειακή γεύση «Tahini Date» η οποία παράγεται με μεσογειακές πρώτες ύλες και συγκεκριμένα, με ελληνικό έξτρα παρθένο ελαιόλαδο και ταχίνι.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΗ εντοπιότητα (η έμφαση στα τοπικά υλικά) αλλά και η εποχικότητα είναι ένα άλλο στοιχείο που χαρακτηρίζει την κουλτούρα της Phil’s Granola. Χαρακτηριστικό παράδειγμα η εποχιακή γεύση Pumpkin Spice, η οποία κάνει θραύση αυτόν τον καιρό μιας και είναι και η εποχή της κολοκύθας, για την οποία χρησιμοποιείται  βιολογική ελληνική κολοκύθα και ψήνεται στο εργαστήριο.
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΤο ευχάριστο είναι ότι όλη αυτή η προσπάθεια επιβραβεύεται καθημερινά από τους καταναλωτές που δεν συμβιβάζονται.
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΣήμερα, τα προϊόντα Phil’s Granola είναι διαθέσιμα σε περίπου 30 καταστήματα βιολογικών προϊόντων και delicatessen, σε όλη την Ελλάδα, και φυσικά μέσω του e-shop της. 
\r\n
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nΜάθετε περισσότερα εδώ:
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://philsgranola.gr/
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://www.instagram.com/philsgranola/
“},{“$Type”:”Netvolution.Models.HtmlEditor.StaticToken, Netvolution”,”Content”:”\r\nhttps://www.facebook.com/philsgranola/”}]”}}” data-component=”Atcom.Sites.thetimes|-.Components.LongFormHtmlSnippets.Paragraph”>
Μάθετε περισσότερα εδώ:
https://philsgranola.gr/
https://www.instagram.com/philsgranola/
https://www.facebook.com/philsgranola/

Related posts

Σύγκρουση τρένων: «Βρίσκουμε ανθρώπινα μέλη – Δεν μπορούμε να προσδιορίσουμε σε ποιον ανήκουν», λέει διασώστης

timesadmin

Ιερώνυμος: Διέταξε έρευνα για τον ιερέα που έδιωξε τρανς γυναίκα από συσσίτιο

timesadmin

Νέα τροπή στην κακοποίηση 34χρονης από πρώην ιερέα στα Χανιά – Ανήλικος Ρομά τη βίασε παρουσία του

timesadmin

Καιρός: Χαλάει αύριο με τοπικές βροχές στις περισσότερες περιοχές της χώρας

timesadmin

Ανοιχτές οι αιτήσεις για τις θέσεις απόκτησης επαγγελματικής εμπειρίας νέων – 9.000 θέσεις ήδη έχουν καλυφθεί

timesadmin

Καραμανλής: Τα έργα που ανακοινώσαμε στη Θεσσαλονίκη γίνονται πράξη

timesadmin